Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

Sveiki, labai patiko Jusu pasiulytas indaploves variantas Siemens SR635X01ME. Gal Jus kaip sios srities profesionalai zinote kur galima pigiausiai si modeli nusipirkt. Internete jomis mazai kas prekiauja. Gal zinote nors ir ne internetine parduotuve, nes del tokio gerio galima ir nors 100km nuvaziuot  :)

Atsakyti
QUOTE(Neringa Survilienė @ 2017 12 23, 13:31)
<p> Sveiki, labai patiko Jusu pasiulytas indaploves variantas <span>Siemens SR635X01ME. Gal Jus kaip sios srities profesionalai zinote kur galima pigiausiai si modeli nusipirkt. Internete jomis mazai kas prekiauja. Gal zinote nors ir ne internetine parduotuve, nes del tokio gerio galima ir nors 100km nuvaziuot  smile.gif</span></p>

Gal kaina24 ?
Atsakyti

Ten tik 6 parduotuves ir visose kaina ta pati :)

Atsakyti
Sveiki, aš vis su savo indaplovėmis smile.gif.
Kaip tik nueinu pas konsultantą taip ir susuka protą. Jau buvo mane įtikinę pirkti SN677X01TE, tačiau nuėjus į vieną parduotuvę pasitaikė labai kalbus ir malonus konsultantas. Pasipasakojus jam savo bėdas; perkalbėjo ir siūlo:
SN858X03TE
kuris pakeitė prieš tai minėtą modelį. Man kaip ir atrodo logiška pirkti naujesnį modelį, tačiau prisimenu, kad čia diskutavome ir apie SMV88TX36E.
Kaip suprantu SN858X03TE būtų šiek tiek garsesnis ir netoks energetiškai efektyvus, bet turėtų papildomą krepšelį įrankiams pirmame stalčiuje ir būtų vienu indų komplektu talpesnis. Ar yra dar kokių rekšmingų skirtumų, kurie padėtų apsispręsti tarp SN858X03TE ir SMV88TX36E, jei kaina tokia pat?
Atsakyti
QUOTE(Nepyk_ @ 2017 12 23, 16:33)
Kaip tik nueinu pas konsultantą taip ir susuka protą. Jau buvo mane įtikinę pirkti SN677X01TE, tačiau nuėjus į vieną parduotuvę pasitaikė labai kalbus ir malonus konsultantas. Pasipasakojus jam savo bėdas; perkalbėjo ir siūlo: SN858X03TE kuris pakeitė prieš tai minėtą modelį.
Man kaip ir atrodo logiška pirkti naujesnį modelį, tačiau prisimenu, kad čia diskutavome ir apie SMV88TX36E. Kaip suprantu SN858X03TE būtų šiek tiek garsesnis ir netoks energetiškai efektyvus, bet turėtų papildomą krepšelį įrankiams pirmame stalčiuje ir būtų vienu indų komplektu talpesnis. Ar yra dar kokių rekšmingų skirtumų, kurie padėtų apsispręsti tarp SN858X03TE ir SMV88TX36E, jei kaina tokia pat?

1. Nors SN858X03TE nepakeitė SN677X01TE, bet vis tiek vertesnė.
2. Kas Jums sakė, kad SN858X03TE ir SMV88TX36E kaina tokia pat? SN858X03TE iki 700€, SMV88TX36E bent 10% brangesnė.
Dar SMV88TX36E gali būti prijungta prie "Wi-Fi" tinklo ir kontroliuojama naudojant mobilųjį prietaisą (jame turi būti įdiegta aplikacija).
pasirinkimas Jūsų.
Atsakyti

Sveiki. Siulo indaplove electrolux ESL6370RO. Raso, kad pagaminta Italijoje. Internete radau tik likucius Uk, nes modelis nebegaminamas. Siulo uz 350 eur. Ar verta? 

O gal pasiulysite kazka apie 400 eur sumai? 60 cm, pilnai montuojama, be irankiu stalciaus. Programu daug nereikia, kad butu tylesne ir ekonomiska.

Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2017 12 24, 00:27)
Sveiki. Siulo indaplove electrolux ESL6370RO. Raso, kad pagaminta Italijoje. Internete radau tik likucius Uk, nes modelis nebegaminamas. Siulo uz 350 eur. Ar verta? O gal pasiulysite kazka apie 400 eur sumai? 60 cm, pilnai montuojama, be irankiu stalciaus. Programu daug nereikia, kad butu tylesne ir ekonomiska.

