Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 10 21, 13:41)
visada buna, bet tik keliems smirdukams   biggrin.gif

šiaip pernai aš domėjausi. bent creminėj nebuvo. douglase buvo keliems konkretiem kvepalam, analogiškai kristėj.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 21, 14:49)
Per kurią naršyklę naršote? Aš visą šį rytą vargau su chrome - bet ką įdedu krepšin, o kai nueinu į jį, krepšys tuščias. Pakeičiau naršyklę ir viskas buvo ok.

Jo per chroma nesigavo, pabandziau su kita , viskas ok . bet kam tas kodas galioja taip ir nesupratau, isidejau basutes , kedute ir lego , nuolaidos nataike . tai nezinau. Gal kas su vokieciu draugauja ir pasakys. Kai mytoysas atsiuncia prekes, ideda i vidu tokius reklaminius bukletus. Ten yra ta nuolaida 15 proc , tai kokiai prekiu grupei ji taikoma ?
Papildyta:
Gulting nur ihren Erstkauf bei mytoys
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 21, 16:02)
Gulting nur ihren Erstkauf bei mytoys

Galioja perkančiam pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 21, 15:07)
Galioja perkančiam pirmą kartą.

Logiska smile.gif kai apsiperki, gauti nuolaida , pirmam kartui smile.gif aciu , kad isvertet. Jei norite galiu duoti toki koda, nors kaip suprantu tuos 15 proc duoda ir taip kai esi naujas pirkejas, i pasta atsiuncia.
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 10 21, 16:08)
Niekada..daug kartu eiskojau...

Aha aš ir visas didesnes maximas pernai patikrinau kai reikėjo, nebūna jose. Pirkau MyToys su koduku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 10 21, 16:32)
Aha aš ir visas didesnes maximas pernai patikrinau kai reikėjo, nebūna jose. Pirkau MyToys su koduku  4u.gif

Gal galite pasakyti, kokia kaina gavosi? Ar pirkinys pasiteisino, nedulka kur po lova biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 10 21, 16:22)
Jei norite galiu duoti toki koda, nors kaip suprantu tuos 15 proc duoda ir taip kai esi naujas pirkejas, i pasta atsiuncia.

Ačiū 4u.gif Aš jau turiu 3, o gal net 4 accountus, naujo tikrai nebenoriu kurtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 21 spalio 2016 - 15:46
QUOTE(roka @ 2016 10 21, 17:44)
Gal galite pasakyti, kokia kaina gavosi? Ar pirkinys pasiteisino, nedulka kur po lova biggrin.gif

130 tada gavosi. Pirkau su pirmo pirkimo koduku. Dabar žiūriu jo kaina geresnė, tai su koduku būtų šiektiek mažiau 4u.gif

Pirkau sesės vaikui. Traukinių manijakas jis, visko reik kas su traukiniu. Tai jam beproto patiko, žaidė, džiaugės tikrai. Sesė irgi padėliodavo sakė biggrin.gif Dabar seniai apie jį ir klausiau... Reiks pasidomėt ar dar naudoja biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, gal kuri parsisiuntė per daug ir turi atliekamą kramtomų Eye Q buteliuką 180 arba 360 kapsulių? Brūkštelkit až. 4u.gif
Atsakyti
Sakykite o crocs.eu. siuntimas priklauso nuo svorio,ar nustatytas yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 10 21, 14:49)
Gal kas pastebėjote, ar Maxej būna šis Lego rinkinys?

Windeln LEGO 60052 rinkinys 120 eur http://www.windeln.d...-gĆ¼terzug.html
Atsakyti
Kuri žadat pirkt lego traukinių rinkinį? Reik ir man kažko su traukiniais ir svarbiausia bėgiais. ...gal pasikopetuotume 😉
Atsakyti
Uzsakinesiu is http://www.parfum-zentrum.de/ vyro kvepalai cia daug pigiau nei kitur. Gal butu norinciu prisijungti siuntimui pasidalinti.
Kaunas.
Atsakyti