Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

Ačiū už greitą atsakymą, man iš esmės patinka BOSCH SMV88TX46E, kitas modelis, kaip suprantu yra šiek tiek garsesnis (SMV88TX36E). Kur ieškoti geriausios kainos? Tiesiog kainos24.lt ir pirmyn? :)

O galbūt yra kažkokių kitų, pigesnių indaplovių, kurios atitiktų mano norus? 

Atsakyti

Sveiki, jungiuosi i jusu gretas, prie ieskanciu inaploves (siu laiku pagalbininko).

Taigi ekspertu prasau patarimo renkantis. Surasau kokiu funkciju noreciau, o jus patarkit koki modeli apziuret.

Mano pageidavimai butu:pilnai imontuojama, 60 cm, kad turetu pusine ikrova (nors su musu naudojimais manau neprireiks, bet maza ka, manau indaplove dirbs kiekviena vakara pilna ikrova), noriu funkcijos taurems stiklinems (jei tokia yra (po didesniu sveciu uzejimu kalnas stikliniu ir tauriu buna), dziovinimo funkcija kai atsidaro po plovimo automatiskai. stalcius irankiams.tiek atrodo.

Dar jei galite pakomentuokite sita elektroliux modeli

ESL7740RO

sudomino vien del funkcijos, kad pasikelia, nereikia lankstytis isimant/idedant indus (ar verta demesio?)

Atsakyti
QUOTE(Lietus-lyja @ 2019 01 13, 18:50)
<p>Sveiki, jungiuosi i jusu gretas, prie ieskanciu inaploves (siu laiku pagalbininko).</p><p>Taigi ekspertu prasau patarimo renkantis. Surasau kokiu funkciju noreciau, o jus patarkit koki modeli apziuret.</p><p>Mano pageidavimai butu:pilnai imontuojama, 60 cm, kad turetu pusine ikrova (nors su musu naudojimais manau neprireiks, bet maza ka, manau indaplove dirbs kiekviena vakara pilna ikrova), noriu funkcijos taurems stiklinems (jei tokia yra (po didesniu sveciu uzejimu kalnas stikliniu ir tauriu buna), dziovinimo funkcija kai atsidaro po plovimo automatiskai. stalcius irankiams.tiek atrodo.</p><p></p><p>Dar jei galite pakomentuokite sita elektroliux modeli</p>ESL7740RO<p>sudomino vien del funkcijos, kad pasikelia, nereikia lankstytis isimant/idedant indus (ar verta demesio?)
</p>

Tas pasikeliantis apatinis krepšys gana įdomus dalykas. Gal norėtųsi kiek sklandesnio mechanizmo darbo, kai krepšys neprikrautas indų. Dar trikdo faktas, kad ta amortizatorių sistema bus labai agresyvioje aplinkoje.
Jei apsispręsite rinktis modelį su paprastu apatiniu stalčiumi, pažiūrėkite AEG FSE72710P.
Atsakyti
QUOTE(Lietus-lyja @ 2019 01 13, 16:50)
<p>Sveiki, jungiuosi i jusu gretas, prie ieskanciu inaploves (siu laiku pagalbininko).</p><p>Taigi ekspertu prasau patarimo renkantis. Surasau kokiu funkciju noreciau, o jus patarkit koki modeli apziuret.</p><p>Mano pageidavimai butu:pilnai imontuojama, 60 cm, kad turetu pusine ikrova (nors su musu naudojimais manau neprireiks, bet maza ka, manau indaplove dirbs kiekviena vakara pilna ikrova), noriu funkcijos taurems stiklinems (jei tokia yra (po didesniu sveciu uzejimu kalnas stikliniu ir tauriu buna), dziovinimo funkcija kai atsidaro po plovimo automatiskai. stalcius irankiams.tiek atrodo.</p><p></p><p>Dar jei galite pakomentuokite sita elektroliux modeli</p>ESL7740RO<p>sudomino vien del funkcijos, kad pasikelia, nereikia lankstytis isimant/idedant indus (ar verta demesio?)
</p>

Smagi funkcija.....kaip veiks realiai po daugiau nei 2 metų nelabai kas ir atsakys....gamintojas tai testavo bet galutinį žodįtars matyt vartotojai....
Šiai dienai pusinio rėžino nereikia nes visos indaplovės turi užrovos jutiklius.
o aš Jums pasiūlysiu pasižiūrėti Vokietijoje pagamintus Bosch,,,pvz BOSCH SMV88TX36E
Atsakyti

O gal galima tada palygit sitas dvi indaploves jusu siulytas?

