Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

QUOTE(sunbles @ 2007 09 30, 21:25)
O mes su savo katineliu ir jo nagais dideliu problemu neturime. Nutaikau proga kai jis buna apsnudes, tada pasiimu ant keliu, pasisodinu ir pusiau glostydama nukarpau tuos nagucius  blush2.gif  Jis pas mus mielas ir ishlepes nuo kasymu visokiu tai jam nagu karpymas, tai tik dar viena proga ant keliu paguleti ir pilvuko masaza gauti smile.gif

Joooo!!! Pabandytumėt mūsų Raisai Maksimovnai pilvuko masažą padaryti!!! Ot būtų kraujų!! Šiap ji neplėšri, nu bet kai pasikėsini į pilvuką, uodegą arba užpakalinę leteną - tik spėk savo paties nagus nusigriaužt biggrin.gif
Anksčiau karpydamas nagus Raiką vyniodavau į rankšluostį ir naxališkai... Bet paskui pastebėjau, kad rankšluostis ją erzina žymiai labiau, negu pats nagų karpymas. Tai dabar pramurkinu, pasiimu letenėlę ir... Tik reikia kuo greičiau, nes kai jai atsibosta - visko gali nutikti. Nu, o kai priekiniai jau nukirpti,- su mylimom galinėm letenėlėm prasideda ceramonija: aš laikau ir karpau, žmona su pienelio pakeliu pirmyn - atgal šmirinėja, duktė kurdų šokius (su kardais) šoka, o sūnus ugnim spjaudosi. Va, tada Raika būna susidomėjusi ir manikiūrą pamiršta. Gerai yra tai, kad užpakalinius nagučius rečiau karpyt tenka. O šiaip karpom pagal aplinkybes: kai jau matosi, kad ji dūkdama pati ant pavarotų už kilimo užsikabinusi drimba,- tai ir kerpam. Maždaug kas porą mėnesių gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
As viena be vyro pagalbos nenukarpyciau schmoll.gif Maniskis tvirtai ja laiko, o as jau atlieku manikiura-pedikiura. O tai baisiai pyksta, snypscia, nu nemegsta but pagauta blink.gif Bandizau ir mieganciai pakarpyt, tai , kad tik strykt ir pabego tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2008 04 27, 08:38)
As viena be vyro pagalbos nenukarpyciau  schmoll.gif  Maniskis tvirtai ja laiko, o as jau atlieku manikiura-pedikiura. O tai baisiai pyksta, snypscia, nu nemegsta but pagauta  blink.gif  Bandizau ir mieganciai pakarpyt, tai , kad tik strykt ir pabego  tongue.gif

Taigi-taigi-kaipgis,- ką JŪS be tų vyrų darytumėt? ax.gif
Faktas kaip blynas: Mickutė ryškiai su xarakteriu. Maksimovna - irgi. (Tarnybinė-sargybinė-medžioklinė-musgaudė). Dabar nusimato kelionė į kaimą (uošviui 80) ir nėr kur Raikos palikti, o važinėtis ji tiesiog baisiai-klaikia mėgsta. Juo fainiau, kad į jubiliejų suvažiuos ir kitų kačių-šunų didžiulių ten visokių. Tai (na vsiakij požarnyj) Maksimovnai nagų dar nekirpsim; nors jau kaip ir laikas būtų. Su nagais ji ginkluota, o per ilgą savaitgalį vis vien kuriam nor bulterjerui į akį "įkris". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2008 04 27, 10:02)
Taigi-taigi-kaipgis,- ką JŪS be tų vyrų darytumėt? ax.gif
-

O gi nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif ramia sažine susitvarkau ir su 50 kg. JRT ir su CRX Vienam mazgote,kitam ir namuose ramybė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokauju niekad nesu net balso pakėlusi ant savo žvėrių.Kornišą pasiimu ant rankų pasiguldau ant kelių ,jis guli ant nugaros.Ir labai ramiai nusikarpom nagus.Aišku truputį nepatenkintas ,bando gičytis , bet kai mato kad niekas jo nuomonės neklauso laukia egzekucijos pabaigos lotuliukas.gif .Trys minutės ir viskas tongue.gif
Atsakyti
Musiske tik pamato savo zirklutes, ir snairom suka ratus kampais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2008 04 27, 10:38)
As viena be vyro pagalbos nenukarpyciau  schmoll.gif  Maniskis tvirtai ja laiko, o as jau atlieku manikiura-pedikiura. O tai baisiai pyksta, snypscia, nu nemegsta but pagauta  blink.gif  Bandizau ir mieganciai pakarpyt, tai , kad tik strykt ir pabego  tongue.gif

