Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

o maniškis užsižaidęs ir kanda nepamatuodamas, ir nagais paprastai į ranką įsikabina doh.gif o kai jį nuveji nuo savęs tai jis galvoja, kad čia toks žaidimas ir įsibėgėjęs vėl kimba doh.gif ir nors jam nagučiai pastoviai yra nukarpomi - vis vien vaikštau subraižytom rankom sad.gif
Atsakyti
Musiskis katinas per sia procedura yra net uzmiges. Jokiu problemu:)
Atsakyti

as taip pat reguliariai savo katinukui nagus karpau, taip patare veterinaras, be to mano katinas labai pasiutes, megsta pasibraizyti ir pasikandzioti. kadangi katinas nenustygstantis vietoje, tai net neisivaizduoju, kaip galeciau paprastai pasisodinusi ant keliu tokia procedura padaryti. neimanoma! tai as sugalvojau toki buda - karpau tada, kai ji maudau, tada jis ramus buna. draugas palaiko, kad ant 3 koju vonioj stovedamas nepargriutu ir viskas buna o.k.! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 07 26, 14:08)
Bandom vynioti katę į rankšluostį, šiaip "kalbinti" po vieną nagą nusikirpti, bet jau truputį pabodo tas ilgas laiko tarpas "kol sugaudai". Viena letena dabar nukirpta, o kita vis dar ne  doh.gif Kai ateina man ant pilvo daryti "masažo", labai jau nemalonu pasidaro, net prilaikau antrąją letenytę su pirštu. Gal turite kokių gudrybių, kaip tai padaryti "greitai ir neskausmingai"? smile.gif

mes tai jau buvom nupirke kate jau be naguciu...beja naguciai yra tik ant galiniu letenu, ax.gif ir visiskai nedrasko baldu thumbup.gif buve seimininkai padare veterinarkei tokia mazyte operacija....iki to visiskai apie tokius dalykus nezinojau, kad galima ir taip daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Memory @ 2006 08 15, 22:25)
mes tai jau buvom nupirke kate jau be naguciu...beja naguciai yra tik ant galiniu letenu,  ax.gif  ir visiskai nedrasko baldu thumbup.gif  buve seimininkai padare veterinarkei tokia mazyte operacija....iki to visiskai apie tokius dalykus nezinojau, kad galima ir taip daryti rolleyes.gif

Baisūs tie jūsų katytės senieji šeimininkai taip sužaloję katytę. Tai yra žiauru ir uždrausta įstatymais. Pasiskaitykite šiame forume apie tai yra nemažai parašyta. Todėl dabar žinosite. Ir nesididžiuosite, kad dėl TO nedrasko baldų... Lyg baldai būtų vertingesni už gyvą bejėgį padarėlį, kuris negali apsiginti prieš žmogaus žiaurumą ir bukumą...
Atsakyti
mes tai jau buvom nupirke kate jau be naguciu......   ir visiskai nedrasko baldu ...   buve seimininkai padare veterinarkei tokia mazyte operacija....iki to visiskai apie tokius dalykus nezinojau, kad galima ir taip daryti

Ziauru... as taip nepadaryciau...
Pries isigyjant gyvuna reiktu apsvarstyti visus "uz" ir "pries"... Ir jei nesinori, kad baldai butu apdraskyti, geriau tada apsieiti be gyvuno... Juk tai ne pliusinis zaisliukas...(nors yra vaiku, kurie ir savo zaisliukui taip nedarytu...)
Nu nezinau.... man tai labai ziauru.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gasa: 16 rugpjūčio 2006 - 08:25
Šiandien nukirpau pusiau miegančiam kačiui nagus. Pagirdama, kad gražūs ir ilgi užaugo biggrin.gif vieną letenėlę taip be problemų ir sutvarkiau. Labai ačiū už patarimus! Lauksiu kitai letenytei tinkamo laiko wub.gif
Atsakyti
o mes kažkaip su kicu gerai sutariam dėl nagų karpimo. aišku būna visko ir stumdosi su užpakalinėm ir miauksi, bet draskytis ir kandžiotis net nebando. po to vaikšto - vaidina kad supyko, o kai tik aš einu jau miegoti prilekia ir masažuoja man pilvą lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai pakerpu, kad mūsu nežalotu bežaisdamas ax.gif
o pats kirpimo procesas gana sudetingas, tai kad nesikankint nei man nei katinui, as juos nukerpu arba miegančiam arba kai jis pasilypejęs ant savo namuko žiūri pro balkona rolleyes.gif Tada demesys buna visai kitur, tai jis kartais net nepastebi kaip as su žirklutėm darbuojuos thumbup.gif
Atsakyti
mano katutis labai ramiai priima ta nagu karpyma...guli sau ramiai ir wiskas.. o seip jis megejas pasikandzioti, o ne braizytis biggrin.gif o namus niokoja su dantim ir nukarpytais nagais...nesuprantu kaip jis sugeba doh.gif
Atsakyti
Maniske ir gi nepriestarauja nagu karpyme,kartais net buna kad as suniui karpau nagus,o jinai atrodo eileja sedi ir laukia, kada jai pradesiu kirpti.Tai as ja pasiimu ant keliu, paguldau ant nugaros,truputuka pakasau kakla,jinai tada pradeda kaifouoti.o tada pradedu karpymo nagu procedura. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano katinui ši procedura nepatinka, bet kenčia jau priprato schmoll.gif
Atsakyti