Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(speedy @ 2017 07 04, 17:56)
Bet kuri iš jų bus puikus pasirinkimas. Modeliai vienodi.
Papildyta:

Geriau Bosch SMV87TX02E ... ir, turbūt, patikimiau.

ačiū, dar būtų gerai vidaus apšvietimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2017 07 04, 17:26)

Tada SN68R061DE +/- 590 eur ir daug pigiau nei ESL8820RA -+/-634 eur
Atsakyti
Sveiki, patarkite, kokią rinktis įmontuojamą indaplovę. Spintelės aukštis po stalviršiu, max 82 cm. Plotis nesvarbu. Elektra kitame virtuvinio komplekto gale, kriauklė šalia.
Prioritetas talpumas, ekonomiškumas, galimybė nepilnai prikrauti, tylus veikimas, užrakinimas nuo vaikų. Ko dar verta norėti?
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2017 07 04, 19:26)

Jei su apšvietimu, SN858X03TE. Bus truputį brangiau nei minėtoji SMV87TX02E.

QUOTE(Amarcord @ 2017 07 05, 17:27)
Sveiki, patarkite, kokią rinktis įmontuojamą indaplovę. Spintelės aukštis po stalviršiu, max 82 cm. Plotis nesvarbu. Elektra kitame virtuvinio komplekto gale, kriauklė šalia.
Prioritetas talpumas, ekonomiškumas, galimybė nepilnai prikrauti, tylus veikimas, užrakinimas nuo vaikų. Ko dar verta norėti?

SMV88TX36E turėtų atliepti Jūsų reikalavimus.
Atsakyti
Indaplove SR64M081EU turbut visai ok, kai net nezinai zmogus kas cia per geris :) :) 
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 07 05, 16:28)
SMV88TX36E turėtų atliepti Jūsų reikalavimus.

Turėtų biggrin.gif o kaip SMV87TX02E ?

Gal turite patarimų dėl brando? Tarkim, siemens ir bosch indaplovių sferoje laikytini analogais, ar visgi bosch geriau?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2017 07 06, 00:47)
Turėtų  biggrin.gif  o kaip SMV87TX02E ?
Gal turite patarimų dėl brando? Tarkim, siemens ir bosch indaplovių sferoje laikytini analogais, ar visgi bosch geriau?

Jūs geriau žinote, ko Jums reikia.
Siemens ir bosch indaplovių sferoje laikytini analogais.
Atsakyti

Sveiki :) reik 60 cm indaplovės iki +/- 600 eur. Mūsiškė pavargo, nebeišplauna, amžinai pritaško visokių tirščių, gana jau :D Skaičiau ir nebežinau, kas geriau. Man pirmoje vietoje ne ekonomiškumas (kaip nors susimokėsim už tą vandenį), o kad gerai plautų. Reik įmontuojamos, pagelbėkit, protingieji kurmiai :)

Atsakyti
o zeolith technologija tikrai tokia ypatinga? pigiausiai ką randu su ja tai SMV87TX02E 660EUR?

aš norėčiau kad 60 cm indaplovė plautų gerai taures. Ne iš aprašymų gerai plautų, o praktikoje... dzin man energijos ir kitos sąnaudos... dar būtų gerai tylesnė, nes vituvė bendra su svetaine... Būtų gerai iki 500 eur?

Koks tai galėtų būti modelis?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2017 07 06, 11:51)
Sveiki smile.gif reik 60 cm indaplovės iki +/- 600 eur. Mūsiškė pavargo, nebeišplauna, amžinai pritaško visokių tirščių, gana jau biggrin.gif Skaičiau ir nebežinau, kas geriau. Man pirmoje vietoje ne ekonomiškumas (kaip nors susimokėsim už tą vandenį), o kad gerai plautų. Reik įmontuojamos, pagelbėkit, protingieji kurmiai smile.gif

Ar plovėte savo indaplovę? Nusipirkti kitą visada spėsite, gal dar nereikia ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 liepos 2017 - 10:23

Ar plovėte savo indaplovę? Nusipirkti kitą visada spėsite, gal dar nereikia ...

Ko tik nedarėme, plovėm, valėm ir t.t. Jau 10 metų tam electroluxui, vandens slėgis tikrintas ir t.t. Aš noriu ją uždegti, kai pamatau tuos maurotus indus :D

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 07 06, 11:53)
o zeolith technologija tikrai tokia ypatinga?  pigiausiai ką randu su ja tai SMV87TX02E 660EUR?

Jei ta technologija būtų "tokia ypatinga", tada visi ją jau naudotų ... tiesiog kažkiek taupo energiją (tą kiti gamintojai kitaip išsisprendė), kažkiek pagerina plastikinių indų/detalių džiovinimą.
Aš suprantu, kad pardavėjai vos ne bažnyčią tam Zeolite® stato, bet tai tik viena iš daugelio naudojamų (ar nenaudojamų) technologijų. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2017 07 06, 12:26)
Ko tik nedarėme, plovėm, valėm ir t.t. Jau 10 metų tam electroluxui, vandens slėgis tikrintas ir t.t. Aš noriu ją uždegti, kai pamatau tuos maurotus indus biggrin.gif

10 metų solidus amžius indaplovei. Ir sistema apsineša, ir siurblio slėgis krenta, ir kaitinimas nebe tas ...
Šiuo metu "ant bangos" BSH indaplovės. pažiūrėkite ką nors iš jų.
Atsakyti