O pristatymas varlėje ar nėra brangus? NeriEkia tos papildomos garantijos šiam modeliui
QUOTE(Sugihara @ 2020 01 09, 11:26)
<p>Varle.lt pirkti nebandžiau, manau patikima? Ten dabar ir kaina gera. Ar verta imti pratęsimą garantijos?</p>
O pristatymas varlėje ar nėra brangus? NeriEkia tos papildomos garantijos šiam modeliui
QUOTE(Sugihara @ 2020 01 09, 11:38)
<p>Palyginus nebrangus, pati bosch dabar 377, pristatymas 12,50 Eur, bet bandant arlikt užsakymą lyg nemokamas gaunasi. Jei visgi siemens NE, iš kur geriausia ir patikimiausia imti internetu? Tada jai garantijai papildomai nelabai sukrapštysiu, bet gal jai ir nereik?</p>
Siemens ir Bosch tai vienas ir tas pat gamintojas.....todėl kokia pasirinkite tokia nenusivilsite. o kur pirksite nėra labai svarbu...svarbu kad pardavėjas pasirūpintu LT vertimu ir išrašytu s/f :4u:ir nereikėtų irgai laukti ...nes internetinės parduotuvės dauguma kaina 24 lt rašo mažiausia kaina oo realybėje neturi....tada siūlo kitos firmos už panašią kainą...
QUOTE(speedy @ 2020 01 09, 11:51)
Bet priklausomai nuo modelio yra tam tikri esminiai skirtumai. Kaip sakoma, pasakius "A", gerai būtų pasakyti ir "B".
Svarbu ta ta A naudotis ir už tai mokėti papildomus 150 eur
Smagu kad siūlO A bet negali pasakyti kuom geriau už B:)
Dalykas geras tik be komentarų
Dalykas geras tik be komentarų
QUOTE(Sugihara @ 2020 01 09, 12:54)Tai pasakykite, nes jau noriu užsisakytiNe aš pasakiau "A", ne man ir "B" sakyti.
SMS46KI01E ir SN236I01KE yra beveik analogai.
O SN236I00NE - jau kitas dalykasGal galima be užuolankų? Nes jau kaip ir nusprendžiau Bosch, jei visgi nepagailėti pinigų tai imčiau Siemens ir tik tą NE. Bet jei su papildoma garantija jau skaudžiai gaunasi, radau, kas dar turi
BOSCH SMS46KI01E
Vandens sąnaudos tik naudojant Eco 50 °C ciklui 9,5 l
6 programos: Intensyvi 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stiklo 40 °C, 1 val. 65 °C, perskalavimas
3 papildomos funkcijos: VarioSpeedPlus, HygienePlus, Extra Dry (papildomas džiovinimas)
Triukšmo lygis: 46 dB(A) re 1 pW
Siemens SN236I00NE
Vandens sąnaudos tik naudojant Eco 50 °C ciklui - 6,5 l
6 programos: Intensyvi 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stiklo 40 °C, 1 val. 65 °C, perskalavimas
3 papildomos funkcijos: VarioSpeedPlus, Intensive Zone, Extra Dry (papildomas džiovinimas)
Triukšmo lygis: 44 dB(A) re 1 pW
Ar veta už tai mokėti papildomus 150 eur tai spręsti tik vartotojui
Vandens sąnaudos tik naudojant Eco 50 °C ciklui 9,5 l
3 papildomos funkcijos: VarioSpeedPlus, HygienePlus, Extra Dry (papildomas džiovinimas)
Triukšmo lygis: 46 dB(A) re 1 pW
Siemens SN236I00NE
Vandens sąnaudos tik naudojant Eco 50 °C ciklui - 6,5 l
3 papildomos funkcijos: VarioSpeedPlus, Intensive Zone, Extra Dry (papildomas džiovinimas)
Triukšmo lygis: 44 dB(A) re 1 pW
Ar veta už tai mokėti papildomus 150 eur tai spręsti tik vartotojui
Nebesiplėskime, parduotuvėje nei tiek nesužinojau, kiek vsiur kitur, todėl priimsiu sprendimą pati. Jei kišenė leistų, pirkčiau ir už 1000, bet kuo labiau renkies tuo daugiau niuansų. Ne vyrą renkuosi, imu bosch su viso 5 m garantija ir viskas.šiai dienai ji atitinka visus mano lūkesčius ir tai svarbiausia. O koks ten dugnas ar viršus man ne esmė, svarbu, kad nereiks pačiai indų plauti ) supratau ir aš šių pasisakymų esmę ir interesą.