QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 27, 11:14)
Ligoniai prie visko. Labai parodo tavo požiūrį. Jei tavo kišenės neliečia, tai tik dalinkit pinigus. O jei liečia - tai jau kita kalba.
Kaip tu mandrai kalbi apie ligonius, kad patys kalti, jog serga, taip mandrai ir apie pensininkus galima pasakyt - patys kalti, kad nesusitaupė pinigų senatvei.
Dėl VVTAT, tai susidarė toks įspūdis iš tavo kalbų. Vis rašydavai, kaip daug kartų kreipeis, kaip tuoj kreipsies vėl ir kaip kitus skatini kreiptis
Kaip mano kišenės gali neliesti, kai aš dabar nesu pensininkė? Ne aš juk gaučiau dabar daugiau.
Nu jei tau ligonis lygu pensininkas, tai ką žinau tada

Nebent tu čia lenki ta kryptimi, kad visi senesni serga? Bet absoliutinti tikrai negalima. Be to, kitą kart senis daug mažiau kainuoja valstybei nei apsigimęs vaikas, pvz. Taigi...
Galima būtų pasakyti, kad patys kalti, kad nesusitaupė, bet neišeina, nes buvo kita santvarka, kitos garantijos, kiti pažadai ir visa kita.
Tai blogas tavo įspūdis. Skaitai ir net nesupranti ką skaitai. Lyg tai viena piliečiams tarnaujanti tarnyba šalyje yra? Aš kalbu bendrai, o ne apie VVTAT.
Papildyta:
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 10 27, 11:21)
Oi negaliu, genialios Kepenio mintys pakele nuotaika is pacio ryto

kita vertus, kraupu, kad toki i seima sugebejo isrinkti.
Siaip, pagal Kepenio ir Montevertes logika gaunasi, kad sveikatos ministerija reikia naikinti, ligonines uzdaryti. Besirupinantieji sveikata mirs sveiki, o visi kiti kaip jau Dievas duos.
Nu kam jau taip drastiškai iš karto uždaryti? Nuo nelaimingų atsitikimų niekas neapsaugotas ar nuo didelio streso. Būtinoji pagalba nelaimei nutikus turi būti.
Ar ne taip?