Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(Donatas Pasvenskas @ 2018 06 13, 00:08)

Donatas Pasvenskas, 13 Bir 2018 - 00:08, parašė:

Donatas Pasvenskas, 13 Bir 2018 - 00:08, parašė:

Sveiki, ka patartumete is indaploviu iki 450 eur. matmenys standartiniai. Esu nusiziurejes su automatiniu atsidarymu baigus programa, ar tai naudinga?

Sveiki, ka patartumete is indaploviu iki 450 eur. matmenys standartiniai. Esu nusiziurejes su automatiniu atsidarymu baigus programa, ar tai naudinga?

Pora "postų" aukščiau rašiau kas tai yra ir kodėl tai gerai:
QUOTE(speedy @ 2018 06 12, 17:06)

speedy, 12 Bir 2018 - 17:06, parašė:

speedy, 12 Bir 2018 - 17:06, parašė:

Gamintojas rašo, kad indaplovė turi „AirDry“ technologiją - džiovinimui užbaigti naudojamas natūralus oro srautas. Paskutinėje ciklo dalyje durelės atidaromos 10 cm ir laikomos pravertos, kol Jūs išimsite indus. Natūralus būdas pagerinti džiovinimą ir sumažinti energijos sąnaudas.
Tai su džiovinimu turėtų būti kiek geriau.

Gamintojas rašo, kad indaplovė turi „AirDry“ technologiją - džiovinimui užbaigti naudojamas natūralus oro srautas. Paskutinėje ciklo dalyje durelės atidaromos 10 cm ir laikomos pravertos, kol Jūs išimsite indus. Natūralus būdas pagerinti džiovinimą ir sumažinti energijos sąnaudas.
Tai su džiovinimu turėtų būti kiek geriau.

Jei rasite dar 40-50€ indaplovei, geriau būtų AEG FSE72710P. Šioje yra programa „ProZone“ (plovimas 50 °C ir 65 °C), kai galite naudoti skirtingus nustatymus, kuriais tuo pačiu metu būtų plaunami viršutinis ir apatinis krepšiai. Apatiniame krepšyje plaunama intensyviau ir aukštesne temperatūra, nei viršutiniame. Tai praverčia plaunant nevienodo tipo indus vienoje įkrovoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 birželio 2018 - 06:51
QUOTE(Donatas Pasvenskas @ 2018 06 12, 23:08)

Donatas Pasvenskas, 12 Bir 2018 - 23:08, parašė:

Donatas Pasvenskas, 12 Bir 2018 - 23:08, parašė:

<p>Sveiki, ka patartumete is indaploviu iki 450 eur. matmenys standartiniai. </p><p>Esu nusiziurejes su automatiniu atsidarymu baigus programa, ar tai naudinga? Ar nera kazko del ko neverta butu rinktis sios savybes ? </p><p>taip pat su 3 stalcium irankiams. </p><p>ELECTROLUX ESL8356RO - kolkas esu tokia nusiziurejes ? gal yra kitu modeliu, kuriuos patartumet ? </p>

<p>Sveiki, ka patartumete is indaploviu iki 450 eur. matmenys standartiniai. </p><p>Esu nusiziurejes su automatiniu atsidarymu baigus programa, ar tai naudinga? Ar nera kazko del ko neverta butu rinktis sios savybes ? </p><p>taip pat su 3 stalcium irankiams. </p><p>ELECTROLUX ESL8356RO - kolkas esu tokia nusiziurejes ? gal yra kitu modeliu, kuriuos patartumet ? </p>

Nemanau kad tai labai naudinga savybė...Jūsų atveju geriau žiūrėti Vokietijoje pagamintas indaploves......pvz SIEMENS SN636X03ME.va kas man asmeniškai patinka ESL8356RO tai kad turi "Soft Spikes" du laikiklius.
Atsakyti
Labas rytas,

Vel prasau pagalbos zinovu:

