Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(speedy @ 2017 01 18, 12:14)
... ir būtinai pažiūrėkite kaip ji padaryta ...

su mielu noru. kaip ta padaryti? kur konkreciai ziureti? butu gerai, kad pakomentuotumete nors mazumele issamiau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 01 18, 14:36)
su mielu noru. kaip ta padaryti? kur konkreciai ziureti?

Senukai, Elektromarketas, tas pusrūsis Vilniuje prie buvusio berods "Minsko".
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 18, 12:49)
Senukai, Elektromarketas, tas pusrūsis Vilniuje prie buvusio berods "Minsko".

smile.gif jus sakete, kad paziureciau kaip ji padaryta. nesusikalbejom matyt. nes mane domina i ka konkreciai atkreipti demesi joje? kas ten ne taip, lyginant su mano nuziureta indaplove? jei pakomentuotumete, tai man nereiktu atsistojus prie ju spelioti, ka turejote omenyje.
Atsakyti
Sveiki turiu 13 metu senumo AEG. Pirkau tuo metu naujausia ir matyt brangiausia modeli. ji jau genda, ieskau tokio pat gero Bosch
gal patarsite kas siai dienai gero is Vokisko rinkimo.
BOSCH SMV58P60EU
SM66M039EU
SMV58P60EU
o gal kazka is siemens?

Ar tikrai trys staciai yra patogiau negu irankius sumesti i krepsi ? Indus plaunu kiekviena diena, tad tikrai telpa man viskas. Namuose individuali kanalizacija.
Dvi dienas renkuosi ir jau galva susisuko....
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 18, 10:49)
Man, asmeniškai, atrodo neįtikėtina kad SN66L081EU (37kg) tiek sunkesnis už jį pakeitusį SN636X01KE (30kg). Įtariu, kad bus korektūros klaida. Jei bus laiko, patikrinsiu iš duomenis B2B pusės.

Velnias, B2B taip pat rašo SN636X01KE - 30kg. Netikiu. Reikės pasverti "gyvai" schmoll.gif

QUOTE(Cobre @ 2017 01 18, 14:59)
smile.gif jus sakete, kad paziureciau kaip ji padaryta.  nesusikalbejom matyt. nes mane domina i ka konkreciai atkreipti demesi joje? kas ten ne taip, lyginant su mano nuziureta indaplove?  jei pakomentuotumete, tai man nereiktu atsistojus prie ju spelioti, ka turejote omenyje.

Siūlyčiau pažiūrėti kokią "made in Germany" Bosch ar Siemens kaip kas darinėjasi stumdosi ir pan., kokios plastmasės. Paskui tą patį atlikite su Whirlpool.
Reikalas tas, kad aš nesistengiu čia nieko įsiūlyti (kaip nekuriems geriausi būna vokiški BSH, paskui staiga pagerėja Whirlpool ir t.t., žiūrint ko į krautuvėlę užvežė) - jei tinka/patinka Jums Whirlpool, prašom. Man - nelabai, seni buvo ženkliai kokybiškesni.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 18, 13:55)
Siūlyčiau pažiūrėti kokią "made in Germany" Bosch ar Siemens kaip kas darinėjasi stumdosi ir pan., kokios plastmasės. Paskui tą patį atlikite su Whirlpool.
Reikalas tas, kad aš nesistengiu čia nieko įsiūlyti (kaip nekuriems geriausi būna vokiški BSH, paskui staiga pagerėja Whirlpool ir t.t., žiūrint ko į krautuvėlę užvežė) - jei tinka/patinka Jums Whirlpool, prašom. Man - nelabai, seni buvo ženkliai kokybiškesni.

Be abejonės Vokiškos produkto kokybė bus aukštesnė...dėl stumdymosi ar kito tai viskas labai tvarkingai padaryti Whirlpool indaplovėse...
Žiūrėti Vokiška ...ekonomiška + tyliai dirbančia reikia turėti +/-500 eur....kitu atveju gali pasiūlyti Vokietijoje A+ ir labai triukšminga 48db blink.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 18, 13:55)

gal ir taip. tik siuo metu turiu AEG skirta vokieciu rinkai. pirkau jau senokai. mokejau, jei paversti eurais, apie 800. kad as daugiau mokeciau tiek... pastovios problemos. va ir dabar parejo kazkas., plaunu rankytem. whirpool nestumdziau, stumdziau vokieciu boscha ir lenku siemens. skirtumo nepajutau.
bet uz komentarus dekui. 4u.gif viska deduosi i galva, o sprendima, viska susumavus, teks priimti paciai. tiesiog kai kas, kai isbandai savo kailiu, patampa jau nebe prioritetiniais reikalavimais. kartais kaina nera adekvati kokybei, o vokiskas ivaizdis yra gerokai ispustas.
Atsakyti

Koks modelis pakeite Bosch SMV68N60EU?

​ka rinktis vietoj sio modelio?

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 01 18, 14:55)
Velnias, B2B taip pat rašo SN636X01KE - 30kg. Netikiu. Reikės pasverti "gyvai"  schmoll.gif

Dėl sportinio intereso būtų tikrai įdomu! Bet vistik užsakiau SN64M080EU, vakar vienam shope pakrito kaina, investavau į kilogramus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s7ar73r @ 2017 01 18, 19:04)
<p>Koks modelis pakeite Bosch <span>SMV68N60EU?</span></p><p><span>ka rinktis vietoj sio modelio?</span>
</p>

Kol kas dar rinkoje nepasirodė nauji modeliukai bet galite pasižiūrėti BOSCH SMV58P60EU
Atsakyti
QUOTE(karramba @ 2017 01 18, 22:31)
Dėl sportinio intereso būtų tikrai įdomu! Bet vistik užsakiau SN64M080EU, vakar vienam shope pakrito kaina, investavau į kilogramus smile.gif

Klaida pas BSH. Pasvėrė "gyvai" - 38,5 kg su pakuote. Vadinasi 37 kg netto.
Atsakyti
Sugedo 10 metų senumo Fagor indaplovė, ieškom naujos.
Reikalavimai: laisvai pastatoma (tik pakišim po stalviršiu), 60 cm., patikimo gamintojo, gerai džiovina, pageidautina sidabro spalvos, bet gali būti ir balta. Funkcijų kiekis, ir visa kita didelės reikšmės neturi, tik kaina gal iki 450 eurų. Ieškojau Bosch, bet neradau Vokietijoje pagaminto ir Lietuvoje parduodamo mums tinkančio modeliuko, o gal blogai ieškojau? Galit padėti? Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romuikai4: 19 sausio 2017 - 19:14