Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

O mes sugalvojom naują būdą - aprengiam megztinuku, tuo kur Jorkšyrams skirtas, ir kurį laiką katytė būna kaip suparalyžuota, tai skubam naudotis proga ir greitai nukarpom nagučius lotuliukas.gif kitaip jau niekaip nesileidžia, net jei ir devintą sapną sapnuoja schmoll.gif
Atsakyti
O jei nekarpau, blogai darau g.gif
Atsakyti
Jei nedrasko Jusu ir baldu - tai, manau, katei dar geriau buti su nagais. Svarbu, kad turetu megstama draskykle.
Butina nukarpyti pries vezant i paroda ar kergtis.
Atsakyti
2 k per menesi vezu pas veta nagu karpyti. Pati niekaip (Meino meskenas). Na, baldu jis nedrasko, bet jei su uzaugusiais nagais bando kazka griebti is ranku-tada griebi katina ir varai pas veta, nes rankos nudraskytos buna. Ir tikrai ne del to, kad katinas agresyvus, jis tiesiog turi su kazkuo norima daikta pagriebti

Atsakyti
Mes su katinu gražiai susitarėm.
Pirma draskydavosi ir bandydavo kąsti, bet aš jam paaiškinau kas čia šeimininkas. Klausė ausis suglaudęs lotuliukas.gif Po to sėdėdavo ,,dainuodamas", bet nebėgdavo.
O paskui prisiviliodavau gerumu- nukerpi nagą, pakasai kakliuką, pakalbini, po procedūros duodi skanėstą. Dabar kai karpau tai murkia patenkintas, tik galinių kojyčių nemėgsta tvarkytis, bet kenčia, sėdi, tyli kaip partizanas ax.gif

wub.gif
Atsakyti
Mes savo katinui karpom nagus tik priekiniu leteneliu ( tiksliau vyras karpo, nes as nedrystu blush2.gif ) ir tada kai jis miega arba kai atsipalaidaves. Jeigu pradeda muistytis, tai as nukreipiu ji demesi su ranka ka rodydama, o vyras kerpa smile.gif
Atsakyti
neturiu jokiu bedu del nagu karpymo pasisodinu ir nukarpau thumbup.gif
Atsakyti
Sorry, jeigu sukuriau tema, kuri jau buvo, - labai saziningai perziurejau visa skyriu apie kates, bet neradau blush2.gif

Nusprendeme savo katytei pradeti kirpti nagus (nes visa seima vaikstom adraskyti, ant uzuolaidu ji kabinasi ir pan. doh.gif ). Maciau parduotuveje zirklutes specialias. Tik man jau dabar baisu pagalvot, kaip reikes kirpti, kai musu katyte tokia judri ir net agresyvi truputi...

Kas bandete kirpt? smile.gif Ar normaliai gaunasi, ar cia "mission impossible"? biggrin.gif
O gal geriau nunesti pas veterinara, kad profesionalas apkirptu nagucius? Ir gal zinote, kiek mazdaug kainuotu pas veterenara?

Beje, kaip daznai tenka nagucius katei kirpt?

Dekui is anksto! smile.gif
Atsakyti
cia
mes kerpame 1 karta per savaite.
Atsakyti
Mano Zuzu nuo pat mažens pratinamas buvo kirpti nagus be ceremonijų tai dabar pakanka pasiimti letenas ir nukarpyti. Va su dildinimu kas kita jam tai nepatinka tai truputį muistosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimza @ 2009 01 01, 15:30)
Mano Zuzu nuo pat mažens pratinamas buvo kirpti nagus be ceremonijų tai dabar pakanka pasiimti letenas ir nukarpyti. Va su dildinimu kas kita jam tai nepatinka tai truputį muistosi  mirksiukas.gif

dildinimu? g.gif
o kam juos dildint?
Atsakyti
Kad neskilinėtų. rolleyes.gif
Atsakyti