Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 10:42)

matrioska, 13 Bir 2018 - 10:42, parašė:

matrioska, 13 Bir 2018 - 10:42, parašė:

del pusines ikrovos-  turejau skalbenke be pusines ikrovos, bet atseit protinga, kuri skalbs trumpiau,

del pusines ikrovos-  turejau skalbenke be pusines ikrovos, bet atseit protinga, kuri skalbs trumpiau,

Kas Jums pažadėjo, kad plaus trumpiau? Optimizuojamos sąnaudos pagal įkrovą. Laikui sutrumpinti tiek indaplovėse, tiek skalbyklėje yra kitos programos - tada sąnaudos padidėja.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 09:31)

matrioska, 13 Bir 2018 - 09:31, parašė:

matrioska, 13 Bir 2018 - 09:31, parašė:

Reikia indaploves 60cm. Svarbiausi kriterijai, eiliskumas pagal svarbuma:
gerai plautu ir dziovintu
garsumas ( nors miegamieji antram aukste, esu jautri garsam, kai ijungta indaplove girdisi, negaliu net tv ziuret)
pusine ikrova[/b] ( skaiciau, speedy, minejot, kad cia atgyvenes reikalas, bet mano anksciau tureta indaplove nesuprasdavo, kad idejau maziau indu- vis tiek plaudavo tiek pat laiko, o suprast turejo)
intensyvi zona
laikas ant grindu

Reikia indaploves 60cm. Svarbiausi kriterijai, eiliskumas pagal svarbuma:
gerai plautu ir dziovintu
garsumas ( nors miegamieji antram aukste, esu jautri garsam, kai ijungta indaplove girdisi, negaliu net tv ziuret)
pusine ikrova[/b] ( skaiciau, speedy, minejot, kad cia atgyvenes reikalas, bet mano anksciau tureta indaplove nesuprasdavo, kad idejau maziau indu- vis tiek plaudavo tiek pat laiko, o suprast turejo)
intensyvi zona
laikas ant grindu

Pažiūrėkite AEG FSE72710P. Papunkčiui:
gerai plautu ir dziovintu - geram plovimui satelitinė purkštukų sistema. Geram džiovinimui seniau mano aprašyta AirDry sistema.
garsumas - tik 44 dB. - super silence klasė.
pusine ikrova - atgyvenęs dalykas, ypač kai šiame modelyje yra "sensorlogic" įkrovos atpažinimo ir optimizavimo sistema + labai funkcionali "Pro zone" funkcija - tiesiog dažniau galėsite plauti pilną indaplovę. Tiesiog sudėsite visus indus - puodus apačioje, taures viršuje ir visi turės savo plovimo režimus.
intensyvi zona - Šioje yra programa „ProZone“ (plovimas 50 °C ir 65 °C), kai galite naudoti skirtingus nustatymus, kuriais tuo pačiu metu būtų plaunami viršutinis ir apatinis krepšiai. Apatiniame krepšyje plaunama intensyviau ir aukštesne temperatūra, nei viršutiniame. Tai praverčia plaunant nevienodo tipo indus vienoje įkrovoje. - Ženkliai geriau už įprastą intensyvią zoną.
laikas ant grindu - šis modelis turi naujus "slankiuosius vyrius" tinkančius įvairesniems baldams. O modeliai su tokiais vyriais paprastai neturi skaičiukų projektavimo į grindis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 birželio 2018 - 19:20
QUOTE(speedy @ 2018 06 13, 21:19)

speedy, 13 Bir 2018 - 21:19, parašė:

speedy, 13 Bir 2018 - 21:19, parašė:

Pažiūrėkite AEG FSE72710P.  Papunkčiui:
gerai plautu ir dziovintu - geram plovimui satelitinė purkštukų sistema. Geram džiovinimui seniau mano aprašyta AirDry sistema.
pusine ikrova - atgyvenęs dalykas, ypač kai šiame modelyje yra "sensorlogic" įkrovos atpažinimo ir optimizavimo sistema + labai funkcionali "Pro zone" funkcija - tiesiog dažniau galėsite plauti pilną indaplovę. Tiesiog sudėsite visus indus - puodus apačioje, taures viršuje ir visi turės savo plovimo režimus.
intensyvi zona - Šioje yra programa „ProZone“ (plovimas 50 °C ir 65 °C), kai galite naudoti skirtingus nustatymus, kuriais tuo pačiu metu būtų plaunami viršutinis ir apatinis krepšiai. Apatiniame krepšyje plaunama intensyviau ir aukštesne temperatūra, nei viršutiniame. Tai praverčia plaunant nevienodo tipo indus vienoje įkrovoje. - Ženkliai geriau už įprastą intensyvią zoną.
laikas ant grindu - šis modelis turi naujus "slankiuosius vyrius" tinkančius įvairesniems baldams. O modeliai su tokiais vyriais paprastai neturi skaičiukų projektavimo į grindis.

