Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

O indai ar karšti? 

Sveiki! Nusipirkome indaplovę smv68mx05e, na ir kur tas zeolith džiovinimas? :D Indai ŠLAPI! paskambinus į parduotuvę, sako, kad turi būti sausi po skalbimo ir po 10 Min. Atidarius dureles. Nepavadinčiau to sausumu, įrankiai viršuje su lašais, indai apačioje varvantys, purkštukai pilni vandens, durys taip pat šlapios... Patarė eko programą su laiko trumpinimu ir papildomu džiovinimu, na tas pats... Ar gali būti koks gedimas? Vakar pirkta! :D

Atsakyti
QUOTE(Aistarka @ 2020 01 18, 00:32)
Sveiki! Nusipirkome indaplovę smv68mx05e, na ir kur tas zeolith džiovinimas? biggrin.gif Indai ŠLAPI! ...... Ar gali būti koks gedimas? Vakar pirkta!
Arba Jūsų lūkesčiai buvo per dideli, arba kažkas ne taip. "Alberto" klausimas esminis: baigia plauti, atidarote ir
QUOTE(allberto @ 2020 01 18, 08:32)
O indai ar karšti? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 sausio 2020 - 10:04

Na nešalti.. O lūkesčiai buvo kaip ir visur rašoma - indai bus sausi ir bus galima dėti į spintelės... 

Atsakyti
QUOTE(Aistarka @ 2020 01 18, 13:15)
Na nešalti.. O lūkesčiai buvo kaip ir visur rašoma - indai bus sausi ir bus galima dėti į spintelės... 
Jei indai karšti, gali būti, kad Jūsų lūkestis lenkia technologijos galimybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 sausio 2020 - 12:19

Tai kas darosi be zeolith? 🤣 Tiek skaičiau, ir nusipirkau visišką š? 

Atsakyti
QUOTE(Aistarka @ 2020 01 18, 13:45)
Tai kas darosi be zeolith? 🤣 Tiek skaičiau, ir nusipirkau visišką š? 
Iš esmės, tai visiškai neaišku kaip yra iš tikrųjų - žinome tik Jūsų lūkesčių santykį su realiu rezultatu - o tai nieko nepasako. Jei manote kad blogai, kvieskite meistrą. Tada realus žmogus, žinantis kaip turi būti, pažiūrės ir pasakys: reikia Jums susimokėti už vizitą, ar problema indaplovėje biggrin.gif
Atsakyti

Na jei pardavėjas sako, kad turi būti visiškai sausi indai, o indaplovė visiškai šlapia, tai kaip man mokėti už vizitą? 🤣 Žinant kaip man sekasi su pirkiniais - jie dažniausia papuola man brokuoti, tai visko gali būti... Tada reikia keisti į be zeolith ir liks pinigučių 🙈

Atsakyti
QUOTE(Aistarka @ 2020 01 18, 14:21)
Na jei pardavėjas sako, kad...
Na, jei pardavėjas raštu pažadėjo visiškai sausus indus, tada taip jam ir reikia. Jei pardavėjas kažką papasakojo (kaip pats supranta), pirkėjas suprato kaip jam norėjosi - tada pirkėjo bėdos. Technologijos turi ribas, o fantazija beribė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 sausio 2020 - 13:33

JŪS mane laikot durna ir nesuprantat kas yra ŠLAPI INDAI? Štai dabar matau svečiuose Aeg indaplovę, be jokių zeolith, ir visos jos sienos sausos ir blizgančios, indai net plastmasiniai sausi... Pasirodo gal nefantazuoju?

Atsakyti
QUOTE(Aistarka @ 2020 01 19, 01:15)
JŪS mane laikot durna ir nesuprantat kas yra ŠLAPI INDAI? ...
Ponia, nebūkite tokia savikritiška. Gali būti indaplovėje kažkas ne taip, gali būti ir skirtingi dalykų vertinimai. Manyčiau, vis tik būtų geriau pasinaudoti tokių variantu:
QUOTE(speedy @ 2020 01 18, 13:52)
...Jei manote kad blogai, kvieskite meistrą. Tada realus žmogus, žinantis kaip turi būti, pažiūrės ir pasakys: reikia Jums susimokėti už vizitą, ar problema indaplovėje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 19 sausio 2020 - 10:27
QUOTE(Aistarka @ 2020 01 18, 12:45)
<p>Tai kas darosi be zeolith? 🤣 Tiek skaičiau, ir nusipirkau visišką š? </p>

Kokia programa plovete indus?
Atsakyti

Ant auto ir netrumpinant laiko - beveik jau išdžiovino, bet ant eco su trumpinimu ir papildomu džiovinimu, kaip patarė pardavėjai.. - nė velnio..  👿  Taip pat ir trumposios programos su papildomais džiovinimas visiškai neišdžiovino. Niekam nerekomenduočiau Zeolite - visiškai neverta. Kam tos visos funkcijos, jei jos visiškai neatlieka savo misijos... 

Atsakyti