Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(R-jazz @ 2016 10 24, 13:28)
Nuolat perku is ju (ir siandien pirkau), visada viskas tvarkingai buvo. Is karto atsiranda prie desineje virsuje esancio My account, po to My orders visa info...
Pabandykit jiems parasyti i help - atsako chartu greitai, turbut kokia sistemos klaida...
Help centre prie My orders yra " THESE QUESTIONS DO NOT PROVIDE THE INFORMATION I AM LOOKING FOR" atsidaro forma laiskui, parasykit ir paprastai labai greitai atsako...

parasiau jiems savaitgali..per My orders neleido uzduot klausimo, nes as neva neturiu uzsakymu verysad.gif
tikiuos viskas gerai, nes jei ne, speciau dar karta padsidaryt kol yra prekiu
Atsakyti
oi prisijuokiau - radau vyrui Advento kalendoriu:) Tiksliau rinkau windelne beibiui maista ir nuklydau prie advento kalendoriu: http://www.windeln.d...tskalender.html
net negalvojau, kad windelne tokiu dalykeliu yra...ten pasirodo atskiras skyrelis...sexy
Atsakyti
Aš šiemet išrinkau vaikui batus is Vaiku svajonių smile.gif tai jau supakavau ir išsiunčiau,nes tikiu,kad pats tas oras jau dėtis žieminukus..o pirkau columbia rope..labai tikiuosi,kad bus nešiojami, o ne pakeisti į kitus pigesnius .. bet kazkaip gyvenime esu daugiau optimistė smile.gif tikiu,kad batai su maža dovanėle priedo pasieks tą vaiką ir vaikščios mergytė šiltomis kojomis rolleyes.gif
Reiks kokia svajone ir is algojimo pasirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 24, 13:55)
jei siusit DE ribose, bus pristatymas 0 e, jei siusit i LT, tai prekes kaina bus 20.33 e + 8.25 siuntimas, jei siusit i UK, tada prekes kaina 20.16 e ir siuntimas i UK5.68

O siusti DE ribose, tai tik per pirk.de? Kazka girdejau, kad su jais ten kazkas negerai
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 10 24, 15:39)
Turėkit omeny, kad turite reikalų dažnai su socialiai nebrandžiais žmonėmis, neišsilavinusiais, sunkiai besiverčiančiais, sunkaus gyvneimo mačiusiais ir nepatikliais. jie tiesiog nemoka dėkoti ir rodyti teigiamų emocijų.

Gal ne tiek nepatiklūs, kiek įpratę gauti ir jiems atrodo normalu ir privaloma, kad kažkas turi duoti ax.gif . Aš čia apie asocialias šeimas, o ne algojimas.lt skelbiamas.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 10 24, 16:01)
Gal ne tiek nepatiklūs, kiek įpratę gauti ir jiems atrodo normalu ir privaloma, kad kažkas turi duoti  ax.gif . Aš čia apie asocialias šeimas, o ne algojimas.lt skelbiamas.

Būtent, gaila tiek, kad auga nauja karta, kuriai atrodo, kad jiems turi kažkas duoti.
Nesurandu kaip algojimo vaikams Kalėdų stebuklą padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 24, 14:47)
Aciu, o kazin ar verta toki brangu pirkti?  unsure.gif

pasidalinau patirtimi, norejosi kokybisko, o tada pasirinkimas mazesnis buvo - del Brio cia.
Jei mazesne, tai tikrai kokybiskas ir Bayer - zaide maniske, o po to ir drauges mergaitei atiteko, nes buvo kaip naujas 4u.gif
Atsakyti
Gal del gap vyrisku dydziu kas pakonsultuotu? Marskiniai, megztukai butent domina, vyras M dydi devi, svarstau ar M ar S dydi imti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 24, 14:07)
Kazin ar zieminiai tie Naturino? Kad ilgesni tai jo, bet kas viduj kazi, ar nebus per vesus? unsure.gif

tokius turiu, vilna viduj, padas storas, tad salcio netraukia, lankstus, patogus batai

https://www.amazon.d...turino rainstep

pernai nesusalo kojos ne karto, dar croksus pliurzai turejom ir siuos

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 10 24, 14:36)
Prisirinkau citatu vadinasi  doh.gif
JMD , ar gali savo kavinuka uzrodyti - idomu pasiskaityti, visai ir as noriu skanios kavos, o va vyras nenuperka brangaus kavos aparato  ax.gif

rodos sitas, tik mano 9 puodeliu arba as pati nezinau ka as turiu biggrin.gif

https://www.1a-neuwa...N...amp;&order=
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 24, 15:30)
rodos sitas, tik mano 9 puodeliu arba as pati nezinau ka as turiu biggrin.gif

https://www.1a-neuwa...N...amp;&order=

Sakėt yra plieninis ir aliumininis, kuris kaži geriau?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 24, 15:41)
Sakėt yra plieninis ir aliumininis, kuris kaži geriau?

plieninis vienareik6mi6kai. aliuminis negerai. nesveika. nors siais laikais gal jie kitokie, bet as pirkau plienini.
Atsakyti