Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

Na jo paskaičiavom jau , kad ekonomijos nei vandens nei elektros nebus. ax.gif
Reikia baltos indaplovės....

Dar niekaip neišaiškinu vyrui kas yra pusinė įkrova, gal verta ją turėti ..

ir nesu tikra ar man reikalingas 3 stalčius.( kas liečia pasidėjima tai suprantu gerai, bet mano pirštų miklumas ribotas, manau negalėsiu taip gražiai dėliot peiliu šakučiu po vieną) geriausia būdavo,kai negaliu tiesiog sumetu ant taurių laikiklių.
Visgi finansai nėra labai svarbu, už gerą daigtą galima mokėt ir daugiau. Tik va ar pavyks įrodyt sau ir vyrui kad tas brangesnis atitarnaus kad ir tiek kiek mūsų senutė beveik 9 metelius. Tiesiog nesinori permokėt, už kažkokius neaiškius gerumus... jei visgi po 4-6 metų išgirsiu kad indaplovė sena ir neremontuojama.( Kaip dabar madoj sakyt) Mųsų senoji bej buvo rigi neperbrangi. Skalbė ji kazdien, kartais ir 2 kartus...
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 02 19, 20:17)
Sveiki  4u.gif
Ieškau indaplovės mano turėta AEG po 9 metų darbo numirė,  Senoji buvo 60 cm, bet likom dviese, tai manau pakaks 45 cm, skaitinėju ir randu nusiskundimų, jog 2 puodai į apačia netelpa.  unsure.gif o pas mus visgi savaitgaliais vaikai suguža. Tai gal neverta imti mažesnės.

Gal galėtumėt rekomenduot keletą variantų : laisvai pastatoma, kuri kišis po stalviršiu, norėtusi 45 cm,  talpesnė, patikima, ir kad kaina normali butu . iki 400  4u.gif

Jei indaplovė su trečiu stalčiumi, tai vietospuodams apačioje bus daugiau.
Pažiūrėkite Siemens SR25M884EU ar Bosch SPS58M98EU.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 02 19, 22:30)
Na jo paskaičiavom jau , kad ekonomijos nei vandens nei elektros  nebus.  ax.gif
Reikia baltos indaplovės....

Dar  niekaip neišaiškinu vyrui kas yra pusinė  įkrova, gal verta ją turėti ..

ir nesu tikra ar man reikalingas 3 stalčius.( kas liečia pasidėjima tai suprantu gerai, bet mano pirštų miklumas ribotas, manau negalėsiu taip gražiai dėliot peiliu  šakučiu po vieną)  geriausia būdavo,kai negaliu tiesiog sumetu  ant taurių laikiklių.
Visgi finansai nėra labai svarbu, už gerą daigtą galima mokėt ir daugiau. Tik va ar pavyks įrodyt sau ir vyrui kad tas brangesnis atitarnaus kad  ir tiek kiek mūsų senutė  beveik  9 metelius.  Tiesiog  nesinori permokėt, už kažkokius neaiškius  gerumus... jei visgi po 4-6 metų išgirsiu kad indaplovė sena ir neremontuojama.( Kaip dabar madoj sakyt) Mųsų senoji bej buvo rigi neperbrangi. Skalbė ji kazdien, kartais ir 2 kartus...

Pusinė įkrovatai kai nebereikia laukti kol bus užpildyti abu indaplovės krepšiai. Galima užpildyti tik viršutinį arba tik apatinį krepšį arba abu krepšius vienu metu ne pilnai priklausomai nuo poreikio užtikrinant nesudėtingą ir ekonomišką plovimą.
Dėl trečio stalčiaus Jūs visiškai teisi...sudėlioti reikės grąžiai kitu atveju rasite gerai neišplautų įrankių.
Šiai dienai indaplovių lyderiai yra Siemens arba Bosch(Bosch SMS25AW02E) todėl visada jas ir rekomenduojame....bet verta pasižiūrėti ir firmos Whirlpool WFO 3O32 P
Atsakyti

Sveiki,

Dabar rašysiu į visas temas, nes pirksime visą buitinę techniką  :) .