AEG FSE72710P. ir BOSCH SMV88TX36E

kainos tai zenkliai skiriasi, bet man ne tai svarbiau. man svarbiau mano norimos funkcijos kad butu. dekui

Atsakyti
QUOTE(Lietus-lyja @ 2019 01 14, 16:04)
O gal galima tada palygit sitas dvi indaploves jusu siulytas?
AEG FSE72710P. ir BOSCH SMV88TX36E
kainos tai zenkliai skiriasi, bet man ne tai svarbiau. man svarbiau mano norimos funkcijos kad butu. dekui

Pusinės įkrovos neturi nei viena iš jų, bet abi atpažįsta įkrovą.
"Džiovinimo funkcija kai atsidaro po plovimo automatiskai" yra pas FSE72710P, pas SMV88TX36E nėra.
Programą stiklui turi abi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 sausio 2019 - 14:13
QUOTE(Lietus-lyja @ 2019 01 14, 14:04)
<p>O gal galima tada palygit sitas dvi indaploves jusu siulytas?
</p><p>AEG FSE72710P. ir BOSCH SMV88TX36E
</p><p>kainos tai zenkliai skiriasi, bet man ne tai svarbiau. man svarbiau mano norimos funkcijos kad butu. dekui
</p>

Avi atliks norimas funkcijas tik
Modelis SMV88TX36E turi
Zeolite® - džiovinimą A+++
https://www.bosch-ho...oves/perfectdry
8 programos: intensyvi 70°C, Auto 45-65°C, Eco 50°C, stiklo 40°C, Trumpa 60°C, Naktinis režimas 50°C, Greita 45 °C, Skalavimas
5 papildomos funkcijos: Home Connect, IntensiveZone, VarioSpeed Plus, Hygiene+, extra Dry
Triukšmo lygis: 42 dB
Triukšmo lygis: 40 dB Night Program 50 °C
Pagaminta Vokietijoje

Modelis FSE72710P A++
5 temperatūros
7 programos: 30 MIN 60°, AutoSense 45°-70°, Eco, Extra Silent, Glass 45, Intensive 70, PRO ZONE
„AirDry“ - automatinis durelių atidarymas
Triukšmo lygis: 44 dB
Pagaminta Italijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 sausio 2019 - 15:00
SMV88TX36E mišrios įkrovos funkcija "Intensive zone" - skiriasi tik vandens slėgis apatiniame ir viršutiniuose stalčiuose.
FSE72710P mišrios įkrovos funkcija "PRO ZONE" - skiriasi tiek plovimo temperatūros (viršuje 50 °C, apačioje 65 °C), tiek slėgis.
P.S. nemanau teigti, kad tas AEG geresnis už aną Bosch. Tiesiog kuris geriau atitiks Jūsų poreikius? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 sausio 2019 - 15:11
https://www.youtube....h?v=0Gh1iboPEu8
„IntensiveZone“ parinktis, kurią galima pridėti daugeliui programų, užtikrina didesnį purškimo slėgį ir padidina temperatūrą apatiniame krepšyje. Stipriai išterlioti puodai ir keptuvės optimaliai išplaunami, o trapūs indai gali būti sudedami į viršutinį krepšį.
Atsakyti
Kurioje to filmuko vietoje randate, kad apatiniame krepšyje bus didesnė plovimo temperatūra, pasirinkus „IntensiveZone“? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 sausio 2019 - 16:45
QUOTE(speedy @ 2019 01 14, 16:17)
Kurioje to filmuko vietoje randate, kad apatiniame krepšyje bus didesnė plovimo temperatūra, pasirinkus „IntensiveZone“? biggrin.gif

Informacija reik ne filmuke ieškoti o gamintojo puslapje .....kai domiesi tai žinai kad apatiniame didesnė temperatūra o viršuje mažesnė ir galės naudotis ne kaip atskirą programą o kaip papildomą prie visų kitų....ko neturi AEG indaplovė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 sausio 2019 - 17:17
QUOTE(Kikker @ 2019 01 14, 19:14)
Informacija reik ne filmuke ieškoti o gamintojo puslapje .....

O tai kam tada tas filmukas rolleyes.gif
Atsakyti