Mūsų katinas duodasi labai ramiai.Pradžioje pasitelkdavau vaikus į pagalbą,bet dabar tai jokių problemų.Va,iššukuot tai jau daug sudėtingiaum,čia jau reik prievartos. biggrin.gif
Atsakyti
o su mano Puke atvirksciai biggrin.gif kai sukuoju, tai guli murkdama issitiesus... biggrin.gif galetu visa diena turbut taip biggrin.gif o nagu nukarpyt niekaip negaliu... ir zirklutes specialios ir stengiuos neuzgaut jos... bet niekaip sad.gif stresas jai didziausias rolleyes.gif
Atsakyti
Ir turime dar viena beda 4u.gif Gal kas galite paaiskint kaip katytei reikia nukarpyt nagucius? Nes jau tokie smailus, o taip megsta visada pasigalast juos ax.gif Po kilima vaiksto kabindamasi nagais biggrin.gif rodos, jai tas patinka, bet man nelabai doh.gif tai jei galite padekite kas nors smile.gif prasauuuu ax.gif g.gif
Atsakyti
Nuo blusų tikrai jau galite naudoti Frontline:

http://www_vetmed_lt...prasymas-10.php

Jis skirtas nuo 2 mėnesių kačiukams.
Prieš tai kačiuką reiktų pasverti ir naudoti rekomenduojamą normą. Tai turėtų padaryti veterinaras.

Nagučius irgi galėtų parodyti kaip kirpti pats veterinaras.

Kirpti galima iki šitos vietos (rausvo gyvnagio):

user posted image

Man asmeniškai patogiausia su tokiomis žirklutėmis:

user posted image

Prieš kerpant, praskėskite katytės nagučius švelniai suspaudus letenėlę:

user posted image
Atsakyti
Mano gyventoja baisiai aikstinga, tuoj dreskia ir kanda, bet as po nagu karpymo visada koki skanesta duodu, tai ji zinodama, kad gaus kazka skanaus, ne taip ir priesinasi, tik reikia graziuoju, nes piktuoju nesusitarsi lotuliukas.gif Nukarpius nagus kyska tuoj bega prie dubenelio ir ziuri ar ka duosi lotuliukas.gif gyvunelis paperkamas skanestu, nepamirskit bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexa: 04 lapkričio 2008 - 20:25
Žiūriu, čia ir įpratimo klausimas - maniškė persė iš pradžių šiek tiek priešindavosi, dabar - be problemų nusimanikiūrinam, gal tik nusibosta jai tupėt, kol aš jos gauruotuose tarpupirščiuose nagučius sužvejoju.
O kašaras klykdavo, kai bandėm karpyt, teko ir terorizmo imtis: stverti miegantį, vynioti į pledą ir taip kaukiančiam karpyt, bet ir tas priprato, svarbu apsnūdusį pasiimt. Dukra laikydama jį kasinėja ir dantis užkalbinėja, o aš greitutėliai nagus sutvarkau, laimei - šitas trumpaplaukis, nagus greit sugaudau...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 11 05, 10:28)

O kašaras klykdavo, kai bandėm karpyt, teko ir terorizmo imtis: stverti miegantį, vynioti į pledą ir taip kaukiančiam karpyt, bet ir tas priprato, svarbu apsnūdusį pasiimt. Dukra laikydama jį kasinėja ir dantis užkalbinėja, o aš greitutėliai nagus sutvarkau, laimei - šitas trumpaplaukis, nagus greit sugaudau...

Cia is musu gyvenimo. Man tekdav laikyti kate su pledu uzklota, jei kas butu nufilmaves toki vaizda, butu pagalvojes, kad ne kate ten, o koks dideliu gabaritu gyvunas, nes laikty tai isispyrus visa jega reikdavo. Itin stipri musu kate doh.gif
Atsakyti