Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

As tai pasinaudoju grieztumu cool.gif pasisodinu kur nors,aisku jis nepatenkintas visas doh.gif bet man dzin.grieztai ir garsiai ji subaru, jei priesinasi. Po to visada duodu pavalgyt ko nors ka megsta tongue.gif ziuriu, kad kuo toliau tuo maziau priesinasi ax.gif

o del to iaugimo nagu as is savo patirties galiu pasakyt, kad nesamone schmoll.gif Turi tevukai kaciu, aisku nagu jam nekarpe nuo mazu dienu, tada nebuvo populiaru..kol buvo jaunas jis juos galasdavo, bet kai paseno doh.gif gal kai jam buvo kokie 9metai nustojo galast, bet pradejo juos islupinet, budavo rasdavom kruvina naga. Galop kai kurie nagai iaugo verysad.gif atrodo tikrai baisiai.Dabar kaciui 13 metu, nuveze pas veta, kur sake, kad nagus reik karpyt..
Atsakyti
mano katinas ypač nemėgsta šios procedūros lotuliukas.gif todėl tenka nagučius apkarpyti kaip giliai užmiega yahoo.gif bet už tad kaip atsikelia ir pamato, kad jau neturi nagų clap.gif puola kandžiotis doh.gif turbūt taip keršija biggrin.gif tad ir vaikštau jeigu ne apdraskyta, tai apkandžiota doh.gif
Atsakyti
Vyras karpo, o po nosimi pakišu kotletą - kaip veikia: "kokie nagai, kam jie rūpi, kotletas!!!!! ":lotuliukas: essen.gif birthday.gif
Atsakyti
Mano tai dar mazas persas. Bet reikia kai ji tik ismaudai dar visa slapia susuki i ranksluosti ir tada istrauki po kojyte ir karpai smile.gif su tom specialom zirklutem smile.gif

Bet turiu Lietuvoj irgi perse, tai jai niekada nieks nekirpo nagu, ji galanda i medi.
Atsakyti
vargstu ir as su tuo karpymu.
bandydavau per prievarta, bet pasiskaicius supratau, kad reikia tik graziuoju...
o karpyti turiu butinai, nes manoji tooookia pasiutus, kad puola ant visu sutiktu, o ir ant dukros.
nepatinka man tie jos pasikandziojimai ir pasibraizymai.
taigi tenka pritrumpinti nagelius.
tikiuosi, kad kada nors isaugs is to pasiutusio amziaus ir gal tada nebereikes trumpinti nageliu!!!
Atsakyti
O nuo kada reikpradeti karpyti nagus? Turim 1.5 men katyte, na jau nadu astrumas ax.gif
Atsakyti
Ninin, nagus reikia kirpti tada, kai jie per ilgi. Kaip ir žmogui. Nėra jokio amžiaus cenzo.
Beje, katytę pasiėmete per jauną nuo mamos (nebent jūs ir jos mamą auginate smile.gif ).
Atsakyti
Teks ir mano katei nagus pradėt karpyt- vaikulį draskyt pradėjo. Daugiau nei metus abu draugiškai sugyveno ir staiga prasidėjo konfliktai. Kadangi vaikas dar per mažas, kad suprastų, kad prie katės geriau nelyst, tai matau tik tokią išeitį. Nežinau nuo ko pradėt, ji net šukuoti nesiduoda, o nagus karpyt...
Atsakyti
Gravel, kodel per jauna??? I WC pati eina, valgo pati... Pradzioje ir as pergyvenau, kad per maza, bet sian galvoju pats tas - namie jau "saviake" thumbup.gif

vakar "apturejom" nagu karpymo procedura biggrin.gif Oi, nepatiko mazajai, sunkiau isikibti ir uzlipti kur norisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 28 spalio 2006 - 14:19
QUOTE(Ninin @ 2006 10 28, 14:18)
Gravel, kodel per jauna??? I WC pati eina, valgo pati... Pradzioje ir as pergyvenau, kad per maza, bet sian galvoju pats tas - namie jau "saviake"  thumbup.gif

vakar "apturejom" nagu karpymo procedura biggrin.gif Oi, nepatiko mazajai, sunkiau isikibti ir uzlipti kur norisi  lotuliukas.gif

Kad pati valgo ir į toletą eina, tai dar ne viskas. Yra toks dalykas kaip auklėjimas. Kačiukas iki 3 mėn. augdamas su mama ir broliais išmoksta bendravimo meno, žino, kiek su kuo galima sau leisti.
Atsakyti
Sveikos,
teko girdeti,kad galima pas vet. gyditoja nuvesti ten jie kazkokiu budu visiskai pasalina nagucius.Kaip jus manote ar verta g.gif Mano kaciukas dar nedidelis gal kokiu 3 men tikrai nedaugiau schmoll.gif Bet toks nenuorama vis ant sunaus sokineja [tipo zaidzia] tai apdraske jam rankytes as zinoma apkarpiau jam nagucius,bet visvien ta baime liko,kad gali visvien abdraskyti blush2.gif
Tai noreciau jusu nuomoniu uz ir pries atlikima sios proceduros mirksiukas.gif
Nes nenoriu skubeti daryti sios proceduros nepasitarusi bent su keliais kaciu augintujais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet@ @ 2006 10 28, 22:01)
...kazkokiu budu visiskai pasalina nagucius.Kaip jus manote ar verta ...Tai noreciau jusu nuomoniu uz ir pries ...

Nedaryk schmoll.gif Neluosink gyvuno 4u.gif
Atsakyti