Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2016 10 24, 06:20)
Ar ne 89€ buvo?

Susiradau paste. 89.95.
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2016 10 24, 13:33)
Sveikos. Noriu nupirkti si kalendoriu, bet nesu pirkusi per Vokietijos nuomos adresa, o i UK ir Lietuva siuntimas prisideda:
https://www.amazon.d...tskalender 2016

Kaip galima sutaupyti? Per pirk.de siustis? O gal kas perka is amazon.de ir galetu prijungti mane su siuo kalendorium? As Vilniuje

jei siusit DE ribose, bus pristatymas 0 e, jei siusit i LT, tai prekes kaina bus 20.33 e + 8.25 siuntimas, jei siusit i UK, tada prekes kaina 20.16 e ir siuntimas i UK5.68
Atsakyti
o kokia akcija omnivoj suvedant duomenis terminale? ax.gif
Atsakyti
Renku Sportsdirect

Užsakinėsiu eurais. Priimsiu 1-2 mergaites, su mažais krepšelis, kad neišbrangtų siuntimas, nes mano tik 3 prekės. Siuntimo mokestį dalinsiu ant žmonių skaičiaus. Galiu persiųsti paštu arba LP express.

Krepšelių laukiu iki antradienio pietų.

Vilnius, Pilaitė (vakarais ir savaitgaliais).
Swedbankas

varike.varike@gmail.com
laiško tema - SD, vardas pavardė, telefonas, nikas, bankas

siųskite tvarkingus krepšelius - copy paste būdu laiško tekste (jei nepavyksta,tvarkingos nuorodos su kiekiais ir kainom).
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 24, 12:54)
omniva reikia suvesti duomenis terminale. apmoketi taip pat.

Tikrai nebūtinai. Man asmeniškai daug patogiau susipildyti namie, apmokėti, o prie terminalo tik suvesti vieną SMS gautą kodą.
Atsakyti
Kazin ar zieminiai tie Naturino? Kad ilgesni tai jo, bet kas viduj kazi, ar nebus per vesus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 10 24, 13:07)
kas perkat iš Showroomprive.com tiesiai į lietuvą, ar atsiunčia patvoirtinimą į paštą: užsakiau, pinigai rezervuoti, patvirtinimo negavau, prisijungus prie savo paskyro srašo, kad nėra jokių užsakymų g.gif

Nuolat perku is ju (ir siandien pirkau), visada viskas tvarkingai buvo. Is karto atsiranda prie desineje virsuje esancio My account, po to My orders visa info...
Pabandykit jiems parasyti i help - atsako chartu greitai, turbut kokia sistemos klaida...
Help centre prie My orders yra " THESE QUESTIONS DO NOT PROVIDE THE INFORMATION I AM LOOKING FOR" atsidaro forma laiskui, parasykit ir paprastai labai greitai atsako...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 24 spalio 2016 - 13:30
Ieskau kaledoms lelei medines loveles, kad suptusi ir vezimo lopsinio - gal uzmatete padoriom kainom? Tie vezimai kokie brangus, man gaila 50 eur unsure.gif
Atsakyti
Prisirinkau citatu vadinasi doh.gif
JMD , ar gali savo kavinuka uzrodyti - idomu pasiskaityti, visai ir as noriu skanios kavos, o va vyras nenuperka brangaus kavos aparato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 24, 11:23)
dalyvavau 2 m panasiame projekte algojimas.lt ten neigaliu vaiku svajones. pirmus metus nusivyliau. iteikiau mamai dovana, nes jos sunus tuo metu sirgo. prasiau, kad parasytu sms ar vakui patiko dovana. nesulaukiau... pernai pirkau kitam vaikui vitaminu. vaikas pats negalejo isreiksti emiciju, bet mama tai padare uz ji. buvau dar ir sesems bei broliams gardesiu pridejus. visi liko patenkinti. siemet vel zadu dalyvauti. noriu ispildyti dar vieno neigalaus vaiko svajone

Iš savo gerų darbų nelaukite padėkų ir susižavėjimo šūksnių. Turėkit omeny, kad turite reikalų dažnai su socialiai nebrandžiais žmonėmis, neišsilavinusiais, sunkiai besiverčiančiais, sunkaus gyvneimo mačiusiais ir nepatikliais. jie tiesiog nemoka dėkoti ir rodyti teigiamų emocijų. Bet juk tą darote ne tam, kad sulaukti ačiū, o tam, kad suteikti džiaugsmo likimo nuskriaustam vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 24, 14:28)
Ieskau kaledoms lelei medines loveles, kad suptusi ir vezimo lopsinio - gal uzmatete padoriom kainom? Tie vezimai kokie brangus, man gaila 50 eur  unsure.gif

pirmaji vezima lelems pirkau is la redoute - ten iejo ir lovyte ir auto kedute (lyg ir BAYER gamintojas - seniai tai buvoooo) lelei, o jau po to pirkau Brio - bet brangus jis, tokio tipo https://www.amazon.d...rio puppenwagen
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 10 24, 14:41)
pirmaji vezima lelems pirkau is la redoute - ten iejo ir lovyte ir auto kedute (lyg ir BAYER gamintojas - seniai tai buvoooo) lelei, o jau po to pirkau Brio - bet brangus jis, tokio tipo https://www.amazon.d...rio puppenwagen

Aciu, o kazin ar verta toki brangu pirkti? unsure.gif
Atsakyti