Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

QUOTE(wicked @ 2016 10 20, 11:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Heilė" data-cid="71138663" data-time="1476944616"><div><p>Mane jau smalsumas paėmė - pasisakys kas nors, kam patinka ar kaip? user posted image
</p></div></blockquote><p>nežinau, ar tai yra išskirtinai lietuvių bruožas, ar ir kitos tautos tuom pasižymi - bet pas mus gi dažniausiai garsiai išreiškiamos yra tik negatyvios mintys, negatyvūs įspūdžiai, kaip viskas blogai, negerai ir t.t., ir pan... niekada neatkreipėt dėmesio į tai? ne išimtis ir ši tema... yra narių, kurioms forumas patinka, tikrai yra... bet ko joms čia eiti ir džiaugtis? naudojasi ir tiek... ir taip, forumas visiškai pakeitė savo veidą, ir taip, yra <em>kliurkų</em>, kaip aš mėgstu sakyti... ir taip, čia viskas nauja, neįprasta, nepažįstama... ir dar nesutvarkyta iki galo... bet ar nereikia prieš nusprendžiat, kad viskas - daugiau čia nebeateisiu, išsiregistruosiu, pabandyt ir jį prisijaukinti? susipažinti, kas kur ir kaip, ir tik tada daryti išvadas? pirmas įspūdis dar nebūtinai tas teisingasis...
</p>

Visiška netiesa ir nesąmonė. Kai atnaujinimai geri, naudingi - visi džiaugiasi ir dėkoja, pvz. Vintede, pati ne kartą mačiau. Bet jei jie nesąmoningi, nepagrįsti, apsunkinantys, tai natūralu, kad visi niurzga, keikia ir t.t.. Aišku, šuo ir kariamas pripranta, bet ar taip fun kažkam "karti" savo narius? Kam mėtyti didžiulius pinigus dėl kvailų dalykų?
Kur apklausa, kad pvz. 90 proc. narių norėjo atsinaujinimo, labai nepatiko sena versija? Kur? Neturite rolleyes.gif
Atsakyti
Juolab, paprastai visi vadybininkai žino - bet kokia nauja tvarka visur sulaukia vartotojų nepasitenkinimo vien dėl to, kad sunku susigaudyt, kas kur, ir kyla klausimas - ar man išvis verta gaudytis? Kai yra Facebook, kuris suprantamas ir aiškus.

Aš dabar galvoju. Ten nieko nerandu. Mano mėgiamų temų favorituose nėra (ir pačių favoritų nėra, o kuris iš ten pateiktų žodžių junginių reiškia favoritus, dar reikia pagalvot). Vadinasi, aš neturiu ten ką veikt. Nusikeikiu ir einu arba į seną versiją, arba išvis lauk.

Ta nauja versija dabar atrodo ne kaip SM, o kaip milijonas kitų forumų. O kam reikia? Visi stengiasi saugot "firmos ženklą", pamėgtą vartotojų, o čia jį naikina. Daro kažkokį vintedą, kuris yra patogesnis pirkti/parduoti, bet forumas jo absoliutus blogis. Kam daryti absoliutų blogį?

Mano galva, kaip jau buivo išsakyta, reikia keisti į kiek galima panašesnį variantą, kad žmonių pasimetimo būtų kiek galima mažiau. O jei norit, paskui po truputuką įvest visus numatytus pakeitimus. Nes dabar per daug - kas pereis, o kas ir nusispjaus.

Čia tas pats, kaip mėgiamą kavinę suremontuotų visiškai kitu stiliumi - buvo, tarkim, alubaris, o tapo moksleivių valgykla...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 10 20, 12:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Heilė" data-cid="71138663" data-time="1476944616"><div><p>Mane jau smalsumas paėmė - pasisakys kas nors, kam patinka ar kaip? user posted image
</p></div></blockquote><p>nežinau, ar tai yra išskirtinai lietuvių bruožas, ar ir kitos tautos tuom pasižymi - bet pas mus gi dažniausiai garsiai išreiškiamos yra tik negatyvios mintys, negatyvūs įspūdžiai, kaip viskas blogai, negerai ir t.t., ir pan... niekada neatkreipėt dėmesio į tai? ne išimtis ir ši tema... yra narių, kurioms forumas patinka, tikrai yra... bet ko joms čia eiti ir džiaugtis? naudojasi ir tiek... ir taip, forumas visiškai pakeitė savo veidą, ir taip, yra <em>kliurkų</em>, kaip aš mėgstu sakyti... ir taip, čia viskas nauja, neįprasta, nepažįstama... ir dar nesutvarkyta iki galo... bet ar nereikia prieš nusprendžiat, kad viskas - daugiau čia nebeateisiu, išsiregistruosiu, pabandyt ir jį prisijaukinti? susipažinti, kas kur ir kaip, ir tik tada daryti išvadas? pirmas įspūdis dar nebūtinai tas teisingasis...
</p>

Keistai jūs čia.. smile.gif Tai kam konkrečiai buvo sukurta šita tema? Ta prasme tik geri atsiliepimai arba nieko? hmm.gif Tai taip reikėjo pradinėje žinutėje ir prašyti, nes aš truputį kitaip supratau. Tik kaip nustatysit, kad yra kliurkų, jei visi tylės?

