Isigijom kaciuka, nuvezem i veterinarija paskiepyti ir nagus paprasiau, jog nukirptu, tai veterinaras pakirpo vos 2 milimetrus - pati pati galiuka, sako, daugiau negalima. Tai as kazkaip be zado likau. Tai negi tas 2mm pakarpymas vadinamas nagu kirpimu? Kiek jus nukerpat nago?
Aš kerpu iki to "gyvnagio" rodos taip vadinamas jis, juk šviesūs nagai tai matosi iki kur galima

QUOTE(Zimza @ 2009 01 02, 00:39)
Aš kerpu iki to "gyvnagio" rodos taip vadinamas jis, juk šviesūs nagai tai matosi iki kur galima 

Tai kaip tada cia suprasti

QUOTE(drugelis. @ 2009 01 02, 10:39)
Tai gal tam kaciukui jau buvo pakarpyti nagai, todel tik tiek ir nukirpo. Nenukirps gi, kad is vis ju neliktu.
Gal ir kaciukas mazutis, naguciai mazi ir nekirpo daug? As savo katei irgi daug nekerpu... Kad tik netycia nesuskaustu... Nors rusiuku nagai persisviecia ir matosi, kur kirpt.
Problemų su nagų karpymu neturim. Nuo maženks priprato, o dabar užtenka pasisodint ir ramiai nukirpt

QUOTE(drugelis. @ 2009 01 02, 10:39)
Tai kaip tada cia suprasti
Tai kodel sako, jog daugiau kirpti negalima...

Katės nagas kaip ir žmogaus, gi irgi gyvo nago nekerpam. Mažo kačiuko tai ir to nago ne tiek daug yra, tai turbūt dėl to ir pakirpo tik galiukus. Kur katės nago gyvuonis yra irgi nesudėtinga pamatyti, tiesiog gerai apžiūrėkit išleistą katės nagą, ten vidury tokia rausva zona yra, vat jos ir negalima kirpti.
O man su tais kačių nagais problema iškilo.

butu gerai kad mano sedetu.....nera ko noreti....mano zveriukui apie 7 men tai mazduag su vyru pries 2 men parsivezem is kaimo nes buvo priklydes ... tai jam katastrofa nagu karpymas
tai viena letena iki pietu nukerpu kita po pietu
nes jei abi is kart nukirpciau tai turbut pyktu ant manes maziausiai savaite laiko

QUOTE(Elemire @ 2009 01 04, 01:30)
Žodžiu turiu dvi pensininkes kyskas, pavasarį jau 12 metų.

Na tai gal nebe butina joms kirpt tu nagu? jeigu nesidrasko ir pan. Jos jau juk nebe jaunos

QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 04, 10:02)
Na tai gal nebe butina joms kirpt tu nagu? jeigu nesidrasko ir pan. Jos jau juk nebe jaunos
Keiciasi nagu struktura. O negali slubuoti del to, kad gal buvot karta per daug nukirpusi ar taip kas?

Na dėl draskymosi tai aš ir nekirpčiau, be to pas mane jos ir nesidrasko. Siamės nagai tvarkingi, nes ji vis juos pasigalanda ir šiaip judri katė, o vat su kita bėda su tais nagais, nes nebegalanda pati ir mažiau juda, tai tie jos nagai užauga tikrai per dideli, taip kad ji jų jau nelabai ir įtraukt gali, kyšo iš po plaukų galas kaip reikalas.

O dėl to šlubavimo tai aš irgi visaip apžiūrėjau, bet nu nepanašu kad jai ką skaudėtų, jokių sužeidimų, tiesiog matyt nepatogu ant tų nagų stot.

QUOTE(Elemire @ 2009 01 04, 00:30)
Katės nagas kaip ir žmogaus, gi irgi gyvo nago nekerpam. Mažo kačiuko tai ir to nago ne tiek daug yra, tai turbūt dėl to ir pakirpo tik galiukus. Kur katės nago gyvuonis yra irgi nesudėtinga pamatyti, tiesiog gerai apžiūrėkit išleistą katės nagą, ten vidury tokia rausva zona yra, vat jos ir negalima kirpti.
Žodžiu turiu dvi pensininkes kyskas, pavasarį jau 12 metų. Vienos nagai tvarkoj, kirpt nereikia, o vat su kita problema, nes paprasčiausiai tingi nagus galast.
Na ir aišku kai nagai negalandami užauga per ilgi ir pastebėjau kad truputį šlubuot pradeda jeigu nekerpu tų nagų. Vat tik su tuom kirpimu problema - galus tai nukerpu, bet pas ją kažkaip dabar visas tas nagas toks storas pasidarė, nebe kaip kabliukas, bet ir toks pilnas tas vidinis išlenkimas.
Sakau gal kartais tas vidus jai nepatogus ir dėl to šlubuoja, bet tai kaip jį, nudildyti?
Mano pensininkė apskritai nelabai mėgsta ant rankų būti, tai su tuom dildymu įtariu kad ilgai tartis reikės kad leistūsi. 

Labai dekui uz atsakyma, dabar ieskosiu tos raudonos zonos. Pagaliau esme supratau....

Mes su Hana nagucius per viena karta nusikarpom, buna daug visokiu garsu ir miauuuu ir psh.... ir siaip, bet cia tik garsai, sedi nelaiminga, kaukia nesavu balsu, bet nesimuisto, zino kad niekur nedings