Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o kampelis 100+8

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 11 23, 13:40)
16 dienų mano atvirukai keliauja į Vokietiją, Baltarusiją. Ar jau galiu rašyt gavėjui? biggrin.gif Ar per anksti dar? biggrin.gif Mano praėjusią savaitę išsiųsti jau pasiekė Ispaniją, Italiją, o ankstesni niekaip nenukeliauja.
Beje, ką jūs rašote gavėjui? Niekuomet nesu rašiusi ir klaususi.  rolleyes.gif

naujoką iš karto pažinsi biggrin.gif

mano šiandieniniai lobiai biggrin.gif
oficialus PC iš Vokietijos 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

kalėdinis RR lietuviškam PC forume wub.gif

kalėdinis tagas oficialaus PC forume wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 24 lapkričio 2016 - 20:39
Visi gražus, paskutini turiu iš jaunystės laikų wub.gif

o čia maniškiai

iš to postcrosingeriu susiejimo:

ir iš BY favoritu smile.gif

aplamai jau norečiau kalediniu pati prisipirkau irgi smile.gif
Atsakyti
aš 7 jau gavau iš Christmas tag... 1 iš 14 jau gavau iš lietuviško PC forumo kalėdinio RR, dar 6 bus iš kalėdinio žaidimo ir 30 iš Secret Christmas RR PC forume... dar atkeliaus keli kitais keliais kaip visada tai bus 50 gautų kalėdinių... na ir pati panašiai išsiųsiu... 14 jau šiandien iškeliavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 11 26, 17:38)
aš 7 jau gavau iš Christmas tag... 1 iš 14 jau gavau iš lietuviško PC forumo kalėdinio RR, dar 6 bus iš kalėdinio žaidimo ir 30 iš Secret Christmas RR PC forume... dar atkeliaus keli kitais keliais kaip visada tai bus 50 gautų kalėdinių... na ir pati panašiai išsiųsiu... 14 jau šiandien iškeliavo biggrin.gif

Oho bigsmile.gif
Aš bijau stipriai rašytis į žaidimus, nes galvoju, kad lietuvaitėms nelabai turėsiu ką siųsti, nes niekorimtukais, net naujaisiais apsidalino unsure.gif . Ir ne tik jais ax.gif . Norėčiau uždrausti kalėdinius siųsti iki gruodžio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Lyžuka, gražuliai tavo griaučiai thumbup.gif
Atsakyti
Na aš šiandien irgi siurprizą apturėjau bigsmile.gif, po 347 dienų pagaliau užregistravo atviruką pernai gruodžio 16 išsiųsta, o šiemet lapkričio 26 tipo gavo ir kas įdomiausia kad registravo ta pirminį nes aš jai kartojau, ji iš Timoras krašto kur karai vyksta
Atsakyti
Oho bigsmile.gif
Mano 235 į Keniją keliauja, nors ir persiunčiau, negauna.
Rusikei keliauja 134 dienas, nors irgi persiunčiau. Bet ji man įtartina ax.gif , nes 496 nusiųstų, o 471 gautų - kaip gali būi toks atotrūkis. Gal ne visus registruoja. Bet ji iš Saratovo, gal ten kas vyksta , hm. Lyžuka, tu viską žinai biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 27 lapkričio 2016 - 09:08
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 26, 21:55)
Oho bigsmile.gif
Aš bijau stipriai rašytis į žaidimus, nes galvoju, kad lietuvaitėms nelabai turėsiu ką siųsti, nes niekorimtukais, net naujaisiais apsidalino unsure.gif . Ir ne tik jais ax.gif . Norėčiau uždrausti kalėdinius siųsti iki gruodžio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Lyžuka, gražuliai tavo griaučiai thumbup.gif

o kodėl uždrausti ?
atkeliavo dar vienas Kalėdinis RR iš lietuvaitės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 27 lapkričio 2016 - 11:21
QUOTE(tik as @ 2016 11 27, 12:21)
o kodėl uždrausti ?

