Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(evaldas_d @ 2018 04 16, 10:26)
<p>Kokie dar privalumai? </p>

Viršutinis krepšys reguliuojasi
https://www.youtube....h?v=w4MaCfxSuWA
arba ne
https://www.youtube....h?v=w_3vdiWdS04
yra kurios turi Home Connect
https://www.youtube....h?v=GoTphYDVDCY
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 04 16, 11:22)
Tai smagu  kad tobulesnė krepšių sistema bet ją ar vartotojas naudosis dar didelis klausimas....

Ar vartotojas naudosis krepšiais indaplovėje hmm.gif čia reikia pagalvoti - IR ASILUI AIŠKU KAD NAUDOSIS hihihi.gif
Niekas nekalba apie tokius dalykus kaip Eco prognozė (prognozuojamas vandens ir energijos suvartojimas), galybė "Home Connect" funkcijų, valdymą per "Home ConnectApp", galimybė nustatyti kada turi būti išplauti Jūsų indai, informacija tekstu ekranėlyje, šviečiantys skaičiukai į grindis ir kiti dalykai, kurie tiesiog prideda komforto. Kalbu apie daugiau galimybių patogiau susidėti indus į Jūsų indaplovę.
Ypač, jei tai kainuoja +50€.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 balandžio 2018 - 09:39
QUOTE(speedy @ 2018 04 16, 10:34)
Ar vartotojas naudosis krepšiais indaplovėje  hmm.gif  čia reikia pagalvoti - IR ASILUI AIŠKU KAD NAUDOSIS hihihi.gif
Niekas nekalba apie tokius dalykus kaip Eco prognozė (prognozuojamas vandens ir energijos  suvartojimas), galybė "Home Connect" funkcijų, valdymą per "Home ConnectApp", galimybė nustatyti kada turi būti išplauti Jūsų indai, informacija tekstu ekranėlyje ir kiti dalykai, kurie tiesiog prideda komforto.s.

O aš ir nesakau kad trečiu stalčiumi nesinaudos tik klausimas ar būtinai reikalingas VarioDrawer Pro stalčius...prideda komforto tik tada kai turi ne viena tokį prietaisą ....
Atsakyti
BOSCH SMV68TX04E  ir NEFF S716T80X1E skirtumas toks kad kaip suprantu neff 14 komplektų o bosch 13 ir tai keičia vandens sanaudas 9,5 ik 6,5l vienam plovimui o toliau viskas tas pat?
Atsakyti
QUOTE(evaldas_d @ 2018 04 16, 11:32)
BOSCH SMV68TX04E  ir NEFF S716T80X1E skirtumas toks kad kaip suprantu neff 14 komplektų o bosch 13 ir tai keičia vandens sanaudas 9,5 ik 6,5l vienam plovimui o toliau viskas tas pat?

Skirtumas toks kad Neff S716T80X1E turi Zeolite džiovinimą ko neturi Bosch....Norite turėti Zeolite džiovinimą+14 komplektų tada geriau BOSCH SMV68MX04E
Modelis Neff turi "VarioHinge" vyrius
https://www.youtube....h?v=4P_LtM4_Uts
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 04 16, 13:12)
Skirtumas toks kad Neff S716T80X1E turi Zeolite džiovinimą ko neturi Bosch....Norite turėti Zeolite džiovinimą+14 komplektų tada geriau BOSCH SMV68MX04E

Geriau? Kažin ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 04 11, 18:59)
Nuo pro kur einančių garų ta nuotrauka saugo? Garai iš indaplovės eina TIK JĄ ATIDARIUS.

Papildyta:
Visos tos gumos ir skardos reikalingos apsaugai nuo garų atidarymo metu. Indaplovei dirbant garai iš niekur neina, gali eiti tik esant nesandariai uždarytoms durelėms. Bet tada šitos nesąmonės neapsaugos.

Sveiki,
sakykit ką ten reikia reguliuot , kad garas neitų. Senoji neleido jokių garų bet sugedo..naujoji žiūriu , kad leidžia kažkaip garus, išskalbus indus ir atidarius visa plokštės viršutinė dalis ir skydelis šlapias...
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2018 04 18, 09:33)
sakykit ką ten reikia reguliuot , kad garas neitų. Senoji neleido jokių garų bet sugedo..naujoji žiūriu , kad leidžia kažkaip garus, išskalbus indus ir atidarius visa plokštės viršutinė dalis ir skydelis šlapias...

