Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2016 10 24, 15:54)
Aš šiemet išrinkau vaikui batus is Vaiku svajonių smile.gif tai jau supakavau ir išsiunčiau,nes tikiu,kad pats tas oras jau dėtis žieminukus..o pirkau columbia rope..labai tikiuosi,kad bus nešiojami, o ne pakeisti į kitus pigesnius .. bet kazkaip gyvenime esu daugiau optimistė smile.gif tikiu,kad batai su maža dovanėle priedo pasieks tą vaiką ir vaikščios mergytė šiltomis kojomis  rolleyes.gif 
Reiks kokia svajone ir is algojimo pasirinkti smile.gif

Jei norit, kad įteiktų anksčiau, turit paprašyt soc.darbuotojos, nes kitaip dovanas įteikia tik prieš pat Kalėdas arba bent jau gruodžio viduryje.
Atsakyti

Sveiki, ar kas renka uzsakyma mytoy.de? 

Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 24, 15:55)
Jei norit, kad įteiktų anksčiau, turit paprašyt soc.darbuotojos, nes kitaip dovanas įteikia tik prieš pat Kalėdas arba bent jau gruodžio viduryje.

yep. ir man soc darbuotoja sake kad tiem vaikiukam surengs kaledine svente ir tik tada teiks dovanas. net neves jiem i kaima.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 24, 17:04)
yep. ir man soc darbuotoja sake kad tiem vaikiukam surengs kaledine svente ir tik tada teiks dovanas. net neves jiem i kaima.

Įvairiai daro, daug kur važiuoja tiesiai į tų šeimų namus.
Atsakyti
Merginos,pasakykit ka ne taip darau..gavau is VIPamazono siuntos sekimo numeri,ivedu DHL puslapy,bet raso ,kad ner tokios siuntos unsure.gif ir lygtai raso kad 10-zenkli skaiciu reik irasyti,o man dave 12 skaiciu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 24, 15:30)
rodos sitas, tik mano 9 puodeliu arba as pati nezinau ka as turiu biggrin.gif

https://www.1a-neuwa...N...amp;&order=

aš visai žalia, nerandu aprašymo lietuvių puslapiuose - ten atskirai kažkur įdedi kavą, o į kitą vietą įpili vandens ar pieno - ar taip? putos jaučiu nepadaro? blush2.gif
Atsakyti
Nieks mytoys neperka?verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 10 24, 17:15)
aš visai žalia, nerandu aprašymo lietuvių puslapiuose - ten atskirai kažkur įdedi kavą, o į kitą vietą įpili vandens ar pieno - ar taip? putos jaučiu nepadaro?  blush2.gif

Aš tai šitokį nusipirkau iš gerduvos,bet dar pati neišbandžiau,tik esu gerus kavą,tai labai skani kava buvo.Pirkau kai gerduvoje buvo viskam 30 procentų nuolaida,tai kaina gavosi visai normali. https://www.gerduva....vinukas-etna-6t
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 10 24, 17:02)
Merginos,pasakykit ka ne taip darau..gavau is VIPamazono siuntos sekimo numeri,ivedu DHL puslapy,bet raso ,kad ner tokios siuntos unsure.gif ir lygtai raso kad 10-zenkli skaiciu reik irasyti,o man dave 12 skaiciu.. unsure.gif

gal dar neissiunte siuntos? ax.gif
dar pabandykit per uzsakyma buyVIP patikrinti - ten tada tas aktyvus siuntos sekimo numeriukas buna ir automatiskai i dhl nukreipia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 10 24, 17:15)
aš visai žalia, nerandu aprašymo lietuvių puslapiuose - ten atskirai kažkur įdedi kavą, o į kitą vietą įpili vandens ar pieno - ar taip? putos jaučiu nepadaro?  blush2.gif

Jo ten į tam tikrą vietą sudedi kavą ir supili vandenį. Ta vandeni istumia ir pereina per kava. Jokios pieno putos nedaro nes tai moka aparatas arba kitaip sakant espresso. Aš atskirai užsiviribu puodą pieno. Man asmeniškai putų nereik. Ir taip lllll skanu.
Papildyta:
QUOTE(krystiana @ 2016 10 24, 17:02)

O kokiam vipe pirkot? Vokiškam? Tai vokiškan dhl.de reik jį vest.
Atsakyti
Dalyvavau pernai Algojimo svajoniu pildyme. Pildziau 2 svajones, tai skirtingos patirtys- abi seimos augina neigalius vaikus, norejo zaisliuku . Viena seima aiskiai pasijaute kad dalyvauja visur kur gali, naudojasi viskuo ka siulo ir musu ta dovana tai tik dar viena is daugelio. Kitai seimai norejos padeti daugiau, nes auga seimoj ne vienas vaikas, gyvena sodo namelyje ne itin gerom salygom. Abu kartus vezem patys.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 24, 10:07)
Ar esat dalyvavusios siame projekte?kokia jusu patirtis?
http://vaikusvajones.lt/

As dalyvauju jau ketvirtus metus, cia jau kaip tradicija tapo, net prasom draugu, kad musu vaikams kalediniu dovanu nepirktu, o geriau igyvendintu bent viena svajone siu vaikuciu... labai gera sirdyje kai gauni nuotrauka laimingo vaikucio su savo siusta dovanele 4u.gif
Siemet irgi issirinkau dvi svajones... Vienai svajonei tiesiog negalejau atsispirti - 10 m.mergaite prase Kaledu senelio minkstos pagalves... Manau tai vercia susimastyti, tad kvieciu visas prisijungti prie sios grazios akcijos ax.gif
Atsakyti