aciu .viskas ok
Papildyta:
Jei jau daromas 'like' mygtukas, butu naudingas salia kitas (kaip yra vintede) - 'pranesti moderatoriams', kuriuo galima informuoti moderatorius apie spama, reklama, izeidinejinus ir kita slamsta.
Ačiū už paaiškinimą.
Vistiek manau, kad versija labai nepatogi, ta prasme valdymas, jį reikia labai tobulinti. Senoje versijoje atsiverti puslapį ir matosi kad Paplepėjimai, dešinėje temos pavadinimas kur paskutinis dalyvis pasisakė ir spaudi ant jos, viskas patenki į paskutinį puslapį ir skaitai. Na naujoje ateini , matai skyrių, dešinėje niekam nenaudinga, NERYŠKI, informacija, ,,Šiandien 07,30'', kam jos reikia, tas laikas nieko nesako, nei kas parašė, nei kokioje temoje, taigi spaudi ant skyriais, randi temą, tada į pirmą puslapį, tada į paskutinį, ojeee, ne ne, per daug laiko užima tiesiog... Ta prasme senoje versijoje pirmas puslapis buvo daug informatyvesnis, praktiškai peržvelgi pradinį puslapį ir patenki vienu paspaudimu kur nori. Dešinėje reikia daryti kaip buvo senoje versijoje, negi neįmanoma? Ir tą kur kviečia diskutuoti tai trint net negalvojant. Ir dar toks pastebėjimas, na regėjimas mano tikrai geras, tikrinausi neseniai , bet atsiverti naują versiją ir akis skauda, norisi greičiau išjungti, ar čia tik man?
, bet atsiverti naują versiją ir akis skauda, norisi greičiau išjungti, ar čia tik man?
Bus galimybė pasirinkti foną
Vakar pastebėjau, kad pažymėjus kelias citatas viename puslapyje ir perėjus į kitą puslapį pažymėti dar citatų, visos prieš tai pažymėtos dingo (nebeliko informacinio langelio apačioje dešinėje apie pažymėtų citatų skaičių). Bandžiau kelis kartus - rezultatas visad tas pats.
Šiandien dar to nebandžiau.
Taip pat pasirodė visai bereikšmis "Like" mygtukas prie postų - čia gi SM, o ne FB ar pan? Eigoje atsiras ir "Unlike", "Love" ir t.t?
Bereikšmės pasirodė ir tos naujausios žinutės dešiniame šone. Nematau joms visiškai jokio poreikio.
Ir vakar mano paskyra naujoje versijoje vis atsijunginėjo išjungus naršyklę ir vėl ją įjungus grįžus į forumą. Su sena versija to nebūna.
Iš esmės naujovės nėra blogos, tik joms iš kūrėjų pusės dar reikia tobulinimo, o iš vartotojų - noro bei pastangų priprasti ir bendradarbiauti su kūrėjais. Faktas, kad absoliučiai visiems pasikeitimai tikrai nepatiks, bet ir senoji versija jiems nepatiko
Iš kur taip nusprendėt? Puikiausia senoji versija
Iš kur taip nusprendėt? Puikiausia senoji versija
Nu atleiskit, ne tinkamą žodį panaudojau - ne "jiems", "o daliai" Iš kur? Iš komentarų skaitytų, kad aktyvių narių skaičius mažėjo dar senoj versijoj.
O ir šiaip esu skaičiusi komentarų, kad senoji versija - per nuobodi, per senoviška, reikia pakeitimų, atnaujinimų ir t.t. Neprisiimkite visų postų asmeniškai sau ir prašau nekibkite prie mano žodžių - atėjau čia atsiliepimo apie naują versiją parašyti, o ne apie tai, kodėl padariau vienas ar kitas išvadas.
Niekada tokių dalykų niekur neperskaičiau. Dalis žmonių išėjo dėl privatumo nebuvimo, kad nėra uždarų grupių, taigi nauja versija, kur gali bet kas bet ką skaityti, tikrai neišgelbės
Taigi rašė, kad bus funkcija kurti uždaras temas. Ir bent jau dabar naujoj versijoj nerodo visų vartotojo žinučių, tik kelias naujausias. Jeigu taip ir liks, tai jėga.
Priprasim, aišku, ką darysi, bet bet..
Labai nepatogu, kad narių įdėtos nuorodos neaktyvios.