Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(roka @ 2016 10 23, 21:10)
Suaugusiam per paprasta, neturės ką veikt, mano vaikai gana mikliai sudėlioja. Geriau tada  Creatoriaus serijos kokį Sidnėjaus operos teatrą arba Londono tiltą. O visų geriausia Lego mindstorms, "prarasit" vyrą ilgam, tas pats kas į žvejybą išleist  biggrin.gif

Per lengva? Ok. Einu žiūrėt tada minėtojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 10 23, 18:28)
Kvepalai (zinant, kas patinka), kasmyro salikas, pirstines, pinigine, bilietai i Barbora ar pan.

Variantai geri, jei zinai, kas tiksliai patiktu... butu sunku isrinkt ir pataikyt i skoni.... vat reikia sugalvot kazka tokio kad nereiktu taikyt i skoni, butu universalus, na ta prasme kad nebutu skonio reikalas blink.gif dovanot ceki atrodo banalu.. vyras sako vaza... na sakau jei man padovanotu vaza kad ir uz 200eur bet jei ji man nepatiks tai geriau bilietas i filma uz 6 eur...

Atsakyti
Gal kuri norit pašiltintų kroksų? Vieni per dideli, kiti per maži, perleidžiu unsure.gif Turiu Size 8 (42) ir Size 6 (39)
http://lt.sportsdire...olcode=22913122
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 10 23, 21:20)
Variantai geri, jei zinai, kas tiksliai patiktu... butu sunku isrinkt ir pataikyt i skoni.... vat reikia sugalvot kazka tokio kad nereiktu taikyt i skoni, butu universalus, na ta prasme kad nebutu skonio reikalas  blink.gif dovanot ceki atrodo banalu.. vyras sako vaza... na sakau jei man padovanotu vaza kad ir uz 200eur bet jei ji man nepatiks tai geriau bilietas i filma uz 6 eur...

Kavą mėgsta? Rankinį malūnėlį kavai arma kokį fainą moka aparačiuką. Jei yra šiuolaikiška, keramikinių peilių rinkinį kad seneliui žiemą obuolius luptų ir vitaminai liktų biggrin.gif yra tokie faini kyocera rinkiniai peilis ir skustukas ( jei turit baimę prietarams paprašysit euriuko smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 spalio 2016 - 20:33
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 10 23, 20:12)
Jūs tikrai žinosite, noriu grąžinti siuntinį GAP, ar būtina siųsti su jų atsiųsta dėže ? Nes dežė didelė, o grąžinu tik 1 daiktą, ar galiu savo nuožiūra supakuoti ? smile.gif Ir dar nepildžiau grąžinimo kortelės, ar reiks kur nors nurodyti savo sąskaitos numerį kur grąžinti pinigus, ar jie mato ir taip ?  unsure.gif

Padekit kas, ar galiu grazinti GAP ne su ju atsiusta deze, supakuoti savo nuoziura ? Aciu jei kas atsakys,nieko nesu grazinusi, neturiu supratimo kokia ju tvarka.
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 10 23, 21:07)
Na mano anyta irgi megsta knygas, bet jau kalnus esam pridovanoje smile.gif

Prenumerata leidiniui pagal pomėgį gal tiks ?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 23, 21:10)
Lego mindstorms, "prarasit" vyrą ilgam, tas pats kas į žvejybą išleist  biggrin.gif
bet tai kai kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2016 10 23, 21:33)
Padekit kas, ar galiu grazinti GAP ne su ju atsiusta deze, supakuoti savo nuoziura ? Aciu jei kas atsakys,nieko nesu grazinusi, neturiu supratimo kokia ju tvarka.

Nereikia grazinti su ta pacia deze, tik pats rubas turi buti savo ipakavime ;)
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2016 10 23, 21:20)
Variantai geri, jei zinai, kas tiksliai patiktu... butu sunku isrinkt ir pataikyt i skoni.... vat reikia sugalvot kazka tokio kad nereiktu taikyt i skoni, butu universalus, na ta prasme kad nebutu skonio reikalas  blink.gif dovanot ceki atrodo banalu.. vyras sako vaza... na sakau jei man padovanotu vaza kad ir uz 200eur bet jei ji man nepatiks tai geriau bilietas i filma uz 6 eur...

Būtinai norit daiktą? Aš dovanočiau pagal galimybes vienos, dviejų ar dar daugiau naktų poilsį su visomis procedūromis Birštone kokioj tarkim Eglėj. Arba Druskininkuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 10 23, 19:57)
As tai uosvienei sita krema noriu padovanot, pabande meginuka sake super.
Gal matet kas sesderma produkcijos pigiau?
https://www.amazon.d...=A1YUBY1ELGVBNZ

manau pigiau nusipirksi pas kosmetologe LT. Jei idomu, galiu vienos uzklausti.
Bet amazone neitiketinai pigios kainos huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 23 spalio 2016 - 21:41
QUOTE(Lauruciuk @ 2016 10 23, 22:12)
Nereikia grazinti su ta pacia deze, tik pats rubas turi buti savo ipakavime ;)

Aciu smile.gif
Atsakyti
Ejau ir as pazet tu lego mindstorm kainu. Tai brangoka ax.gif kazin ner ko nors panasaus,pigiau biggrin.gif
Ir merginos Jus cia snekat apie "Silva Rerum" 4 dali,ar tokia yra? Neteko nei girdet,kad buvo isleista,nei knygyne uzmatyt.
Pasigooglinau,nu tikrai yra blink.gif kaip cia as taip praziopsojau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 23 spalio 2016 - 21:54