Pažiūrėkite AEG FSE72710P.  Papunkčiui:

aciu, speedy, bet man atrodo, 44 db ner mazai, noreciau tylesnes, pries tai turejau 46 db, buvo siaubelis, diena neplaudavau indu, nes visa svetaine gaude...be to, mano buvusioji AEG man labai nepatiko...

o ka manot apie Bosch SMV46MX04E, ji tyli, ar daug prastesne pagal plovimo/dziovinimo kokybe uz jusu mineta AEG indaplove?
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 23:04)

matrioska, 13 Bir 2018 - 23:04, parašė:

aciu, speedy, bet man atrodo, 44 db ner mazai, noreciau tylesnes, pries tai turejau 46 db, buvo siaubelis, diena neplaudavau indu, nes visa svetaine gaude...be to, mano buvusioji AEG man labai nepatiko...
o ka manot apie Bosch SMV46MX04E, ji tyli, ar daug prastesne pagal plovimo/dziovinimo kokybe uz jusu mineta AEG indaplove?

Jei AEG nepatinka, čia jau kitas reikalas. Man prieš porą metų jos taip pat nepatiko (patikimumas), nauji modeliai visai nieko. "Skonio" reikalas, dėl to neverta ginčytis.

Kadangi triukšmingumas antroje Jūsų prioritetų vietoje, tai SMV46MX04E gana gerai atrodo. Tik bėda, kad už decibelus "<44" dažniausiai tenka gana gerai susimokėti. Puikus to pavyzdys yra SMV46MX04E. Iš Jūsų prioriteto sąrašo ji praktiškai nieko neturi išskyrus mažą triukšmo lygį (yra funkcija "Papildomas džiovinimas", tik apie jos efektyvumą sunku kalbėti - tai nauja funkcija BSH indaplovėse - bet žinant patį džiovinimo principą, didelių dalykų nesitikėčiau) bet kainuoja ženkliai daugiau nei "nemylimas AEG" su daugiau privalumų ar panaši Siemens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 birželio 2018 - 08:27
QUOTE(speedy @ 2018 06 14, 10:26)

speedy, 14 Bir 2018 - 10:26, parašė:

speedy, 14 Bir 2018 - 10:26, parašė:

Jei AEG nepatinka, čia jau kitas reikalas. Man prieš porą metų jos taip pat nepatiko (patikimumas), nauji modeliai visai nieko. "Skonio" reikalas, dėl to neverta ginčytis.

Kadangi triukšmingumas antroje Jūsų prioritetų vietoje, tai SMV46MX04E gana gerai atrodo. Tik bėda, kad už decibelus "<44" dažniausiai tenka gana gerai susimokėti. Puikus to pavyzdys yra SMV46MX04E. Iš Jūsų prioriteto sąrašo ji praktiškai nieko neturi išskyrus mažą triukšmo lygį (yra funkcija "Papildomas džiovinimas", tik apie jos efektyvumą sunku kalbėti - tai nauja funkcija BSH indaplovėse - bet žinant patį džiovinimo principą, didelių dalykų nesitikėčiau) bet kainuoja ženkliai daugiau nei "nemylimas AEG" su daugiau privalumų ar panaši Siemens.

taip, as irgi suprantu, kad brangu tiek moket tik uz tyla, bet ka daryt...

sakydamas, kad tai vienintelis pliusas is prioritetu saraso, turit omeny, kad plaus / dziovins siaip sau ?

o jei pirkciau SMV68MX04E ( ji vos vos garsesne uz mano favorite) , bet jei kitais rodikliais stipriai lenkia, gal apsigalvociau..

ir dar klausimelis- jei pirkt indaplove su naktiniu rezimu, kaip , kazi, plovimo kokybe, ar nenukentetu ( kaip suprantu, saltesniu vandeniu plauna) ?