Tai puiku, jei kažkam tinka. Juk gali ateiti ir pagirti, pasidžiaugti naujove, niekas nedraudžia.

Dėl vertinimo. Tai naujovių tikriausiai reikėjo, papildomų funkcijų, dar kažko, bet ne viską kardinaliai. O vertinam kas yra dabar, o ne kas bus po pataisymo, kol kas jokių naujovės privalumų nepastebėjau. Bet čia aš. Gal kitam labai gerai. Pagaliau, juk kiekvienas vertiname pagal save. Aš vertinu paprastai, atėjau pažiūrėjau-patiko, nepatiko. Neturiu nei laiko, nei noro, kažkaip ten jaukintis, bandyt priprast ir t.t. Panašiai kaip filmą, įsijungei, pažiūrėjai, užkabino tai žiūri, nepatiko išjungi ir tiek žinių. Nežiūri iki galo jei visai nepatinka. biggrin.gif Baigiu. Sėkmės. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 10 20, 11:58)
</p>

Tema vadinasi: "Nauja forumo versija, atsiliepimai,pastabos,klausimai" tai ir rašome savus atsiliepimus, kurie ne visada sutampa su moderatorių/administratoių lūkesčiais ax.gif Gal tada reiktų temą pavadinti "Šaunioji naujoji versija" ir neleisti rašyti neigiamų komentarų? Bus patenkintas kūrėjų ego, kuris kažkiek yra suprantamas. Įdėjus šitiek darbo, norisi ir pagyyrų, bet šį kartą nelabai yra už ką. Viskas tik apsunkinta, jokio palengvimo. Kam kopijuoti kitus forumus? SM buvo išskirtinė, su savo dizainu, savu temų išdėstymu, viskas pažįstama iki skausmo (netgi foninės tulpytės pavasarį/vasarą ir snaigės rudenį/žiemą. Smulkmena, bet miela akiai wub.gif Gal prisimenat kas, kai kažkada bandė tik foną pakeisti koks kilo susierzinimas ir kaip greitai grąžino senąjį atgal). Tad gal verčiau reikėjo jau esamoje versijoje įkelti kelias naujas funkcijas ir viskas. Juk dabar iš esmės bus nebe senas SM forumas, o visai naujas. Ir šiais laikais, kai visi stengiasi viską daryti kiek galima paprasčiau, naujoje versijoje viskas ganėtinai sudėtinga. Išbarstyti jau esamus narius yra labai paprasta, juos susigrąžinti bus žymiai sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 20, 14:31)

Ta nauja versija dabar atrodo ne kaip SM, o kaip milijonas kitų forumų.

thumbup.gif Va čia ir buvo visa esmė, kad jis skyrėsi nuo kitų.
Atsakyti

Keistai jūs čia.. smile.gifTai kam konkrečiai buvo sukurta šita tema? Ta prasme tik geri atsiliepimai arba nieko? hmm.gifTai taip reikėjo pradinėje žinutėje ir prašyti, nes aš truputį kitaip supratau. Tik kaip nustatysit, kad yra kliurkų, jei visi tylės?

Tema vadinasi: "Nauja forumo versija, atsiliepimai,pastabos,klausimai" tai ir rašome savus atsiliepimus, kurie ne visada sutampa su moderatorių/administratoių lūkesčiais ax.gifGal tada reiktų temą pavadinti "Šaunioji naujoji versija" ir neleisti rašyti neigiamų komentarų?

visai ne taip supratot, ką norėjau parašyt... ir niekas neprašo liaupsių, ar tylėt, kad nepatinka... paprasčiausiai parašiau savo asmeninę nuomonę į narės klausimą, ar niekas neateis čia ir nepasidžiaugs nauja forumo versija... o atsiliepimai, esu tikra, laukiami visokie  :4u: 

Atsakyti
Naikinkit tą naują, niekam tikusią versiją ir taisykit geriau senąją, po truputį idėdami naujovių. Senoji ne tik kad patogesnė, lengviau suprantama, bet ir mielesnė, šiltesnė. Tikri namai. O į naują užėjus jau po minutės norisi išjungt kompą. Nepatogų, negražu, nemiela. Ir man dar naują versiją daug sunkiau užkrauna.
Atsakyti

Man patinka naujoji versija :)

Puciat burbula kazkoki del nieko, nesudetinga ta versija naujoji ,iprasit, zinokit sveika kartais smegenis pamankstinti ;)

Atsakyti
Arba darykit naują versiją išoriškai, vaizdiškai kiek galima labiau panašią į senąją. Išdėstymas, spalvos, pavadinimai.

