Renku iš Vokietijos kosmetikos parduotuvės https://www.easycosmetic.de/
Siuntimo mokestis i LT 10,99 eur
Vilnius. El. p. Pirkinukas69@gmail.com
Užsakyti norėsiu sekmadienį.
Nupirkt galiu crocs jei niekas nenori rinkti, noreciau, kad butume 3, gal kas gas turit 30 off mano 25
QUOTE(roka @ 2016 10 21, 15:49)
Per kurią naršyklę naršote? Aš visą šį rytą vargau su chrome - bet ką įdedu krepšin, o kai nueinu į jį, krepšys tuščias. Pakeičiau naršyklę ir viskas buvo ok.
jei pirktumete mytoys su 15 proc zaislams, prisijungciau su vienu lego technic
QUOTE(Extraordinary @ 2016 10 21, 10:48)
Panos, ar as akla ar nematau kur HM ivesti nuolaidos koda? Gi buvo anksciau..
Ir aš nerandu
QUOTE(SADNESS @ 2016 10 21, 19:54)
Nupirkt galiu crocs jei niekas nenori rinkti, noreciau, kad butume 3, gal kas gas turit 30 off mano 25
Koduka jau turiu, siuskite krepselius i susonka@gmail.com. kedainiai kitur galesiu persiust
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 21, 17:24)
Kaina labai gera, tik šiuo metu Zur Zeit nicht lieferbar...
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2016 10 21, 20:30)
jei pirktumete mytoys su 15 proc zaislams, prisijungciau su vienu lego technic
Jei atsirastų paprastas 15% kodukas, galiu parinkt. Dar vieno accounto nenoriu registruoti.
Juolab, kad man nesiseka su mytoys, nė į vieną iš trijų neateina normalių nuolaidų, tik visokie smulkūs niekiniai pasiūlymai. Turiu 3 accountus ir vis gyvenu svetimais kodukais...
QUOTE(roka @ 2016 10 21, 22:04)
Jei atsirastų paprastas 15% kodukas, galiu parinkt. Dar vieno accounto nenoriu registruoti.
Juolab, kad man nesiseka su mytoys, nė į vieną iš trijų neateina normalių nuolaidų, tik visokie smulkūs niekiniai pasiūlymai. Turiu 3 accountus ir vis gyvenu svetimais kodukais...
man irgi neatsiuncia geru kodu
Panos, maciau jau klause, bet atsakymo nebuvo - ar apsimoka is kazkur siustis pampersus?
27 d gera superfit batukų kaina
QUOTE(jurguze @ 2016 10 21, 19:39)
Ir aš nerandu
uzsiregistravau HM kad gaut 25proc off vienai prekei, nesuprantu, bet nesuteikia nei nuolaidos, kazkokio kodo atsiuncia... Gavot kuri nors gal?;)