QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 09:31)
matrioska, 13 Bir 2018 - 09:31, parašė:
matrioska, 13 Bir 2018 - 09:31, parašė:
Reikia indaploves 60cm. Svarbiausi kriterijai, eiliskumas pagal svarbuma:
gerai plautu ir dziovintu
garsumas ( nors miegamieji antram aukste, esu jautri garsam, kai ijungta indaplove girdisi, negaliu net tv ziuret)
pusine ikrova[/b] ( skaiciau, speedy, minejot, kad cia atgyvenes reikalas, bet mano anksciau tureta indaplove nesuprasdavo, kad idejau maziau indu- vis tiek plaudavo tiek pat laiko, o suprast turejo)
intensyvi zona
laikas ant grindu
Reikia indaploves 60cm. Svarbiausi kriterijai, eiliskumas pagal svarbuma:
gerai plautu ir dziovintu
garsumas ( nors miegamieji antram aukste, esu jautri garsam, kai ijungta indaplove girdisi, negaliu net tv ziuret)
pusine ikrova[/b] ( skaiciau, speedy, minejot, kad cia atgyvenes reikalas, bet mano anksciau tureta indaplove nesuprasdavo, kad idejau maziau indu- vis tiek plaudavo tiek pat laiko, o suprast turejo)
intensyvi zona
laikas ant grindu
Pažiūrėkite AEG FSE72710P. Papunkčiui:
gerai plautu ir dziovintu - geram plovimui
satelitinė purkštukų sistema. Geram džiovinimui seniau mano aprašyta
AirDry sistema.
garsumas - tik 44 dB. - super silence klasė.
pusine ikrova - atgyvenęs dalykas, ypač kai šiame modelyje yra "sensorlogic" įkrovos atpažinimo ir optimizavimo sistema + labai funkcionali "Pro zone" funkcija - tiesiog dažniau galėsite plauti pilną indaplovę. Tiesiog sudėsite visus indus - puodus apačioje, taures viršuje ir visi turės savo plovimo režimus.
intensyvi zona - Šioje yra programa
„ProZone“ (plovimas 50 °C ir 65 °C), kai galite naudoti skirtingus nustatymus, kuriais tuo pačiu metu būtų plaunami viršutinis ir apatinis krepšiai. Apatiniame krepšyje plaunama intensyviau ir aukštesne temperatūra, nei viršutiniame. Tai praverčia plaunant nevienodo tipo indus vienoje įkrovoje. -
Ženkliai geriau už įprastą intensyvią zoną.laikas ant grindu - šis modelis turi naujus "slankiuosius vyrius" tinkančius įvairesniems baldams. O modeliai su tokiais vyriais paprastai neturi skaičiukų projektavimo į grindis.