Reikia indaploves 60cm. Svarbiausi kriterijai, eiliskumas pagal svarbuma:

gerai plautu ir dziovintu biggrin.gif
garsumas ( nors miegamieji antram aukste, esu jautri garsam, kai ijungta indaplove girdisi, negaliu net tv ziuret)
pusine ikrova ( skaiciau, speedy, minejot, kad cia atgyvenes reikalas, bet mano anksciau tureta indaplove nesuprasdavo, kad idejau maziau indu- vis tiek plaudavo tiek pat laiko, o suprast turejo)
intensyvi zona
laikas ant grindu
visai noreciau vidinio apsvietimo

gerai butu, kad kaina nevirsytu 500/600 euru, kol kas nuziurejau sias tris, bet nei viena pilnai neatitinka reikalavimu- neturi laiko ant zemes ar pusines ikrovos, jei kazka praziurejau, gal patarsit:

BOSCH SMV46MX04E

SIEMENS SN636X03ME

SIEMENS SN836X00ME

ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska: 13 birželio 2018 - 07:33
QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 09:31)

matrioska, 13 Bir 2018 - 09:31, parašė:

matrioska, 13 Bir 2018 - 09:31, parašė:

Labas rytas,

gerai plautu ir dziovintu    biggrin.gif
garsumas ( nors miegamieji antram aukste, esu jautri garsam, kai ijungta indaplove girdisi, negaliu net tv ziuret)
pusine ikrova ( skaiciau, speedy, minejot, kad cia atgyvenes reikalas, bet mano anksciau tureta indaplove nesuprasdavo, kad idejau maziau indu- vis tiek plaudavo tiek pat laiko, o suprast turejo)
intensyvi zona
laikas ant grindu

gerai butu, kad kaina nevirsytu 500/600 euru, kol kas nuziurejau sias tris, bet nei viena pilnai neatitinka reikalavimu- neturi laiko ant zemes ar pusines ikrovos, jei kazka praziurejau, gal patarsit:
BOSCH SMV46MX04E
SIEMENS  SN636X03ME
SIEMENS  SN836X00ME

ACIU

Labas rytas,

gerai plautu ir dziovintu    biggrin.gif
intensyvi zona
laikas ant grindu

BOSCH SMV46MX04E
SIEMENS  SN636X03ME
SIEMENS  SN836X00ME

ACIU

Iš pradžių ir aš ieškojau su pusine, bet man paaiškino, kad energijos tas pusinis naudoja vos vos mažiau nei pilnas, tikrai ne puse , ir ar taip ar taip gi pagal svorį indaplovė plauna. Nebent aš kažko nesupratau. Pirkom Bosh SMV45GX04E su mini išoriniu defektu už 280 €.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2018 06 13, 09:37)

Melajja, 13 Bir 2018 - 09:37, parašė:

Melajja, 13 Bir 2018 - 09:37, parašė:

Iš pradžių ir aš ieškojau su pusine, bet man paaiškino, kad energijos tas pusinis naudoja vos vos mažiau nei pilnas, tikrai ne puse , ir ar taip ar taip gi pagal svorį indaplovė plauna. Nebent aš kažko nesupratau. Pirkom Bosh SMV45GX04E su mini išoriniu defektu už 280 €.

patenkinti indaplove?

del pusines ikrovos- turejau skalbenke be pusines ikrovos, bet atseit protinga, kuri skalbs trumpiau, idejus maziau drabuziu- laikas netrumpejo. dabar laikinai naudojuosi skalbenke su pusine ikrova- laikas sutrumpeja per puse, isplovimo kokybe beveik kaip naudojant normalia funkcija...

Taip kad nesu tikra, ar taip jau nereikalinga si funkcija...
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 10:42)

matrioska, 13 Bir 2018 - 10:42, parašė:

matrioska, 13 Bir 2018 - 10:42, parašė:

patenkinti indaplove?

patenkinti indaplove?

