Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

Labiausiai kol kas trikdo negalimybė turėti patogiai favorite temas. Ir dar - kaip pasirenki sekti temą, tai norisi opcijos be jokių pranešimų gavimo, bet kad būtų taip, kaip senoje versijoje, nes papildomų laiškų į paštą tikrai nereikia. Kol kas labai sunkiai einu į sekamą temą...

Nusiimkite varneles nustatymuose nuo pranešimų gavimo į el. pašto adresą.

varneles.jpg

Man irgi labai nepatogu, kai visi pranešimai keliauja į el. pašto adresą, todėl pasidariau, kad juos gaučiau tik forume MINI PRANEŠIMŲ pavidalu (ši funkcija patogi, nes iškart galima peržiūrėti visus mane dominančius įvykius forume). 

Dar peržiūrėkite šią temą -> http://www.supermama...-sekamos-temos/

gal aiškiau bus, kaip peržiūrėti visas SEKAMAS temas vienu metu. 

Atsakyti

Einant i nauja versija, atsiranda senasis nikas, kuris buvo pakeistas pries metus. Ar galima butu tai kazkaip sutvarkyti?

:4u:  Ar dabar viskas gerai? 

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 19, 16:17)
4u.gif  Ar dabar viskas gerai? 

Taip, aciu smile.gif
Atsakyti

Dar pastebėjimas: senos temos, kuri jau yra uždaryta, neišeina išmest iš sekamo turinio T.y. nėra širdelės kairiame kampe.  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 19 spalio 2016 - 17:35

Dar pastebėjimas: senos temos, kuri jau yra uždaryta, neišeina išmest iš sekamo turinio T.y. nėra širdelės kairiame kampe.  :ax:

Mėgstamų/sekamų temų nustatymus galima pasikeisti profilio meniu skiltyje Mano sekamas turinys. Atsidarius naujam langui puslapio apačioje rasite Redaguoti rodymo nustatymus, kurį nuspaudus galėsite:

- atsisakyti sekimo;

- pašalinti iš mėgstamų (temos su neaktyviu sekimu) sąrašo,

- nustatyti pranšinėjimo apie atnaujinimus būdą. 

[attachment=236226:Sekamas turinys - nustatymai.png]

Atsakyti

Grįžimas atgal. Ar Jūsų politika tokia, kad sužlugdyti šitą "projektą"? Jei taip - Jums labai puikiai sekasi. Ne tik kad nenurungsite, bet ir šis išnyks, kaip jau ne vienas tokio tipo. Tikrai buvo geras forumas: paprastai naudojamas, suprantamas ir malonus. O dabar kažkokia kratalynė vienoje krūvoje su daugybe minusų (neturiu laiko visų išvardinti) ir vieninteliu mažai reikalingu pliusu - "patinka" funkcija.

Gaila, kad po tiek metų teks jo atsisakyti...

Atsakyti

Nematau savo avo naujoj versijoj, nei telefone, pakeitus dvi narsykles, nei dviejuose kompuose, chrome ir moziloj.

Nelabai suprantu, nafig man reikia zinoti, kas ka ka tik parase kokioje nors bendraminciu ar svorio metimo temoje? Kam tie nauji nepazistamu zmoniu postai desineje????  

Na, ir kompo ekrane - per siauras plotas postams, kaip telefonine versija kokia.

Atsakyti
Pabandžiau naują versiją:

Įėjus į naują versiją, nematau užrašo Prisijungęs kaip****** (atsijungti), čia taip buvo patogu senoje versijoje, ypač jei kartais pasijungti ne prie savo kompo ar darbe. Dabar, kad atsijungti reiks eiti į savo profilį? Taip gali pamiršti ir atsijungti...

Senoje versijoje atsidarius forumą iš karto matydavau visas savo Favorites temas ir kas ir kada parašė naują atsakymą, dabar spaudžiu Sekamos temos, bet turiu kiekvieną temą atsidaryti atskirai, kad pamatyčiau atsakymus, ar čia aš kažko nemoku?

Bandžiau atsakyti temoje įkeldama nuorodą (senoje per http:// galima), dabar nerandu jokio langelio, taip pat negalėjau tiesiog atsakymų lange įklijuoti nuorodos.

Paspaudžiau cituoti po žinute ir Greitas atsakymas ir Išsamus atsakymas, bet man nepavyko pacituoti posto nei vienu būdu.

