Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(bertita @ 2019 11 25, 18:25)
<p>O jeigu nereiktu laiko projekcijos?3 stalciai,pati atsidaro,yra trumpa programa,extradry funkcija,nzn ko dar gali reiket kai pirma indaplove.Kazkaip atrodo bosh ar siemens noretusi.O stalciai siaip visuose issiima,kad idet aukstesni inda?</p>

Turiu jau antrą indaplove naudoju 1-2 programas...kitas jungia labai retai....todėl aš paprasčiau žiūriu į savo poreikius....na o jai Jums norisi Bosch ar Siemens tada pasižiūrėkite BOSCH SMV46MX04E čia turėsite
Triukšmo lygis: 41 dB(A) re 1 pW
Triukšmo lygis (tyli programa): 39 dB(A) re 1pW
Programos ir specialios funkcijos
6 programos: intensyvi 70°C, Auto 45-65°C, Eco 50°C, stiklo 40°C, "1 val." 65°C, Tyli 50°C
4 specialios funkcijos: VarioSpeed+, HygienePlus,, Extra Džiovinimas, Indaplovės valymo programa
Stalčius įrankiams Vario3 Drawer
InfoLight - šviesos signalas ant grindų
EcoDrying - automatinis durų atidarymas prie (Eco 50 °C)programos
Pagaminta Vokietijoje
Papildyta:
QUOTE(bertita @ 2019 11 25, 22:09)
<p>Gal galite is patirties pasakyti kokiu butinai reikia funkciju?</p>

Pagrinde nuo Jūsų poreikiu....bet visi nori gero plovimo ir kokybiško džiovinimo prie bet kurios plovimo programos. 4u.gif
Atsakyti

Dekui uz patarima.Tikrai zinau,kad reikia tik keliu  programu.Ta kur parasete Bosch tai gal ir vertas modelis.Svarbu gerai plautu ir dziovintu,tikiuos tokia ir butu si indaplove.O modelis sn636x03me pati neatsidaro?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertita: 26 lapkričio 2019 - 11:43
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 11:39)
<p>Dekui uz patarima.Tikrai zinau,kad reikia tik keliu  programu.Ta kur parasete Bosch tai gal ir vertas modelis.Svarbu gerai plautu ir dziovintu,tikiuos tokia ir butu si indaplove.O modelis sn636x03me pati neatsidaro?</p>

Siemens neatsidaro 4u.gif
Atsakyti

Tai Jusu pamineta Bosch verta demesio?nes jau pavargau gilintis,svarbu gerai plauna,dziovina,pati atsidaro.Ar dar kokiu alternatyvu turite?noreciau siemens ar bosch nes man tokie rimtesni brand,gal as klystu ir yra pigesniu ir geresniu variantu.O kaip sis modelis sn636x03md?

Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 14:46)
...svarbu gerai plauna,dziovina,pati atsidaro...
Neatsidaro pabaigus plauti nei tas Bosch, nei anas Siemens. Atsidaro AEG/Electrolux arba SN658D02ME, SMV68MD02E (vienintele ECO programa).
Tai Jusu pamineta Bosch verta demesio?
Totaliai verčiausia savo pinigų SN636X03ME.
O kaip sis modelis sn636x03md?
Geriau džiovina plastmases ir neadekvačiai kainuoja.
Atsakyti

Nu tiktu man tas siemens sn636x03 bet kaip jei ant nakties dedi indus plauti,tai jie ten “rugsta” visa nakti?Man kazkaip atrodo patogi funkcija kai pati atsidaro,ar ji nereikalinga?

Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 15:25)
Nu tiktu man tas siemens sn636x03 bet kaip jei ant nakties dedi indus plauti,tai jie ten “rugsta” visa nakti? Man kazkaip atrodo patogi funkcija kai pati atsidaro,ar ji nereikalinga?
Kaip gali rūgti švarūs indai hmm.gif
Ar Jūsų indaujoje jie irgi rūgsta?
Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 13:25)
<p>Nu tiktu man tas siemens sn636x03 bet kaip jei ant nakties dedi indus plauti,tai jie ten “rugsta” visa nakti?Man kazkaip atrodo patogi funkcija kai pati atsidaro,ar ji nereikalinga?</p>

Modelis SMV46MX04E turi EcoDrying - automatinis durų atidarymas prie (Eco 50 °C) programos...modelis labai tylus čia tiems kas turi arti miegamą zoną ir yra jautrūs pašaliniams garsams.
Ant nakties dedate indus nustatote plovimo programą ir einate ilsėtis.Jai indaplovė ne pilna ir nenorite jungti plovimo programos modelis SN636X03ME turi tokia programą kaip '' praplovimas.'' įjunkite ją ir ji šaltu vandeniu tiesiog praplaus indus ir nebus nemalonaus kvapo....kaip sakoma tada galite pildyti ir kitą dieną indaplove ir jungti ją tada kai ji bus jau užpildyta.
Electrolux ir AEG turi „AirDry“ funkcija...
https://www.youtube....h?v=vwAbwbZQwRU
ką deklaruoja
''ciklui pasibaigus indaplovės atsidaro automatiškai. Taip jose neužsilieka šiluma ir kondensatas, todėl indai būna iš tiesų sausi. Natūralus būdas visiškai išdžiovinti indus, atsikratyti vandens dėmių ir efektyviai sumažinti elektros energijos išlaidas. Be to, ši funkcija primena apie išplautus indus ir leidžia išvėdinti prietaisą''
Tu riu be šios funkcijos tai indai tikrai jau būna išdžiuve...ir dėmių jokių net ant taurių ar stiklinių nepastebiu 4u.gif
Išvedinti prietaisa tik nelabai suprantama nuo ko ax.gif

Atsakyti

O kur patikima pirkti per interneta?nes ziuriu yra “tausa”, varle,derekis ir pan.

Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 16:44)
O kur patikima pirkti per interneta?nes ziuriu yra “tausa”, varle,derekis ir pan.
Visur gerai, tik nepirkite ten, kur indaplovei SMV46MX04E "EcoDrying" žada mirksiukas.gif Gali būti, kad nerasite ...
Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 14:44)
<p>O kur patikima pirkti per interneta?nes ziuriu yra “tausa”, varle,derekis ir pan.</p>

Ten kur pristatymo laikas trumpiausias:)nes visi reklamuojasi geras kainas bet terminas labai ilgas 4u.gif Bet jai tai Siemens tai jokio skirtumo ar tai derėkis ,ar tai varlė ar tausa svarbu broko atveju susikalbėti su tomis internetinėmis parduotuvėmis....visi šiai dienai sandeliuose jas turi.

Viską ras jai pirks Bosch...
https://media3.bosch...001317352_C.pdf
pasiskaitykite 25 puslapyje...
Atsakyti
Jei nuspręsite rizikuoti su SMV46MX04E, reikalaukite garantijos, kad taip tikrai yra.
Atsakyti