Dar nesinaudojam ja, tiksliau dar nesumontuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 13 birželio 2018 - 10:19
QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 09:42)

matrioska, 13 Bir 2018 - 09:42, parašė:

matrioska, 13 Bir 2018 - 09:42, parašė:

patenkinti indaplove?

del pusines ikrovos-  turejau skalbenke be pusines ikrovos, bet atseit protinga, kuri skalbs trumpiau, idejus maziau drabuziu- laikas netrumpejo. dabar laikinai naudojuosi skalbenke su pusine ikrova- laikas sutrumpeja per puse, isplovimo kokybe beveik kaip naudojant normalia funkcija...

patenkinti indaplove?

del pusines ikrovos-  turejau skalbenke be pusines ikrovos, bet atseit protinga, kuri skalbs trumpiau, idejus maziau drabuziu- laikas netrumpejo. dabar laikinai naudojuosi skalbenke su pusine ikrova- laikas sutrumpeja per puse, isplovimo kokybe beveik kaip naudojant normalia funkcija...

Pasižiūrėkite BOSCH SMV68MX04E be apšvietimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 06 13, 12:57)

Kikker, 13 Bir 2018 - 12:57, parašė:

Kikker, 13 Bir 2018 - 12:57, parašė:

aciu!

truputi gaila moket uz ta zeolite, kurio tikrai man nereikia..

bet kaip suprantu, ir sitoj ner 1/2 ikrovos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrioska: 13 birželio 2018 - 12:30

Kainą neblogą siūlo, iki 400 Eur. O kokia Jūsų nuomone būtų geresnė? Dėkoju už atsakymus, nes laikas spaudžia, o mes galutinai pasimetėme. 

Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2018 06 13, 13:29)

matrioska, 13 Bir 2018 - 13:29, parašė:

matrioska, 13 Bir 2018 - 13:29, parašė:

aciu!

bet kaip suprantu, ir sitoj ner 1/2 ikrovos  unsure.gif

aciu!

bet kaip suprantu, ir sitoj ner 1/2 ikrovos  unsure.gif

Jūsų pagrindinis privalumas buvo
''gerai plautu ir dziovintu ''
https://www.bosch-ho...oves/perfectdry
SMV68MX04E turi
8 programos: intensyvi 70°C, Auto 45-65°C, Eco 50°C, stiklo 40°C, Trumpa 60°C, Naktinis režimas 50°C, Greita 45 °C, Skalavimas
4 papildomos funkcijos: IntensiveZone, VarioSpeed Plus, Hygiene+, extra Dry
https://www.youtube....h?v=DsSHCminvDs
https://www.youtube....h?v=B8wd8blvq00
https://www.youtube....h?v=3doTCf3iSKI
Triukšmo lygis: 44 dB(A) re 1 pW
Triukšmo lygis: 42 dB (A) re 1pW (Night Program 50 °C)
Nelabai suprantu kam reikalingas Jums 1/2 ikrova indaplovėje
Atsakyti

Norėjau paklausti kuom skiriasi Siemens SN636XO3ME nuo SN636X03MD?

Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2018 06 13, 17:38)

Vilmora, 13 Bir 2018 - 17:38, parašė:

Vilmora, 13 Bir 2018 - 17:38, parašė:

<p>Norėjau paklausti kuom skiriasi Siemens SN636XO3ME nuo SN636X03MD?</p>

<p>Norėjau paklausti kuom skiriasi Siemens SN636XO3ME nuo SN636X03MD?</p>

SN636X03MD turi
Zeolith džiovinimą
https://www.youtube....h?v=ZIbkc5zNl6Y
TimeLight - laiko ir programos projekcija ant grindų
https://www.youtube....h?v=jPWCpIseE3E
enonomiškesnė 7 l vandens (Auto 45-65) ir naktinis režimas 50°C 42 dB