Paspaudžiau Sekti temą, bet pamiršau nuimti varnelę, kad negauti pranešimo apie temos atnaujinimą, tai pagal jūsų paaiškinimą nuėmiau pranešimų siuntimą. Manau, kad daugelis pamirš nuimti varnelę ir gaus krūvą pranešimų, todėl siūlyčiau pradiniame variante žymėjimą be varnelės, o geriau pačiam uždėti varnelę, jei norima gauti pranešimus apie temos atnaujinimą.

Norėčiau, kad fonas būtų ne baltas, o toks kaip įprasta SM, nes labai vargina akis ir sunkiai galima atskirti kur cituojamas tekstas, o kur ne.

Nerodo mano avataro, prie avatarų nematau užrašo ar narys šiuo metu prisijungęs. Pranešimų gaviklis irgi nelabai patogus, kažkaip viskas labai išdidinta.
Draugai--> Mano draugai irgi tuščias.

Manau, kad labai reikia temos, kuri parodytų kelią daugeliui veiksmų naujoje versijoje, o šiaip tai audžiu mintį, kad gal bus paskelbta bent prieš mėnesį, nuo kada jau sena versija nebeveiks ir spėsiu išsiregistruoti.... : )
Ups..., paskaičiau, kad išsiregistruoti bus galima tik jau naujoje SM versijoje...

QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 19, 16:14)
Dar peržiūrėkite šią temą -> <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.supermama.lt/forumas/index.php?/topic/1028782-sekamos-temos/'>http://www.supermama.lt/forumas/index.php?/topic/1028782-sekamos-temos/</a></p><p></p><p>gal aiškiau bus, kaip peržiūrėti visas SEKAMAS temas vienu metu. </p>

Naujoje versijoje jūsų įkelta nuoroda man neaktyvi, o senoje versijoje man atsidaro pradinis forumo psl, bet aš ten temos apie Sekamas temas nerandu.

p.s. atsiprašau, kad tiek daug prirašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 19 spalio 2016 - 22:11
QUOTE(Heilė @ 2016 10 19, 21:46)
<p>Nematau savo avo naujoj versijoj, nei telefone, pakeitus dvi narsykles, nei dviejuose kompuose, chrome ir moziloj.</p><p>Nelabai suprantu, nafig man reikia zinoti, kas ka ka tik parase kokioje nors bendraminciu ar svorio metimo temoje? Kam tie nauji nepazistamu zmoniu postai desineje????  
</p><p>Na, ir kompo ekrane - per siauras plotas postams, kaip telefonine versija kokia.</p>

Tai toks vaizdas, kad viskas ir kuriama pataikaujant vartotojams telefonu. Bet iš esmės tokia liaudis sėdi Vintede ir nepanašu, kad čia perlėktų.
Iš bėdos jau nebežino ką daro. Na nesugrįš tie buvę nariai, kurie išėjo į facebookus, nebesugrįš, atsipeikėkite. Juk ne dėl forumo trūkumų išėjo, o šiaip taip nusprendė ir tiek, nes patiko viešinti savo gyvenimus, darbus ir t.t. Čia gi vistiek nepadarysite naujo facebooko, tai kam šio š iš viso reikėjo?
Atsakyti

Daugiau optimizmo :)

Atsakyti
Man tai tragiška ta nauja versija. Aš joje nieko nematau, mano favoritai ten nepersikelia. O aš juos užsifavoritinus taip seniai, kad net nežinau, kur. Paieška nieko neranda, ir ką tada man daryt?

Čia toks vaizdas, kad nori pamėgdžiot vintedą - kuris yra daug žemesnis lygis, negu senas SM - arba FB. Kodėl žmonės ėjo iš SM į FB? Ne dėl to, kad nepatiko versija, o dėl to, kad moderatoriai persistengia. Dėl žmogiško, škia, faktoriaus.

Jaučiu, reikia greičiau kurti FB grupes ir nert iš čia, nes valdžia visai įsisiautėjo. Perspėt reikėjo! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 19, 23:23)
Man tai tragiška ta nauja versija. Aš joje nieko nematau, mano favoritai ten nepersikelia. O aš juos užsifavoritinus taip seniai, kad net nežinau, kur. Paieška nieko neranda, ir ką tada man daryt?

temos pradžioj rašė, jog favoritai (sekamos temos) bus perkeltos artimiausiu metu iš senos į naują versiją
Atsakyti