QUOTE(padraika22 @ 2016 10 24, 12:23)
dalyvavau 2 m panasiame projekte algojimas.lt ten neigaliu vaiku svajones. pirmus metus nusivyliau. iteikiau mamai dovana, nes jos sunus tuo metu sirgo. prasiau, kad parasytu sms ar vakui patiko dovana. nesulaukiau... pernai pirkau kitam vaikui vitaminu. vaikas pats negalejo isreiksti emiciju, bet mama tai padare uz ji. buvau dar ir sesems bei broliams gardesiu pridejus. visi liko patenkinti. siemet vel zadu dalyvauti. noriu ispildyti dar vieno neigalaus vaiko svajone
Trečius metus dalyvauju vaikusvajones.lt, bet šįkart imu mažiau svajonių, nes noriu bent vieną ir iš algojimas.lt paimti, kaip jūs
Vaikusvajones.lt renkamos svajonės tik iš socialinės rizikos šeimų, kurios turi problemų, turiu omeny ne tik finansinių, bet ir dažniausiai tai būna pvz išgėrinėjimas ar vaikų nepriežiūra. Teko klausti projekto rengėjų, kodėl neima nepasiturinčių, bet vaikais besirūpinančių ir negeriančių šeimų, tai čia tiesiog toks rengėjų pasirinkimas. Kadangi mama socialinė darbuotoja, man ji nurodo tokią šeimą kiekvienais metais ir aš ją bent šiek tiek nudžiuginu ir be projektų. Pilna tokių šeimų, ir jas labai lengvai galima atrasti tiesiog besikreipiant į soc.darbuotojas. Bet čia ne ta tema, kad plėstis, einam pildyti vaikų svajones
Labai džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių, kurie apsiima kažką gero padaryti inicijuodami tokį projektą. Čia be kalbos.