Vezu pas veterinara, ir jokiu problemu man. Nes veterinaro klauso is baimes, o mane sukandziotu ir sudraskytu. Be to, meino meskenas, didelis, sunkus.
Mes saviskei nagucius karpom kas savaite. Ir problemu jokiu neturime
Tiesiog reikia kirpti kol miega, tada, jei ir prasibunda tik murkt pradeda ir snaudzia toliau

sveiko, norejau paklausti del to nagu karpymo. jei mano katinukas turi draskykle ir i ja jau po truputi bando draskyti (jam dar tik 2 men) tai gal man tu naguciu jam ir visai nereikia pakirpinet (aisq as ju dar ir nebandziau kirpti,bet galvojau apie tai) , nes jis juos gal nusigalas pats i draskykle.

QUOTE(just knopkute @ 2009 01 21, 18:22)
sveiko, norejau paklausti del to nagu karpymo. jei mano katinukas turi draskykle ir i ja jau po truputi bando draskyti (jam dar tik 2 men) tai gal man tu naguciu jam ir visai nereikia pakirpinet (aisq as ju dar ir nebandziau kirpti,bet galvojau apie tai) , nes jis juos gal nusigalas pats i draskykle. 

nesvarbu, turi draskykle, ar ne, nagai juk auga! Ir kai pati ant saves juos pajusi-tuoj galvosi, kaip pritrumpinti
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 01 22, 13:26)
nesvarbu, turi draskykle, ar ne, nagai juk auga! Ir kai pati ant saves juos pajusi-tuoj galvosi, kaip pritrumpinti
tai kad as juos jau tikrai jauciu. o koks tikslas tada ta draskykle tureti, jei pas ji bus buki naguciai tai ir neis ten pasidraskyti, vos tik uzauga paimi ir nukerpi
QUOTE(just knopkute @ 2009 01 22, 16:39)
tai kad as juos jau tikrai jauciu. o koks tikslas tada ta draskykle tureti, jei pas ji bus buki naguciai tai ir neis ten pasidraskyti, vos tik uzauga paimi ir nukerpi
eis eis

o draskyklė reikalinga tam, kad katinukas jos neturėdamas kažkur nagiukus vis tiek galasis. tai norint apsaugot baldus ir yra perkama draskyklė

QUOTE(just knopkute @ 2009 01 22, 17:39)
o toks, kad kate galetu nuo savo naguciu nuimt tokius "permatomus nagucius", tartum plevele.
QUOTE(Gerai bus @ 2009 02 04, 15:23)
O pačiam katinui neužaugs ten tie nagai per dideli, kad po to lūžinės, ar kaip? Na jei mums nemaišo tie jo nagai, ar vistiek būtina karpyt?

kad butu galima nukirpti mano katytei nagucius reikia imtis itin grieztu priemoniu,vienam zmogui neimanoma to padaryti...vienintelis budas ja apkirpt yra laikyt uz visu kojyciu, kad negaletu visai spurdet 
Papildyta:
kad butu galima nukirpti mano katytei nagucius reikia imtis itin grieztu priemoniu,vienam zmogui neimanoma to padaryti...vienintelis budas ja apkirpt yra laikyt uz visu kojyciu, kad negaletu visai spurdet
Papildyta:
man iskilo toks klausimas, kas bus jei katinukam naguciai yra per trumpai nukerpami?

Papildyta:

Papildyta:
man iskilo toks klausimas, kas bus jei katinukam naguciai yra per trumpai nukerpami?
QUOTE(Redate @ 2009 03 08, 00:47)
jiems skaudes, beks kraujas, gali pasidaryt kraujo uzkretimas.
Neįsivaizduoju ,kaip miegančiam katinui nagus karpyt? maniškiai abu vos pasižiūriu i juos miegančius atsibunda ,apie jokius prisilietimus o juo labiau nagų karpimus negali būt ir kalbos,vien nuo žvilgsnio pabėga ,nes turbūt galvoja ,kad ant rankų paimsiu "paniurkyt"...
Aš tai susuku i chalatą ,ir po viena kojelę ištraukus karpau,Čiuja,visa laiką gąsdina mane tokiu klaikiu balsu ir šnypščia,bet turiu pasakyt kad kuo toliau ,tuo trumpiau ta procedūra trunka ,matyt priprato,nes anksčiau viena nesusitvarkydavau..o Kolumbas tai aplamai nemėgsta būt ant rankų ,tai tas susukimas į chalata jam kaip kalėjimas,skundžiasi ištisai ir tokiu gailiu balsu ,kad širdį spaudžia ,bet irgi matyt jau po truputį pripranta,nes tos "dainos"jau trumpėja..O kad nekarpyt tai neįsivaizduoju ,kai jie pešasi žaisdami,tai plaukai per du metrus laksto
,o jei nagai būtų nekarpyti ,tai akis išsidrąskytų vienas kitam ,jau vieną kartą buvo Čiujai akis įdrėksta ,kol užgydžiau....