Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(sviliuke @ 2016 10 21, 22:47)
uzsiregistravau HM kad gaut 25proc off vienai prekei, nesuprantu, bet nesuteikia nei nuolaidos, kazkokio kodo atsiuncia... Gavot kuri nors gal?;)

Gavau ;)
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2016 10 21, 23:29)
<p>27 d gera superfit batukų kaina</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.mytoys.de/superfit-superfit-kinder-winterstiefel-gore-tex-weite-m4-4113841.html'>http://www.mytoys.de/superfit-superfit-kinder-winterstiefel-gore-tex-weite-m4-4113841.html</a></p>

Gal kas.turi siuos? Man reiktu daugiau pavasariui rudeniui aulinuku. Kazin ar nera jie labai silti? Raso zieminiai, bet lyg neraso kad.viduj vilna butu. . Paimciau savo vyresneliui. Gal kas perka is mytoys?
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 10 22, 06:49)

I pasta gavote HM koda ar jau perkant kazkaip pritaike prisijungus?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 10 22, 08:08)
Gal kas.turi siuos? Man reiktu daugiau pavasariui rudeniui aulinuku. Kazin ar nera jie labai silti? Raso zieminiai, bet lyg neraso kad.viduj vilna butu. . Paimciau savo vyresneliui. Gal kas perka is mytoys?

Mes turim, cia daug kas juos pirko , neseniai biggrin.gif nera jokios vilnos, padukas odinis, labai lengvi faini batukai 4u.gif jei dydis tinka griebkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sebra @ 2016 10 22, 09:41)
Mes turim, cia daug kas juos pirko , neseniai biggrin.gif  nera jokios vilnos, padukas odinis, labai lengvi faini batukai 4u.gif jei dydis tinka griebkit 4u.gif

Dydis tinka. Bet panasu praziopsojus busiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2016 10 22, 07:41)
I pasta gavote HM koda ar jau perkant kazkaip pritaike prisijungus?

I pasta gavau koda ;) neplanuoju pirkti tai galiu atiduoti jei jus negaunat. Iki 26 lyg galioja
Atsakyti
Gal kažkas Vilniuje renka cocooncenter.co.uk? 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, sakykit ar visoms dabar kai atnaujino foruma nuorodas rodo neaktyvias? Nu kaip nepatogu man dabar, turiu nusikopint ideta nuoroda ir eit i kita psl. pastint  :oh: Ziauuurei nepatogu :B

Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2016 10 22, 10:38)
<p>Sveikos, sakykit ar visoms dabar kai atnaujino foruma nuorodas rodo neaktyvias? Nu kaip nepatogu man dabar, turiu nusikopint ideta nuoroda ir eit i kita psl. pastint  doh.gif Ziauuurei nepatogu cool.gif</p>

Grįžkit prie senos forumo versijos. Nesąmonė ta nauja ax.gif
Atsakyti
Vėl mytoys paskelbė 10proc žaislams. Kodas 10SPIELE3N bigsmile.gif
Atsakyti

reikia patarimo  :huh2:  pardaviau daiktą per mažylius. pirkėja parašė, kad rado dėmelę, pasiūliau grąžint prekę, nieko neatsakė. atsiliepė po 3 sav., kad nori grąžint. ar yra buvę tokių situacijų? kas moka už pašto išlaidas, nes kitas miestas? prekė nebrangi. ačiū, kas pasidalins savo nuomone.  :4u: 

Atsakyti
Aš šiandien pirksiu Mytoys.de Naudosiu žaislų kodą, minusuojantį žaislams 10 proc.
Esame keturios, dalintumėmės 13,95 eur siuntimo į LT mokestį. Jei yra vilniečių, norinčių priisjungti, kviečiu.
Vilnius El. p. Pirkinukas69@gmail.com
Atsakyti