Jei garus leidžia plovimo metu, sunku pasakyti "ką ten reikia reguliuot" nepamačius KAIP įmontuota.
Normaliai įmontavus, nereikia nieko reguliuoti (pas BSH tai tikrai - pats montavau). Pažiūrėkite kaip užsidaro durelės laisvai ar reikia papildomą jėgą panaudoti. Antru atveju gali persikreipti sandarinimo guma ir atsirasti plyšiai - teks spynelę pareguliuoti. Ar durelės nesiremia kur į baldų konstrukciją - gali pilnai neužsidaryti - bus tarpai tarp sandarinimo gumos ir durelių. Gal montuotojas prikišo pirštus prie spynelės ir per daug ją atpalaidavo. Ir .t.t. mirksiukas.gif
Mano pirmoji indaplovė buvo blogai įmontuota, tai kol pastebėjau plokštės kantukai pradėjo lupinėtis. Paskui teko gerokai pažaisti su spynelės nustatymais (baldininkas nuderino taip, kad perspausdavo gumą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 balandžio 2018 - 08:38
QUOTE(speedy @ 2018 04 18, 10:34)
Jei garus leidžia plovimo metu, sunku pasakyti "ką ten reikia reguliuot" nepamačius KAIP įmontuota.
Normaliai įmontavus, nereikia nieko reguliuoti (pas BSH tai tikrai - pats montavau). Pažiūrėkite kaip užsidaro durelės laisvai ar reikia papildomą jėgą panaudoti. Antru atveju gali persikreipti sandarinimo guma ir atsirasti plyšiai - teks spynelę pareguliuoti. Ar durelės nesiremia kur į baldų konstrukciją - gali pilnai neužsidaryti - bus tarpai tarp sandarinimo gumos ir durelių. Gal montuotojas prikišo pirštus prie spynelės ir per daug ją atpalaidavo. Ir .t.t. mirksiukas.gif
Mano pirmoji indaplovė buvo blogai įmontuota, tai kol pastebėjau plokštės kantukai pradėjo lupinėtis. Paskui teko gerokai pažaisti su spynelės nustatymais (baldininkas nuderino taip, kad perspausdavo gumą).

garų neleidžia plovimo metu..tik išplovus ir atidarius dureles ant plokštės yra dregmės..įdėjo draugas, tiesiog į senos vietą lygiai taip pat..durelės užsidaro švelniai, nieko juose nereguliavo. aš galvojau , kad durelėse yra koks reguliavimas, gal reikėtų , kad stipriau pritrauktų..nu nežinau net kokį meistrą kviets..bet taip palikt negalima, su laiku plokštė išpus
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2018 04 18, 19:35)
garų neleidžia plovimo metu..tik išplovus ir atidarius dureles ant plokštės yra dregmės..įdėjo draugas, tiesiog į senos vietą lygiai taip pat..durelės užsidaro švelniai, nieko juose nereguliavo. aš galvojau , kad durelėse yra koks reguliavimas, gal reikėtų , kad stipriau pritrauktų..nu nežinau net kokį meistrą kviets..bet taip palikt negalima, su laiku plokštė išpus.

Jei garai ir drėgmė atsiranda atidarymo metu, tai nei prie ko čia "koks reguliavimas ... kad stipriau pritrauktų". Jei jau būna prieš atidarant, tada reikia derinti spynelės mechanizmą (ir ne būtinai, kad stipriau pritrauktų).
Rašote taip, kad suprasti sunku, kas ten pas Jus darosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 balandžio 2018 - 17:53
QUOTE(speedy @ 2018 04 18, 19:52)
Jei garai ir drėgmė atsiranda atidarymo metu, tai nei prie ko čia "koks reguliavimas ... kad stipriau pritrauktų". Jei jau būna prieš atidarant, tada reikia derinti spynelės mechanizmą (ir ne būtinai, kad stipriau pritrauktų).
Rašote taip, kad suprasti sunku, kas ten pas Jus darosi  rolleyes.gif

na man ir pačiai sunku suprast kas ten ne taip..suprantu, kad tik pasibaigus plovimui išeina garas atidarius dureles. Bet dabar atidarius dureles išeina garas, ir šlapias valdymo skydelis ir primontuojama plokštė..na taip stipriai apgaravus..tai jeigu aš paliksiu nakčiai plauti, tai po kiek laiko man tos durelės išsipus, nes neturi būti tiek dregmės. Turbut kažkas su durelių reguliavimu..nes ir ne per visą durelių plotą ta dregmė..o kelis cm. toliau sausa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 18 balandžio 2018 - 18:34
QUOTE(mamile @ 2018 04 18, 20:05)
na man ir pačiai sunku suprast kas ten ne taip..suprantu, kad tik pasibaigus plovimui išeina garas  atidarius dureles. Bet dabar atidarius dureles išeina garas, ir šlapias valdymo skydelis ir primontuojama plokštė..na taip stipriai apgaravus..tai jeigu aš paliksiu nakčiai plauti, tai po kiek laiko man tos durelės išsipus, nes neturi būti tiek dregmės. Turbut kažkas su durelių reguliavimu..nes ir ne per visą durelių plotą ta dregmė..o kelis cm. toliau sausa.

https://www.ipix.lt/image/Ef1bM
Atsakyti