nes velgi pavyzdys is skalbiankiu gyvenimo- sutrumpinus laika ar pamazinus temperatura, skalbiniai svara neblizga unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 06 14, 10:25)

matrioska, 14 Bir 2018 - 10:25, parašė:

matrioska, 14 Bir 2018 - 10:25, parašė:

sakydamas, kad tai vienintelis pliusas is prioritetu saraso, turit omeny, kad plaus / dziovins siaip sau ?

o jei pirkciau  SMV68MX04E ( ji vos vos garsesne uz mano favorite) , bet jei kitais rodikliais stipriai lenkia, gal  apsigalvociau..
ir dar klausimelis- jei pirkt indaplove su naktiniu rezimu, kaip , kazi, plovimo kokybe, ar nenukentetu ( kaip suprantu, saltesniu vandeniu plauna) ?

nes velgi pavyzdys is skalbiankiu gyvenimo- sutrumpinus laika ar pamazinus temperatura, skalbiniai svara neblizga  unsure.gif

o jei pirkciau  SMV68MX04E ( ji vos vos garsesne uz mano favorite) , bet jei kitais rodikliais stipriai lenkia, gal  apsigalvociau..

nes velgi pavyzdys is skalbiankiu gyvenimo- sutrumpinus laika ar pamazinus temperatura, skalbiniai svara neblizga  unsure.gif

Naktinis režimas 50°C visai nešaltas vanduo.
Šiai dienai mano mylima Siemens indaplovė kuri tarnavo jau 9 metus ir buvo oakankamai garsi visgi pakeista vėl į Siemens kuri neturi nei satelitinė purkštukų nei AirDry sistemos džiovina ir plauna tikrai gera.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 06 14, 11:34)

Kikker, 14 Bir 2018 - 11:34, parašė:

Kikker, 14 Bir 2018 - 11:34, parašė:

Šiai dienai mano mylima Siemens indaplovė kuri tarnavo jau 9 metus ir buvo oakankamai garsi visgi pakeista vėl į Siemens kuri neturi nei  satelitinė purkštukų nei  AirDry sistemos džiovina ir plauna tikrai gera.....

Šiai dienai mano mylima Siemens indaplovė kuri tarnavo jau 9 metus ir buvo oakankamai garsi visgi pakeista vėl į Siemens kuri neturi nei  satelitinė purkštukų nei  AirDry sistemos džiovina ir plauna tikrai gera.....

o koks pas jus modelis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 06 14, 12:49)

matrioska, 14 Bir 2018 - 12:49, parašė:

matrioska, 14 Bir 2018 - 12:49, parašė:

o koks pas jus modelis?  smile.gif

o koks pas jus modelis?  smile.gif

Pas mane 45 cm ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 06 14, 11:25)

matrioska, 14 Bir 2018 - 11:25, parašė:

matrioska, 14 Bir 2018 - 11:25, parašė:

o jei pirkciau  SMV68MX04E ( ji vos vos garsesne uz mano favorite)

o jei pirkciau  SMV68MX04E ( ji vos vos garsesne uz mano favorite)

SMV68MX04E triukšmo lygis: 44 dB (A) re 1pW.
Dar visai neseniai 44 dB Jums buvo per garsi:
QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 23:04)

aciu, speedy, bet man atrodo, 44 db ner mazai, noreciau tylesnes,

aciu, speedy, bet man atrodo, 44 db ner mazai, noreciau tylesnes,

Kažkaip Jūsų požiūryje pradeda trūkti nuoseklumo. S716T80X1E arba S525T80X0E. Čia 42 dB ir geresnė krepšių sistema nei SMV68MX04E. Kaina panaši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 birželio 2018 - 19:09

Laba. Patarkit  kokia issirinkti indaplovę 45 cm pločio  ir pilnai įmontuojamos.

Atsakyti
QUOTE(pumpa @ 2018 06 21, 20:07)

pumpa, 21 Bir 2018 - 20:07, parašė:

pumpa, 21 Bir 2018 - 20:07, parašė:

<p>Laba. Patarkit  kokia issirinkti indaplovę 45 cm pločio  ir pilnai įmontuojamos.</p>

<p>Laba. Patarkit  kokia issirinkti indaplovę 45 cm pločio  ir pilnai įmontuojamos.</p>

Prasau SIEMENS SR635X01ME
Atsakyti

Sveiki,

Renkames indaplove. Parduotuvėje pasiule Bosch SMV - 46MX03E, kitoje Eelektrolux ESL 8550RA. Kaip manot kuri geresne? Gal prastas pasirinkimas? Dekui!

Atsakyti