Nes dabar didžioji dalis žmonių atsiverčia tą naują, akis išpučia, nesusigaudo ir uždaro. Esat girdėję tokį terminą - naudojamumas? Usability angliškai? Jei ne, labai gaila, kad tokio termino negirdėję žmonės užsiima forumų kilnojimais. Esmė tokia: jei jūs padarėt kažką, kas nuo pirmykščio varianto, kuris nebuvo toks blogas, nes turėjo belekiek vartotojų, skiriasi kardinaliai, tai pasirūpinkit bent tuo, kad žmogus per TRIS pelės paspaudimus rastų, ko jam reikia, kitaip jis išeis ir gali būti, kad nebesugrįš. Čia teorija, grubi, elementari, pirmakursio lygio. Aš, tarkim, ten tikrai nesugebėjau per tiek paspaudimų nieko rasti.

Ir jei jūs manot, kad visi vartotojai nori sėdėt ir 10 minučių aiškintis, kaip kas veikia, tai pervertinat savo tinklapio svarbą. Gerai, aš pasėdėsiu, aš išsiaiškinsiu. O kiti? O jei kiti to nedarys? Tai aš ką, ten nueisiu ir kaip durnė viena būsiu? Aš nenoriu būti kažkur viena, aš noriu ten, kur man pažįstami nickai, avaratai ir persikinis fonas.
Papildyta:
Viena gera naujo forumo savybė - tai galimybė laikinti postus. Daugiau nematau smile.gif
Atsakyti

Nematau savo avo naujoj versijoj, nei telefone, pakeitus dvi narsykles, nei dviejuose kompuose, chrome ir moziloj.

Nelabai suprantu, nafig man reikia zinoti, kas ka ka tik parase kokioje nors bendraminciu ar svorio metimo temoje? Kam tie nauji nepazistamu zmoniu postai desineje????  

Na, ir kompo ekrane - per siauras plotas postams, kaip telefonine versija kokia.

Pasitikrinkite, dabar turėtumėte matyti savo avatarą.

Dėkojam, už pastabas. Pažymiu aptarimui, kaip pageidavimus. 

Atsakyti

Tai, aišku ir logiška ir visai įprasta,. ir nežinau, ar verta spėliot apie tautybės ypatumas, kad visada atnaujinimai iš pradžių būna sutinkami priešiškai. Bet šitai nereiškia, kad jie puikūs vien dėl to, kad yra naujovė.

Pvz nepasitenkinimas dėl tų sykį pakeistų smailų - buvo teisingas.

Pabandžiau Noa metodą - per PENKIS pelės paspaudimus radau kaip pakeisti avą. Na, ačiū sm už tai, kad jis bent matosi.

Bet va, dingusios temos iš favoritų, kurios turėjo būt atstatytos jau vakar (nes taip buvo žadėta, berods) - vis dar dingusios. Tokiu atveju kaip galima nesitikėt pasipiktinimo, jei ne tik sudarkoma įprasta tvarka, bet neįgyvendinami pažadai? Na, nebent tik lietuviai piktinasi, visi kiti tokiais atvejais numoja ranka ir sako - ai, gerai, galit padaryt ir poryt, galit ir išvis nedaryt, pats pasidarysiu....

Taigi pliusai:

galimybė laikinti.

Minusai:

visa kita.

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 20, 14:13)
Daugiau nematau smile.gif

Dar nematot smile.gif

QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 19, 14:52)
kai priprasit ir atrasit visas naujos versijos galimybes, manau nebenorėsite naudotis senąja, nes daug ko joje trūks.  mirksiukas.gif Tuo labiau, kad ne visas galimybes BETA versijoje esame įjungę. Jos atsiras palaipsniui, pvz: nauja Skelbimų lenta, Galerija, Aplinkos pasirinkimas, Narių vertinimas (Skelbimuose), Konkursų skiltis ir pan.

Papildyta:
Heile, 4u.gif
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 19, 12:00)
Tiesa, kol kas sekamų temų sąrašas iš senos versijos nėra perkeltas į naująją. Tikiuosi, kad šiandien tai pavyks padaryti, nes šiuo metu ši užduotis vykdoma.

Atsakyti