Tikrai, kodėl uždrausti? Man net norisi įsirašyt, kad kalėdiniai patinka. Bet, manau, žmonės patys susipras, bent kalėdiniu laikotarpiu tokius siųsti.

O kas yra RR? (Nervuoja naujokiški klausimai? Bet gi rūpi smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 27, 10:30)
Tikrai, kodėl uždrausti? Man net norisi įsirašyt, kad kalėdiniai patinka. Bet, manau, žmonės patys susipras, bent  kalėdiniu laikotarpiu tokius siųsti.

O kas yra RR? (Nervuoja naujokiški klausimai? Bet gi rūpi smile.gif )

RR - Round Robin... tai kai veiksmas vyksta ratu... sakykim susirašom kas nori į sąrašą ir siunčiam viena kitai atvirukus... paprastai darom mėnesio RR ir jis būna teminis... pvz, mėlyna spalva, ruduo, gėlė ir t.t. ir kiekvieną savaitę siunčiam kelioms narėms... jei užsirašė 12 tai pirmą savaitę burtų keliu parenka kam 3 keliauja, kitą savaitę kitoms 3 ir taip kol iškeliauja visoms... kalėdinis patobulintas ... tinginio vadinasi... nes tiesiog iki gruodžio pabaigos reikia išsiųsti visoms užsirašiusioms į kalėdinį RR... aš jau gavau 2... pati šeštadienį irgi jau išsiunčiau savo 14 4u.gif nes užsirašė 15 ... sau nesiunčiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 11 27, 13:19)
RR - Round Robin...

Įdomiai kaip good.gif Bet aš su savo resursais atvirukų nesublizgėčiau smile.gif

Penktadienį vienam skuduryne nusipirkau 5 atvirukus. Matomai, komplektas buvęs, nes tai fotonuotraukų cikras: nufotografuoti seni daiktai ir visur ta pati raudona lemputė viš jų - senoviniai šaldytuvas, kėdė, televizorius, dulkių siurblys, motociklas. man įdomūs ir gražūs, tik formatas nestandartinis - 13x20. Popieriaus kokybė ir būklė nepriekaištinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekšė: 27 lapkričio 2016 - 13:17
QUOTE(tik as @ 2016 11 27, 11:21)
o kodėl uždrausti ?

Iš pavydo, kad gauna gražius wacko.gif
biggrin.gif
Na, kaip nesuprantate - kad būtų dar daug ko negavusios, ir siunčiančioms būtų diesnė laisvė rinktis, ko norėtų. Nežinau, ar aiškiai išsireiškiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 27, 09:05)
Bet ji iš Saratovo, gal ten kas vyksta , hm. Lyžuka, tu viską žinai  biggrin.gif  ?

Nu iš kur biggrin.gif

karo tai tikrai nevyksta, o tas Timoras prieš kelis metus įnirtingai norejo atsiskirti, tai kaip lietuva labai visus tokius palaikanti taigi pastoviai rodydavo kas ten vyksta , jau aš tv beveik nežiurin ti ir tai užfiksavau bigsmile.gif

aš irgi del tu visu tagų, šmakų pritariu, nustebinti neturiu kuom, o ieškoti kažkoko ypatingo ir laiko nera unsure.gif o iš nieko rimto ir iš paletti abejoju ar džiaugisis biggrin.gif

Pempe, neoavydek, tu ir taip gražių gauni mirksiukas.gif , pvz kiek inges look babciu turi bigsmile.gif

beje ir vel toks ne koks adresas pakliuvo kinietes, per du metus 50 atviruku, paskuti karta registravus spali tik ir tik tada junges unsure.gif nepatinka man tokie retenybės blink.gif

Čia ne į atvirukų temą, ale pasirodau vistiek, kas jas myli suprasit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 lapkričio 2016 - 18:23