Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(Kotryna@ @ 2017 01 24, 19:15)
...tada jokio skirtumo kurį iš trijų rinktis  ax.gif tiesiog Neff populiarus kur gyvenu 

... tada Jokio skirtumo, kokius modelius surašysime čia, ten kur Jūs gyvenate bus kitoks kainos/vertės santykis.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna@ @ 2017 01 24, 17:15)
bet aš ir pati pastebėjau daug panašumų tarp Bosch/Siemens taigi reiškiasi gamintojas tas pats, o jei Neff irgi tas pats...tada jokio skirtumo kurį iš trijų rinktis  ax.gif tiesiog Neff populiarus kur gyvenu  ax.gif

Kotryna...ar Neff pasirinksite ar Bosch ar Siemens tai visiškai vienas ir tas pat produktas ....aš žiūrėčiau tyliau dirbančia ir su jums naudingomis plovimo programomis .....
Siemens pasiūlyčiau pasižiūrėti SN56P598EU...Tiesa kur gyvenate? Gal pas Jūs yra pasiūloje daug geresniu modeliuku:)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 25, 08:15)
Kotryna...ar Neff pasirinksite ar Bosch ar Siemens tai visiškai vienas ir tas pat produktas ....aš žiūrėčiau tyliau dirbančia ir su jums naudingomis plovimo programomis .....
Siemens pasiūlyčiau pasižiūrėti SN56P598EU...Tiesa kur gyvenate? Gal pas Jūs yra pasiūloje daug geresniu modeliuku:)

4u.gif aš iš DE...ir jau pasidomėjau, kad kaip ir sakot, visus šiuos tris gaminius gamina ta pati BSH group, tik kad kainų skirtumas skiriasi rolleyes.gif tiesiog namuose pagrinde boschas ir siemensas taigi ties jais ir apsistosiu 4u.gif
Ačiū dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
Pasirinkome sia indaplove Bosch SMV48M30EU
Kokie jos butu minusai?
Atsakyti
QUOTE(Kotryna@ @ 2017 01 25, 11:24)
4u.gif aš iš DE...ir jau pasidomėjau, kad kaip ir sakot, visus šiuos tris gaminius gamina ta pati BSH group, tik kad kainų skirtumas skiriasi  rolleyes.gif tiesiog namuose pagrinde boschas ir siemensas taigi ties jais ir apsistosiu  4u.gif
Ačiū dar kartą  biggrin.gif

oj Kotryna DE rasite pasakiškus modeliukus...todėl NEFF apsimoka pirkti pačius naujausius modeliukus tik kainos kosminės:) todėl žiūrėkite Bosch arba Siemens 4u.gif

QUOTE(verano @ 2017 01 25, 14:01)
Pasirinkome sia indaplove Bosch SMV48M30EU
Kokie jos butu minusai?

Nelabai gali įvardyti minusus kai nežinai koks yra kitas pasirinktas....Modelis pagamintas Vokietijoje ....neperkrauta plovimo ar papildomomis programomis....nėra iš tyliai dirbančių bet vėl pasikartosiu jai yra toks poreikis turėti tylesnę....dar užmeskite akį BOSCH SMV58N90EU bet čia jau daugiau papildomų programų+ tylesnė
Atsakyti
Sveiki, rekomenduojama forume indaplovė Siemens SN64M080EU internetinėje parduotuvėje šiuo metu yra už 405€. Čia jau reikia skubėti įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(svajoone @ 2017 01 28, 16:39)
Sveiki, rekomenduojama forume indaplovė Siemens SN64M080EU internetinėje parduotuvėje šiuo metu yra už 405€. Čia jau reikia skubėti įsigyti?

Prieš pusantros savaitės mokėjau 381eur. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2017 01 28, 20:45)
Prieš pusantros savaitės mokėjau 381eur. 4u.gif

Ar gavot jau? Aš ne.
Atsakyti
Is PIGU pirkau. Jau naudojamės savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2017 01 29, 10:50)
Is PIGU pirkau. Jau naudojamės savaitę mirksiukas.gif

Pabandykite ten, gal jų savininkai turi Lenkijoje dar atsidėję.
Atsakyti
Reikalinga pilnai įmontuojama indaplovė 60 cm. Plovimo garsas nerūpi, bet norėtųsi, kad būtų ekonomiška, gerai plautų ir džiovintų. Ar galima rasti ką nors už +- 300 eurų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 30 sausio 2017 - 09:01
QUOTE(Llaume @ 2017 01 30, 09:00)
Reikalinga pilnai įmontuojama indaplovė 60 cm. Plovimo garsas nerūpi, bet norėtųsi, kad būtų ekonomiška, gerai plautų ir džiovintų. Ar galima rasti ką nors už +- 300 eurų?

Galima rasti

Whirlpool WIC 3C26 F
http://www.whirlpool...love-wic-3c26-f
Siemens SN636X01KE
http://www.siemens-h...eler/SN636X01KE
Atsakyti