Išsirinkome indaplovę BOSCH SPV53N10EU, ar geras pasirinkimas? ar pasiūlytumėte ką nors kitą? Mums reikalinga siaura, tyli ir kad būtų pagrindinės funkcijos. Biudžeto indaplovei nebekelsiu, gali būti nebent pigesnė. Ačiū

Atsakyti
QUOTE(sage2x @ 2017 02 20, 13:25)
Išsirinkome indaplovę BOSCH SPV53N10EU, ar geras pasirinkimas? ar pasiūlytumėte ką nors kitą? Mums reikalinga siaura, tyli ir kad būtų pagrindinės funkcijos. Biudžeto indaplovei nebekelsiu, gali būti nebent pigesnė.

Ši, berods, tyliausia iš 45 cm.
Atsakyti
QUOTE(sage2x @ 2017 02 20, 11:25)
<p>Sveiki,</p><p>Dabar rašysiu į visas temas, nes pirksime visą buitinę techniką  smile.gif .</p><p>Išsirinkome indaplovę BOSCH SPV53N10EU, ar geras pasirinkimas? ar pasiūlytumėte ką nors kitą? Mums reikalinga siaura, tyli ir kad būtų pagrindinės funkcijos. Biudžeto indaplovei nebekelsiu, gali būti nebent pigesnė. Ačiū</p>

Gears modelis, pigiau tai bus tik triukšmingesnė. 4u.gif
Atsakyti

Tai va kitos tokios ir neradau, tik šitą vieną, manau nebesuksiu sau galvos ir apsistosiu ties šiuo modeliuku. Ačiū už atsakymą.

Atsakyti

Labai ačiū, manau ji bus verta  :) 

Atsakyti

:4u: 

Matyt visgi reiks rinktis iš tu su pusine  Įkrova. Visgi įpratau nelaikyt indu indaplovėj po 2 dienas, geriau po puse išplaut kazdien kai dviese namie ir nevarkt savaitgaliais kai  vaikai suguža. 

Beda ta kad mūsų mieste indaplovių gyvai nerasta, o maniškis kažkaip internetu pikrt nepasitiki. Tai kur didesnis pasirinkimas Kaune , kad išsirinkt vietoj.  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 02 20, 12:22)
<p> 4u.gif </p><p>Matyt visgi reiks rinktis iš tu su pusine  Įkrova. Visgi įpratau nelaikyt indu indaplovėj po 2 dienas, geriau po puse išplaut kazdien kai dviese namie ir nevarkt savaitgaliais kai  vaikai suguža. </p><p>Beda ta kad mūsų mieste indaplovių gyvai nerasta, o maniškis kažkaip internetu pikrt nepasitiki. Tai kur didesnis pasirinkimas Kaune , kad išsirinkt vietoj.  hmm.gif </p>

Artimiausias didmiestis...rasite...o internetu nėra ko bijoti pirkti...visada gali grąžinti jai netenkina poreikius... 4u.gif
Atsakyti

Na internetu esu pirkus tik smulkesnius daigtus, o kaip indaplove, daveš iki kiemo ir paliks..ka aš su ja darysiu kas man ją į namą įneš...  vyras darbe ilgai... miestelis mūsų mažas , kuri pravažiuoja pakeliui, tai užsakyt laiko kaip ir galimybiu nėra... Nes kiek kurjeriu buvo, tai važiuoja vienas... o  padėt nešt indaplove ne mano pajėgumam...

Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 02 20, 13:51)
<p>Na internetu esu pirkus tik smulkesnius daigtus, o kaip indaplove, daveš iki kiemo ir paliks..ka aš su ja darysiu kas man ją į namą įneš...  vyras darbe ilgai... miestelis mūsų mažas , kuri pravažiuoja pakeliui, tai užsakyt laiko kaip ir galimybiu nėra... Nes kiek kurjeriu buvo, tai važiuoja vienas... o  padėt nešt indaplove ne mano pajėgumam...</p>

O garažo neturite? Nes yra tokių vežėju kurie mielai padeda įnešti ir į namą...aišku yra ir tokių kurie į kalba nesileidžia.... 4u.gif
Atsakyti