Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

Keistai jūs čia.. smile.gifTai kam konkrečiai buvo sukurta šita tema? Ta prasme tik geri atsiliepimai arba nieko? hmm.gifTai taip reikėjo pradinėje žinutėje ir prašyti, nes aš truputį kitaip supratau. Tik kaip nustatysit, kad yra kliurkų, jei visi tylės?

Ši tema sukurta konstruktyvios nuomonės išsakymui. Mums svarbus kiekvienas pastebėjimas, pasiūlymas, papeikimas. Pagyrimai, žinoma, kad malonūs ir glostantys širdį, tačiau suprantame, kad jie už gražias akis nedalinami. :) 

Nebūtume norėję nuomonių, būtume iškart paleidę galutinį variantą be galimybių keisti kažką. Dabar ir paleista BETA versija, kad būtų galima tobulinti atsižvelgiant į pagrindinių vartotojų, forumo narių, pageidavimus, pastebėjimus. 

Atsakyti

Visai visai nepatiko. Vienintelis pliusas tai "like" mygtukas. O šiaip gerai, kad dar galima naudotis senąja versija, kai tos galimybės neliks, manau ir man nesinorės čia dažnai užsukti. Gal aš ir sena, gal konservatyvi, bet šios naujovės man visai nemielos nei širdžiai nei akiai.

P.S. Šiame forume esu nuo pat jo gyvavimo pradžios (tik dabar kitu nicku), dar kai jo užuomazgos mamos Olgos buvo kuriamos bendraujant takas.lt forume. Per visą tą laiką buvo pasikeitimų, bet jie tikrai nebuvo tokie esminiai. O dabar? Jau geriau senas forumas be atnaujinimų, nei naujasis. Sorry, bet tikrai nusivyliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 20 spalio 2016 - 15:34

Mėgstamų/sekamų temų nustatymus galima pasikeisti profilio meniu skiltyje Mano sekamas turinys. Atsidarius naujam langui puslapio apačioje rasite Redaguoti rodymo nustatymus, kurį nuspaudus galėsite:

- atsisakyti sekimo;

- pašalinti iš mėgstamų (temos su neaktyviu sekimu) sąrašo,

- nustatyti pranšinėjimo apie atnaujinimus būdą. 

attachicon.gifSekamas turinys - nustatymai.png

Bet ta širdelė supaprastintų nebenorimos sekti temos atsisakymo, nes kai einu nurodytu jūsų keliu tai jei pas mane kelios temos tuo pačiu pavadinimu, tada neaišku kurios būtent noriu atsisakyti. Paspaudus mygtuką redaguoti rodymo nustatymus dingsta tokie temos papildomi atpažinimo ženklai (nebėra galimybės atskirti seną ir naują temą), kaip:

1. kad tema uždaryta;
  2. kada tema buvo sukurta;
  3. temos puslapių skaičius.

Vadinasi aš netyčia galiu atsisakyti naujai sukurtos temos, o seną palikti.  :B 

Atsakyti

Bet ta širdelė supaprastintų nebenorimos sekti temos atsisakymo, nes kai einu nurodytu jūsų keliu tai jei pas mane kelios temos tuo pačiu pavadinimu, tada neaišku kurios būtent noriu atsisakyti. Paspaudus mygtuką redaguoti rodymo nustatymus dingsta tokie temos papildomi atpažinimo ženklai (nebėra galimybės atskirti seną ir naują temą), kaip:

1. kad tema uždaryta;
  2. kada tema buvo sukurta;
  3. temos puslapių skaičius.

Vadinasi aš netyčia galiu atsisakyti naujai sukurtos temos, o seną palikti.  :B

Dar galima tiesiai iš Sekamos temos atsisakyti sekimo - reikia dar kartą paspausti širdelę ir patvirtinti, kad nebenorite sekti temos.

nesekti.jpg

Ar patogiausia būtų tiesiai išmesti temą iš sekamų per MANO SEKAMAS TURINYS? 

Atsakyti

Dar galima tiesiai iš Sekamos temos atsisakyti sekimo - reikia dar kartą paspausti širdelę ir patvirtinti, kad nebenorite sekti temos.

nesekti.jpg

Ar patogiausia būtų tiesiai išmesti temą iš sekamų per MANO SEKAMAS TURINYS? 

Esmė ir buvo ta, kad prie senos temos kuri jau buvo uždaryta admino nebuvo tos širdelės, dėl to ir buvo užklausta kaip atsisakyti temos kai kairėje temos pusėje nėra širdelės ;) 

Atsakyti

Dėl patogumo, gal ir patogiau būtų jos atsisakyti per sekimo turinį, bet tada reiktų pagalvot apie tai ką aprašiau, kad būtų galima atskirti seną temą nuo naujos esančias tuo pačiu pavadinimu  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveiki, sakykit o sugražinsit tą funkcija, kad kai eini į favorite temas tave nukreiptu i tą puslapį kur baigei skaityti, nes dabar tai visada į pirmą temos puslapį numeta.

Atsakyti

Sveiki, sakykit o sugražinsit tą funkcija, kad kai eini į favorite temas tave nukreiptu i tą puslapį kur baigei skaityti, nes dabar tai visada į pirmą temos puslapį numeta.
nežinau, kaip bus galutiniame variante, bet dabar eikite per Mano sekamas turinys, profilyje, spauskite rodyklę prie sekamos temos (ją reikia būti pasižymėjus) ir pasirinkite Skaityti pirmą neskaitytą žinutę... 
Atsakyti
Sveiki,kodel naujoje versijoje man neleidzia prisijungti nei per telefona nei per kompiuteri.?
Atsakyti

Beje telefonu daug patogiau naršyti  :4u: 

Atsakyti

Jeigu Sekamas temas atsidarote per VALDYMO SKYDAS -> Mano sekamas turinys, tai ir dabar yra tokia galimybė

image.jpg

O štai einant tiesiai iš pagrindinio forumo puslapio į Sekamas temas, taip - kol kas nuveda į pirmą puslapį. Bet bus tvarkoma, kad ir ten tema atsidarytų toje vietoje, kur buvo baigta skaityti.

sekam.jpg

Atsakyti

Sveiki,kodel naujoje versijoje man neleidzia prisijungti nei per telefona nei per kompiuteri.?

Pabandykite jungtis dabar. Turėtų viskas būti tvarkoje.

Atsakyti