Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(roka @ 2016 10 24, 12:09)
Taip, principas toks pat. Na 159 modeliai, aš turbūt imsiu didesnį 300 ar 500. Bet pabandymui gal gerai ir mažesnis. Nežinau  biggrin.gif
Yra daug gamintojų, man atrodo mugėje LT dar kitas gamintojas buvo. Pasirinkau tą, kur daug atsiliepimų.

va dar 256 eksperimentus radau

https://www.amazon.d...=A38PAR46GB8ABV

Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 24, 12:04)
tikrai koks idomus, gal ir man tokio reik kaledoms, nes nebesugalvoju ka dovanot

o cia gal panasus? ar cia per mazai veiklos bus? g.gif

http://galvosukis.lt...tronic-Set-C159
https://www.amazon.d...keywords=eitech

Aciu uz nuorodas! Jau zinau ka pirksiu ir sunui, ir sunenui!
Tik kad amazone pigiau tikriausiai bus, negu pas mus LT?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 24, 12:23)
dalyvavau 2 m panasiame projekte algojimas.lt ten neigaliu vaiku svajones. pirmus metus nusivyliau. iteikiau mamai dovana, nes jos sunus tuo metu sirgo. prasiau, kad parasytu sms ar vakui patiko dovana. nesulaukiau... pernai pirkau kitam vaikui vitaminu. vaikas pats negalejo isreiksti emiciju, bet mama tai padare uz ji. buvau dar ir sesems bei broliams gardesiu pridejus. visi liko patenkinti. siemet vel zadu dalyvauti. noriu ispildyti dar vieno neigalaus vaiko svajone

Trečius metus dalyvauju vaikusvajones.lt, bet šįkart imu mažiau svajonių, nes noriu bent vieną ir iš algojimas.lt paimti, kaip jūs 4u.gif
Vaikusvajones.lt renkamos svajonės tik iš socialinės rizikos šeimų, kurios turi problemų, turiu omeny ne tik finansinių, bet ir dažniausiai tai būna pvz išgėrinėjimas ar vaikų nepriežiūra. Teko klausti projekto rengėjų, kodėl neima nepasiturinčių, bet vaikais besirūpinančių ir negeriančių šeimų, tai čia tiesiog toks rengėjų pasirinkimas. Kadangi mama socialinė darbuotoja, man ji nurodo tokią šeimą kiekvienais metais ir aš ją bent šiek tiek nudžiuginu ir be projektų. Pilna tokių šeimų, ir jas labai lengvai galima atrasti tiesiog besikreipiant į soc.darbuotojas. Bet čia ne ta tema, kad plėstis, einam pildyti vaikų svajones mirksiukas.gif Labai džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių, kurie apsiima kažką gero padaryti inicijuodami tokį projektą. Čia be kalbos.
Atsakyti
Norit dar įdomybių parodysiu biggrin.gif Pernai atradau, mums labai pravertė smulkioms dovanėlėms Kalėdoms, į gimtadienius ir pan. Tuoj surasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 10 24, 12:09)
ir aš ieškau terbos  biggrin.gif  unsure.gif

man vyrui irgi reiktu dokumentams rankines per peti. nedideles
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2016 10 24, 11:21)
Aciu uz nuorodas! Jau zinau ka pirksiu ir sunui, ir sunenui!
Tik kad amazone pigiau tikriausiai bus, negu pas mus LT?

vakar buvau ogmijos mieste. Yra pas mus . Bet kadangi buvau ir assorti ir babymarket ( ar kaip ten) ir zaislu isparduotuveje, tai sunku atgaminti kur maciau. Bet maciau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 24, 12:18)

Taip taip, šitas irgi, daug variantų yra, belieka išsirinkt...
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 24, 12:23)
Norit dar įdomybių parodysiu biggrin.gif Pernai atradau, mums labai pravertė smulkioms dovanėlėms Kalėdoms, į gimtadienius ir pan. Tuoj surasiu smile.gif

norim, fantazija issekus jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 10 24, 12:22)
Trečius metus dalyvauju vaikusvajones.lt, bet šįkart imu mažiau svajonių, nes noriu bent vieną ir iš algojimas.lt paimti, kaip jūs 4u.gif

Žiūrėjau aš tą puslapį ,bet galdar anksti ,nes nu neradau svajonių algojimas.lt ax.gif .Jei jos yra ,įmeskit nuorodą ,ačiū
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 24, 07:53)
kava juose nereali!!!! As uzvirinu stikla pieno, tada issiverdu tos kavos, supilu i ta piena ir ryte tokia kava geriu, kad mirstu kiekviena ryta ir vel prisikeliu nuo skanumo biggrin.gif na as beveik negeriu nebalintos kavos. kurios nemegsta baltos kavos, tas aparaciukas velgi iseitis, nes suteikia fantastiska kavos aromata ir skoni, tasi garais isfiltruoja viska kas geriausia.

Kaip skaniai paruosiate piena?
Ir kiek sauksteliu kavos mazdaug dedasi i ji?Iseina du tokie didesni kavos puodeliai is to kiekio ar ne?
Ieskau kazko tokio..nes delonghi stovi nenaudojamas..
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2016 10 24, 12:14)
Gal galėtumėt patart per kur geriausia pirkt iš amazon.co.uk?  4u.gif Iš DE kažkada siunčiausi per EshopWEDrop, bet iš Anglijos turbūt daugiau pasirinkimo yra?

Be priekaištų dirba www.pirkanglijoje.lt
Atsakyti
berniokam Naturino zieminiai pigiau grybo 36 ir 37 d, tik 20 svaru!!!

http://www.tkmaxx.co...s/invt/26327070
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 24 spalio 2016 - 11:35