Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VIII tema

QUOTE(diuni @ 2016 10 24, 12:36)
:

Tiesa savo juozapinę atkapsčiau , skrotelė buvo žalia ...nieks dar nesusigadino. Apvožiau vazonėliu ir vėl uždengiau gėlių lapais ir kotais...ka\in , dabar ar jai gerai bus unsure.gif

Kaip kažin perziemojo jūsų juozapines?

Mano toj vietoj jokių lapų, kažin atzels ar jau amen joms?
Atsakyti
Bekapstant zeme, buvo uzkabinta ir pazeista bedygstanti lelija. Kokie trys cm pasirode is po zemes. Ko is jos laukti ir tiketis?
Atsakyti
ateinu pasiguosti cray.gif
Mano lelijas žiauriai nušaldė. Gyvent tikiuosi gyvens, bet žiedų nebus, Ypač gaila Juozapinių cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti

Laba diena. Ar dar galima persodint lelijas?

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 05 15, 12:20)
<p>Laba diena. Ar dar galima persodint lelijas?</p>

nelabai jau, bet jeigu būtinai reikia, kask vakare su kuo didesniu žemių gumulu, kad kuo mažiau šaknys pasižeistų ir gerai paliek, jeigu išsprogę dar nedaug tai gal netgi ir žydes jos
Atsakyti

nelabai jau, bet jeigu būtinai reikia, kask vakare su kuo didesniu žemių gumulu, kad kuo mažiau šaknys pasižeistų ir gerai paliek, jeigu išsprogę dar nedaug tai gal netgi ir žydes jos

Dekui. 

Atsakyti

Sveiki, šiandien su nuolaida pirkau lelijas. Dvi iš trijų yra gyvibingos, o trečioji - nelabai. Ar ji jau nebeatsigaus?  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Rob1 @ 2017 05 20, 16:12)
<p>Sveiki, šiandien su nuolaida pirkau lelijas. Dvi iš trijų yra gyvibingos, o trečioji - nelabai. Ar ji jau nebeatsigaus?  unsure.gif </p>

Kiškit į žemę ir laukit...arba išgyvens arba ne.. biggrin.gif
Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1499886912050.jpg   164,35KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  FB_IMG_1499886909500.jpg   208,89KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  FB_IMG_1499886906735.jpg   143,62KB   0 Parsiųsta kartų

Mano gražuolės 😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 12 liepos 2017 - 21:16
O čia mano.
Tiesa pentiniai be reikalo dabar žydi. Pernai juos pasisėjau, tai pražydo jau po lelijų. Matyt todėk, kad pirmi metai buvo. Teks juos gabenti kitur.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 12 liepos 2017 - 22:07
Sveiki. Ką daryti su nužydėjusiom lelijom? Kaip jas nupjauti? Ar tik žiedą, ar daugiau? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2017 07 19, 09:03)
Sveiki. Ką daryti su nužydėjusiom lelijom? Kaip jas nupjauti? Ar tik žiedą, ar daugiau? Ačiū. 4u.gif

Palikite bent apie 15 cm stiebelį. Lelijoms visada reikia kitų augalų draugijos, kad slėptų po žydėjimo.
Atsakyti