Kai kažkas siūlo tokius senus modelius, man visada kyla klausimas: kodėl ta indaplovė vis dar neparduota? Ir kažkaip niekada nenoriu šito klausti pardavėjo ... rolleyes.gif
Jūsų pinigai - Jūsų sprendimas. Alternatyvai galite pažiūrėti Bosch SMV45GX03E.
Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2017 12 23, 22:27)
<p>Sveiki. Siulo indaplove electrolux ESL6370RO. Raso, kad pagaminta Italijoje. Internete radau tik likucius Uk, nes modelis nebegaminamas. Siulo uz 350 eur. Ar verta? </p><p>O gal pasiulysite kazka apie 400 eur sumai? 60 cm, pilnai montuojama, be irankiu stalciaus. Programu daug nereikia, kad butu tylesne ir ekonomiska.</p>

Pasiūlyta indaplovė pakankamai tyli yra 46 dB......kaina sakyčiau vyliojanti...jai tik duoda 2 metų garantiją pirkite......pasiūlytas Bosch SMV45GX03E garsesnė,šiek tiek daugiau vartoja vandens,pagaminta Lenkijoje.....Ar siūloma indaplovė siūloių vitrinos ar visgi supakuota?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 12 24, 12:30)
Pasiūlyta indaplovė pakankamai tyli  yra 46 dB......kaina sakyčiau vyliojanti...jai tik duoda 2 metų garantiją pirkite......pasiūlytas Bosch SMV45GX03E garsesnė,šiek tiek daugiau vartoja vandens,pagaminta Lenkijoje.....
... ir praktiškesnė kasdieniam naudojime pranašesnė technologiškai biggrin.gif
O štai gerokai kažkur pastovėjęs Electrolux ... ar nepradės lįsti gedimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 12 24, 11:06)
... ir praktiškesnė kasdieniam naudojime pranašesnė technologiškai biggrin.gif
O štai gerokai kažkur pastovėjęs Electrolux ... ar nepradės lįsti gedimai unsure.gif

Garantija 24 mėn nėra ko bijoti tų gedimų.....
Atsakyti
Sveiki,
renkuosi tarp tokių:

Sn636xome-400eur,
Sn636x03md-600

Kokie būtų komentarai? Kažin, ar yra vidaus apšvietimas?

Visiems kas renkasi Electrolux/AEG. Mūsų mašinai 11 metų, pirkome 8 klasės modelį už 2360 lt (su didele nuolaida). Per tuos 11 metų buvo taisyta 3 kartus, kol "užkalė" pagrindinis variklis, ir remontas kainuotų 160 eur. hmm.gif Plovimo purkštukai nebesilaiko, nuolat krenta...Tai jos ne vienintelė problema. Serviso meistras nerekomendavo pirkti nei AEG nei electoluxo verysad.gif. Pavargau aš nuo jos aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DolceVita: 24 gruodžio 2017 - 14:47
QUOTE(DolceVita @ 2017 12 24, 14:46)
Sveiki,
renkuosi tarp tokių:

Sn636xome-400eur,
Sn636x03md-600

Kokie būtų komentarai? Kažin, ar yra vidaus apšvietimas?

Visiems kas renkasi Electrolux/AEG. Mūsų mašinai 11 metų, pirkome 8 klasės modelį už 2360 lt (su didele nuolaida). Per tuos 11 metų buvo taisyta 3 kartus, kol "užkalė" pagrindinis variklis, ir remontas kainuotų 160 eur. hmm.gif Plovimo purkštukai nebesilaiko, nuolat krenta...Tai jos ne vienintelė problema. Serviso meistras nerekomendavo pirkti nei AEG nei electoluxo verysad.gif. Pavargau aš nuo jos aggressive.gif

Tik modelis SN636X03MD turi
Zeolith®-džiovinimą
https://www.youtube....h?v=z7kw_b7U2F8
TimeLight
https://www.youtube....h?v=gERoUcD8Zq0
varioSchublade
https://www.youtube....h?v=zWrYfsQu9TI

Atsakyti