Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Virtualnaja, 19 Spa 2016 - 10:56, parašė:snapback.png

Panos as visiskai ne i tema, bet jus tikrai viska zinote. Patarkite gera stomotologa-odontologa mazam vaikui , metukai suejo. Gere gelezi , sako man pediatre , kad apnasos nieko cia baisaus. Siandien pasiziuriu, kad jokios ten nebeapnasos, o konkreciai sugede 4 priekiniai dantukai ( na bent jau man dabr taip atrodo) tai noriu lekti  rytoj i apziura. jei kas zino Vilniuje , arasykite kontaktus. Nes forumuose priskaiciau jau, kad ir kazkokia emale dengia, ir sidabru ir plombuoja tokio amziaus vaikams , kad daug yra visokiu budu dantukus gelbete. Tai noreciau ne pas koki sarlatana, o tikrai superini speca nuvaziuoti.  Aciu kas pagelbes.

Vilniuje netoli santariskes yra superine vaiku gydytoja. Aušra Grigaitiene. 

http://dentaloffice.lt/

Atsakyti
Gal Zalando koks kodas yra?

Radau jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 19 spalio 2016 - 18:46
Merginos, turiu gauti siuntinį iš Vokietijos. Esu skaičiusi, kad Vokietijoje paštas yra DHL. Ar man DHL ir turi pristatyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2016 10 19, 20:02)
Merginos, turiu gauti siuntinį iš Vokietijos. Esu skaičiusi, kad Vokietijoje paštas yra DHL. Ar man DHL ir turi pristatyti? 4u.gif

Nea. Ateis į mūsų paštą.
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2016 10 19, 23:17)
renku SD Vilniuje.

priimciau dar pora merginu su nedideliais krepseliais smile.gif
siuntimas butu po max 3-4 eu nepriklausomai nuo prekiu skaiciaus.

prekes atsiimti Zirmunuose.

sveiki, ar jau padarete uzsakyma, ar dar galima ryt vakare prisijungti?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donaa: 19 spalio 2016 - 19:51
QUOTE(~me2za~ @ 2016 10 19, 17:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lux" data-cid="71136704" data-time="1476878210">
<div>
<p>Kas klausėt dėl hyaluron, tai geriamą pirkau iHerb Hydraplenish, o tepamą ant veido pirkau iš Amazon per US tarpininkes.</p>
</div>
</blockquote>
<p>O koki butent tepama naudojot?</p>

https://www.amazon.c...o...a_it&sr=8-7

Papildyta:
Forumas visai išprotėjo - darko žinutes, necituoja, baltam fone rašo, jei iš naujos versijos. Totalus bardakas... scare.gif
Atsakyti
babybjorn po 109 eur
http://www.windeln.d...pe-balance.html
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 10 19, 20:18)
Nea. Ateis į mūsų paštą.

Ačiū 4u.gif
O būna registruotu paštu?
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2016 10 19, 21:43)
Ačiū 4u.gif
O būna registruotu paštu?

Priklauso nuo to, kaip siuntejas siuncia.
Is parduotuviu dazniausia buna registruoti, tada gaunat sekimo nuoroda ar koda registracijos.
Atsakyti

sveikos,
siunciau is SHOWROOMPRIVE COM adresu i Prancuzija. Gal kas galit paaiskinti man ko jie praso? ar reikia pasiimti patiems? kazka identifikuoti praso. as per verteja issivertus nesuvedu sakiniu verysad.gif

La Poste vous informe que vous avez jusqu'au jeudi 3 novembre 2016 pour retirer votre colis expédié par SHOWROOMPRIVE COM disponible dans votre bureau. Passé cette date il sera retourné à l'expéditeur.

ANICHE BP
15 RUE PATOUX
59580 ANICHE
Votre colis vous sera remis sur présentation d'une pièce d'identité. Pour un traitement plus rapide, nous vous recommandons de vous munir également du bon de retrait joint à ce message après l'avoir imprimé*.

Une personne de votre choix peut également retirer votre colis. Pour cela, elle devra se présenter au bureau de poste concerné avec le bon de retrait indiquant que vous l'autorisez à retirer votre colis et 2 pièces d'identité (la sienne et la vôtre).
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 10 19, 22:06)
sveikos,
siunciau is SHOWROOMPRIVE COM adresu i Prancuzija. Gal kas galit paaiskinti man ko jie praso? ar reikia pasiimti patiems? kazka identifikuoti praso. as per verteja issivertus nesuvedu sakiniu verysad.gif

La Poste vous informe que vous avez jusqu'au  jeudi 3 novembre 2016 pour retirer votre colis expédié par SHOWROOMPRIVE COM disponible dans votre bureau. Passé cette date il sera retourné à l'expéditeur.

ANICHE BP
15 RUE PATOUX
59580 ANICHE
Votre colis vous sera remis sur présentation d'une pièce d'identité. Pour un traitement plus rapide, nous vous recommandons de vous munir également du bon de retrait joint à ce message après l'avoir imprimé*.

Une personne de votre choix peut également retirer votre colis. Pour cela, elle devra se présenter au bureau de poste concerné avec le bon de retrait indiquant que vous l'autorisez à retirer votre colis et 2 pièces d'identité (la sienne et la vôtre).

Panasu, kad Jusu siuntinys prancuzu paste laukia, kol atsiimsit ji. Neatsiemus iki lapkricio 3 d, bus grazintas atgal
Atsakyti