Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(baka2 @ 2016 11 18, 11:10)
o kaip ADG 201 whirlpool?

Čia gi pigus whirlpool ... "made in China".
Žiūrėkite gal Bosch SPV50E70EU - nebrangus ir "made in Germany".
Atsakyti
Sveiki
Kadangi esu pratusi prie ekraneliu, gal galite pakomentuoti komentarau siai indaplovei:
Bosch SMU41M12SK
Patiko, kad yra vandens minkstinimas ir V.S. programa..Plius likusio laiko parodymas, savaime išsivalančių filtrų sistema... Ar visgi ta elektronika reiškia, ir papildomos programos gedimo atveju?
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 11 17, 23:32)
sx 76T096GB/50
☺susimaisiau ,nerandu instrukcijoje kaip atjungti garsini signala kuomet baigia plauti.Nakti ,tai nera smagu.Parasyta spausti c ir nustatyti ,jokio c pas mane nera😂
cia daug skaiciau jusu temu ,supratau ,kad eco ekonomiskiausia?vario ne?nes mes vandens netaupom ,geriau elektra taupyti ,tai koks taupiausias elwktros variantas  g.gif

o kokia kalbas pas Jus instrukcija?
Papildyta:
QUOTE(Aistemi @ 2016 11 18, 10:32)
Sveiki
Kadangi  esu pratusi prie ekraneliu, gal galite pakomentuoti komentarau siai indaplovei:
Bosch SMU41M12SK
Patiko, kad yra vandens minkstinimas ir V.S. programa..Plius likusio laiko parodymas, savaime išsivalančių filtrų sistema... Ar visgi ta elektronika reiškia, ir papildomos programos gedimo atveju?

Indaplovės nemontuosite?
Papildyta:
QUOTE(Aistemi @ 2016 11 16, 22:40)
Labas dar kartą,
Tarsi linkstu įsigyti  rekomenduotą SN64M080EU. Bet pagrindinis dalykas: čia jau visai kvailas klausimas, bet gal pavyks išaiškinti blink.gif
Norėčiau, kad matytųsi ekranėlis: t,y, kiek liko laiko iki programos pabaigos  ir t.t; vadinasi turbūt tai įmanoma tik pusiau imontuojamoje indaplovėje ar kaip?

Ačiū už atsakymus. Einu ieškoti džiovyklės.

Tada turite pasirinkti visai kitą modeliuką kuris turi TimeLight - laiko ir programos projekcija ant grindų modeliukas pvz BOSCH SMV68N60EU
Papildyta:
QUOTE(baka2 @ 2016 11 17, 10:20)
Sveiki,
reikia pagalbos...
noriu imontuojamos indaploves 45 cm. Vienintelis reikalavimas dirbtu tyliai ir gera kokybe uz protinga kaina.
Rekomenduokit prasau.
Is anksto dekui  4u.gif

ai tikrai norite kokybės ir tylesnės žiūrėkite BOSCH SPV58M40EU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 18, 14:06)
Indaplovės nemontuosite?
Papildyta:

Tada turite pasirinkti visai kitą modeliuką kuris turi TimeLight - laiko ir programos projekcija ant grindų modeliukas pvz BOSCH SMV68N60EU
Papildyta:

Dėkui už nuorodą. Toje BOSCh SMU41M12SK nurodyta, kad ji montuojama po stalvirsiu; tai tarsi pusiau įmontuojama blink.gif o mane toks variantas visai tenkina; nes megtu taip sakant matyti informaciją ant pačios indaploves. Matau minusą joje , kad nera trečiojo stalčiaus...
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2016 11 18, 13:44)
Dėkui už nuorodą. Toje BOSCh SMU41M12SK nurodyta, kad ji montuojama po stalvirsiu; tai tarsi pusiau įmontuojama  blink.gif o mane toks variantas visai tenkina; nes megtu taip sakant matyti informaciją ant pačios indaploves.  Matau minusą joje , kad nera trečiojo stalčiaus...

