Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

Pas mane rodo, kad yra atejus nauja zinute, bet jos nera.

Pabandykit paieškot tolesniuose puslapiuose. Man irgi taip buvo - radau gal 3 ar 4 pulspyje iš SM žinutę.

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2016 10 19, 13:23)
<p>O kaip grįžti į seną versiją? Nauja versija visiškai nepatiko schmoll.gif  Jau ir taip gretos gerokai sumažėjo, tai su nauja versija dar labiau praretės topsecret.gif</p>
<p> </p>
<p>Kai kurios šypsenelės įsikelia į posto pradžią, o ne ten kur tuo metu yra kursorius. Pati aplinka labai nepatraukli, bet gal dar čia tik darbinis variantas. Dešinėje pusėje daugokai vietos skirta skilčiai "Šiuo metu diskutuojame", geriau būtų daugiau vietos patiems postams.</p>
<p> </p>
<p>O pačių šypsenėlių net ir nerodo, nors rašant jos matomos (padarius posto peržiūrą)</p>
<p> </p>

Sveiki,labai gaila, kad " iš didelio rašto išėjote iš krašto",Turėjome gana gerą forumą ir lengvą bendravimą bei sekimą,turbūt mūsų buvo per daug,kad nusprendėte puse forumiečių atsikratyti.Man visiškai nepatinka ta naujoji Jūsų versija ir apsilankymus forume apribojau iki minimumo.Juo labiau didelė dalis forumo draugų persikėlė feisbuko puslapyje.
Gaila,gera buvo senąjame forume.
Pagarbiai.Angelija.\
Atsakyti
tai ar bus galimybė išsiregistruoti iš forumo? biggrin.gif prieš metus klausiau to paties.
Atsakyti
Aš irgi domiuosi, kaip išsiregistruoti. 4u.gif
Atsakyti

Kodel nei sioje nei kitose temose nerodo mano ikeltu nuotrauku?  Keliu naujoje versijoje pasinaudojus, nuotrauku ikelimo funkcija.

https://www.supermam...1#entry71698908

Atsakyti

Kodel nei sioje nei kitose temose nerodo mano ikeltu nuotrauku?  Keliu naujoje versijoje pasinaudojus, nuotrauku ikelimo funkcija.

https://www.supermam...1#entry71698908

Dabar rodo. :)

Ar kai įkeliate nuotraukas, po to paspaudžiate po kiekviena nuotrauka mygtuką PRIDĖTI Į PRANEŠIMĄ? 

[attachment=245012:photo.JPG]

Atsakyti

Dabar rodo. :)

Ar kai įkeliate nuotraukas, po to paspaudžiate po kiekviena nuotrauka mygtuką PRIDĖTI Į PRANEŠIMĄ? 

attachicon.gifphoto.JPG

Aciu

Atsakyti

kas vyksta SM? Kelias dienas juostoje nerodė nei varpelio, nei širdutės, nei laiškelio, nei atsijungti, nei prisijungti. 

Kitas dalykas isijungi paskaityti pakutinę žinutę, kai ji isijungia, ir visa neatsiranda ekrane, ji palenda ir visada pelytes ratuka reikia pasukti i virsu, kad pamatyciau atsakymo pradzia.  

Ir vistiek kai perskaitai visas temas, prie varpelio skaiciukas nedingsta. Temos tai jau visos perskaitytos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 20 liepos 2017 - 22:42

Kažkaip šitiek laiko, bet naujas SM psl. dar iki galo taip ir nesutvarkytas. 

Atsidarai savo langą,  prie varpelio nei vieno raudono skaičiuko, bet paspaudus ant jo, randi naujų atsakymų kažkurioje temoje. 

Kitą sykį perskaičius visus atsakymus, ant varpelio skaičiukai ir nepasinaikina, neparodo, kad tavo visi nauji atsakymai kokie buvo jau perskaityti. 

Įsijungi paskaityti pakutinę žinutę, kai ji isijungia, ir visa neatsiranda ekrane, ji palenda ir visada pelytes ratuką reikia pasukti iį virsų, kad pamatyčiau atsakymo pradžią.  

​Ar bus tai visa sutvarkyta, ar taip ir liks? 

Atsakyti

Atrodo, lyg forumas lėtai marinamas... Kuo toliau, tuo daugiau klaidų išlenda. Vakar atsirado nauja problema, paspaudi varpelį, paspaudi peržiūrėti mini pranešimą ir tave numeta į forumo pradžią. Neaišku, kokią tavo žinutę palaikino ar ką pacitavo. Dar kas nors čia veikia be priekaištų?

Atsakyti

taip gerai buvo ta ana versija, kam cia reikejo pakeisti, nesuprantu. 

Atsakyti
Naujovių nevengiu, bet naujos forumo versijos klaidos užkniso. Todėl tebesinaudoju sena ir naujos versijos problemas nesunkiai apeinu. biggrin.gif
Atsakyti