Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2016 10 24, 13:44)
jei imestu 38 dydi, pirkciau smile.gif

Galiu dovanoti free delivery tkmaxx kodą, pati nebandžiau, ar tikrai nuo bet kokios sumos siųs nemokamai 4u.gif Reikia bandyti.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 24, 13:50)
Gal galit pasakyt kaip pasinaudot Omniva akcija? Užpildžiau jų tinklalapy anketą, bet jokio kodo neatsiunčia. Kažin susimokėt reikia iš anksto pavedimu ar postkomate?

Sumokat pavedimu iškart ir sms su kodu ateis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 24, 13:45)
algojimas.lt nuo lapkricio 1 lygtai startuoja

Liuks, laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 24, 12:50)
Gal galit pasakyt kaip pasinaudot Omniva akcija? Užpildžiau jų tinklalapy anketą, bet jokio kodo neatsiunčia. Kažin susimokėt reikia iš anksto pavedimu ar postkomate?

kokia anketa?
jei turit omeny menesio akcija, tai reik internetu registruot siunta ir apmoket, tik tada atsius siuntos duomenis
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 24, 12:52)
kokia anketa?
jei turit omeny menesio akcija, tai reik internetu registruot siunta ir apmoket, tik tada atsius siuntos duomenis

omniva reikia suvesti duomenis terminale. apmoketi taip pat.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 24, 13:52)

Sumokat pavedimu iškart ir sms su kodu ateis mirksiukas.gif
.

Nu blondinė esu, neprašė manęs mokėt, buvo parašyta, kad nuolaidos kodą atsiųs. Kaip suprantu tik jį gavus galiu mokėt. Bet ko gero neapsimoka per Omnivą siųst, dar pavedimas kainuoja ir šiaip daug valachitos, per lpexpress geriau ax.gif . O kažin susimokėt kortele postkomate negalima?
Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2016 10 24, 13:52)
kokia anketa?

Ne anketą, o formą.
Aš tik tokią radau per paiešką.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 24, 11:38)
Nea, dar nėra, ir aš ieškojau.

As jiems laiska esu parasiusi su kls kada startuos, laukiu ats
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 24, 12:57)
Nu blondinė esu, neprašė manęs mokėt, buvo parašyta, kad nuolaidos kodą atsiųs. Kaip suprantu tik jį gavus galiu mokėt. Bet ko gero neapsimoka per Omnivą siųst, dar pavedimas kainuoja ir šiaip daug valachitos, per lpexpress geriau ax.gif . O kažin susimokėt kortele postkomate negalima?
Papildyta:

Ne anketą, o formą.
Aš tik tokią radau per paiešką.

jums internetu nieko nereikia pildyti. nuvaziuojat prie terminalo ir ten viska susipildot, sumokat. menesio akcija galioja.
Atsakyti
kas perkat iš Showroomprive.com tiesiai į lietuvą, ar atsiunčia patvoirtinimą į paštą: užsakiau, pinigai rezervuoti, patvirtinimo negavau, prisijungus prie savo paskyro srašo, kad nėra jokių užsakymų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2016 10 24, 12:42)
Gal pirksit? Prisijungt negalima?  hmm.gif  blush-anim-cl.gif

as irgi jungciaus
Atsakyti
Prisijungciau NATURINO, arba gal galite koduka nemokamo siuntimo padovanoti?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 10 24, 12:01)
Yoox grazina greit, kokia savaite nuo atidavimo.

https://www.amazon.d...=A3JWKAKR8XB7XF

Zaislas EU.
Aciu kas parodet (buvau primirsus toki tipa) - imsiu ir as 4u.gif

O cia vaikas pats galetu konstruoti pagal instrukcija, nereikia suagusio vertejo is kitos kalbos. As amazon.co.uk irgi radau toki, galvoju reikia paskaciuoti kaip geriau apsimoka, nes svaro kursas dabar lyg nedidelis
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 24, 14:06)
jums internetu nieko nereikia pildyti. nuvaziuojat prie terminalo ir ten viska susipildot, sumokat. menesio akcija galioja.

Ačiū, susiradau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu nupirkti si kalendoriu, bet nesu pirkusi per Vokietijos nuomos adresa, o i UK ir Lietuva siuntimas prisideda:
https://www.amazon.d...tskalender 2016

Kaip galima sutaupyti? Per pirk.de siustis? O gal kas perka is amazon.de ir galetu prijungti mane su siuo kalendorium? As Vilniuje
Atsakyti