Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(irmante @ 2016 10 24, 10:13)
is karto spausdina.

O is kur spec. popieriu perkate? Dazai gal irgi ten keiciami?
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2016 10 24, 09:03)
Pas mus panasiai, tik as uz visus senelius, dedes ir tetas turiu sugalvot ka padovanot mano vaikams smile.gif o jie jau patys iesko ir perka smile.gif

Tai jums dar pasiseke, as ir nuperku uz juos, nes kelias dienas iki svenciu (kaledu, gimtadieniu) buna klausimas - gal turi ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2016 10 24, 08:31)
gal Kaune kas MUTOYS remka?

gal zinote kur galima butu ieskoti My little Pony padoriom kainom, domina plastikines poniu-mergaiciu lelytes 4u.gif

As savo panelei poniu myletojai padoriom kainom perku is amazon.co.uk
pvz. gera kaina https://www.amazon.c...equestria girls
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2016 10 24, 10:08)

labai faini ir patogus, pernai tokius pirkau, pravaiksciojau ziema labai patenkinta pirkiniu smile.gif
Atsakyti
Ar perkate 9mečiams šalmukus? Patogu, bet ar neprieštarauja nešioti, gal ne fasonas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 24, 09:47)
Esu. Man buvo labai gera pradžiuginti vaiką wub.gif Dovaną siunčiau vaikui į provinciją, per socialinę darbuotoją. Buvau įdėjus švenčių proga šokoladą ir jai, bet jokios reakcijos  unsure.gif  Bet vaikutis buvo labai laimingas, soc.darbuotoja atsiuntė vaiko su dovanėlėmis nuotrauką ir laiškutį man  wub.gif
Šiemet vėl dalyvausiu smile.gif
Papildyta:

O aš radau radau radau ko ieškojau  clap.gif  sokiai.gif Atkreipkite dėmesį, kiek teigiamų atsiliepimų  smile.gif
https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER
Jei nežinote ką padovanoti vyresniems berniukams, rekomenduoju. Yra įvairaus dydžio rinkinių, kur galima sukonstruoti 100-300-500-750 skirtingų modelių.
Beliko susirast, kur nupirkt pigiausiai...

va cia tai zaislas! Kai sunus uzaugs tikrai toki pirksiu
Atsakyti
Gal kas naudojasi pirkde.lt paslaugomis ir Vilniuje galėtų pagelbėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2016 10 24, 11:05)
Ar perkate 9mečiams šalmukus? Patogu, bet ar neprieštarauja nešioti, gal ne fasonas? smile.gif

pernai devejo 9-metis, siemet irgi pirksiu, jei rasiu tinkamo dydzio 10-meciui
i mokykla nebetinka, o i kiema ar i parka su rogem ziema super
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 10 24, 10:07)
Ar esat dalyvavusios siame projekte?kokia jusu patirtis?
http://vaikusvajones.lt/

dalyvavau 2 m panasiame projekte algojimas.lt ten neigaliu vaiku svajones. pirmus metus nusivyliau. iteikiau mamai dovana, nes jos sunus tuo metu sirgo. prasiau, kad parasytu sms ar vakui patiko dovana. nesulaukiau... pernai pirkau kitam vaikui vitaminu. vaikas pats negalejo isreiksti emiciju, bet mama tai padare uz ji. buvau dar ir sesems bei broliams gardesiu pridejus. visi liko patenkinti. siemet vel zadu dalyvauti. noriu ispildyti dar vieno neigalaus vaiko svajone
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 24, 11:19)
pernai devejo 9-metis, siemet irgi pirksiu, jei rasiu tinkamo dydzio 10-meciui
i mokykla nebetinka, o i kiema ar i parka su rogem ziema super

kokius perkate?
Atsakyti
Padekit del mytoys, pasigedau vienos prekes. Saskaita israsyta. Kur greiciausiai prisibelsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 24 spalio 2016 - 10:30
Sveikos. Turiu klausima dėl gap.eu gražinau praeitą savaitę prekes visas taip kaip.nurodyta. penktadienį jau buvo vokietijoje pagal sekimo.numerį pažiūrėjau.per kiek laiko jie.įsipareigoja grąžinti pinigus pirkėjui?
Dėkui
Atsakyti