o gal geriau įmontuojama su matomu valdymo skydeliu bet + uždėsite baldine plokštę ir matysite valdymo skydelį...pvz SIEMENS SN536S01KE 4u.gif
Atsakyti
o gal geriau įmontuojama su matomu valdymo skydeliu bet + uždėsite baldine plokštę ir matysite valdymo skydelį...pvz SIEMENS SN536S01KE

bigsmile.gif taip, būtent taip, tik manau, kad tada ženkliai išauga kaina? O gal verta? Nelabai LT pavyko rasti tokios, nebent iš Vokietijos parsigabenti.

Kodėl visgi patariate įmontuojama? Matyt yra racijos jūsų patyrime?
Mano modeliuku matyt nelabai žavitės... rolleyes.gif

Beje, ką manote apie Zeolitą; kažkur diskutavote, jog gali būti ne itin saugi technologija, ar jau kažką maišau - perskaičiau nemažai...
Atsakyti
Man asmeniškai Jūsų pasirinktos modelis nėra nei blogas nei geras toks viduriukas...tik man labai nepatinka tokio montavimo tipas....bet jais Jums tinkama pasirinkite ji....
Atsakyti
Dėkui, radau ir kaina nesikandžioja...Kalbu apie SIEMENS SN536S01KE Įdomus variantas... Tik toje, kur prilipau (Bosch SMU41M12SK) patinka, kad minkštinamas vanduo(ps mus kietokas) ir yra automatinis filtrų išsivalymas. Manote, kad įprastas Siemens SN64M080EU kategorijoje IKI 500 eurų - visgi the best?

Kai tik pradėjau domėtis indaplovėmis, nepamaniau, kad jos neturės tų ekranėlių... ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistemi: 18 lapkričio 2016 - 16:08
QUOTE(Aistemi @ 2016 11 18, 16:06)
Dėkui, radau ir kaina nesikandžioja...Kalbu apie SIEMENS SN536S01KE Įdomus variantas... Tik toje, kur prilipau (Bosch SMU41M12SK) patinka, kad minkštinamas vanduo(ps mus kietokas) ir yra automatinis filtrų išsivalymas. Manote, kad įprastas Siemens SN64M080EU  kategorijoje  IKI 500 eurų - visgi the best?
Kai tik pradėjau domėtis indaplovėmis, nepamaniau, kad jos neturės tų ekranėlių...  ax.gif  unsure.gif

Kaina apie 460 eur tai tikrai labai gera kaip tokiai indaplovei
Yra pigesnis modeliukas ,tylesnė ir neturi trečio staolčiaus SN536S01KE kaina apie 420 eur
Visos indaplovės turi vandens minkštinimo įrenginį kitu atveju būtų neišplauti indai(tik nereikia pamiršti kad į šį įrenginį reikia pilti druskos) ax.gif ......su filtrai irgi visos indaplovės turi todėl manau kad Siemens daug geriau nei Jūsų žiūrėtas Bosch + dar Siemens turi trečia stalčių įrankiams.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 18 lapkričio 2016 - 16:35
z SIEMENS SN536S01KE
Atsakyti
QUOTE(Aistemi @ 2016 11 18, 16:49)
z SIEMENS SN536S01KE

SN536S03IE-kaina +/-460 eur yra tik du plovimo stalčiai bet tylesnė
SN536S01KE kaina +/-420 eur ...turi trečia stalčių bet garsesnė
Atsakyti
Ačiū, tik reikia per tas sk se ir t.t. nenusipirkti 10 komplektų netyčia... biggrin.gif tada jau bus nebesmišno.

O kur tokias kainas randate, aš tik kur žiūriu tai su ekranais siemens Lietuvoje nuo 550 prasideda...
Kazkaip galvojau geriau dziovyklei daugiau, o indaplovei - maziau pinigu paskirti...
Atsakyti