Pas mane rodo, kad yra atejus nauja zinute, bet jos nera.
Pabandykit paieškot tolesniuose puslapiuose. Man irgi taip buvo - radau gal 3 ar 4 pulspyje iš SM žinutę.
Kodel nei sioje nei kitose temose nerodo mano ikeltu nuotrauku? Keliu naujoje versijoje pasinaudojus, nuotrauku ikelimo funkcija.
Kodel nei sioje nei kitose temose nerodo mano ikeltu nuotrauku? Keliu naujoje versijoje pasinaudojus, nuotrauku ikelimo funkcija.
Dabar rodo.
Ar kai įkeliate nuotraukas, po to paspaudžiate po kiekviena nuotrauka mygtuką PRIDĖTI Į PRANEŠIMĄ?
[attachment=245012:photo.JPG]
kas vyksta SM? Kelias dienas juostoje nerodė nei varpelio, nei širdutės, nei laiškelio, nei atsijungti, nei prisijungti.
Kitas dalykas isijungi paskaityti pakutinę žinutę, kai ji isijungia, ir visa neatsiranda ekrane, ji palenda ir visada pelytes ratuka reikia pasukti i virsu, kad pamatyciau atsakymo pradzia.
Ir vistiek kai perskaitai visas temas, prie varpelio skaiciukas nedingsta. Temos tai jau visos perskaitytos.
Kažkaip šitiek laiko, bet naujas SM psl. dar iki galo taip ir nesutvarkytas.
Atsidarai savo langą, prie varpelio nei vieno raudono skaičiuko, bet paspaudus ant jo, randi naujų atsakymų kažkurioje temoje.
Kitą sykį perskaičius visus atsakymus, ant varpelio skaičiukai ir nepasinaikina, neparodo, kad tavo visi nauji atsakymai kokie buvo jau perskaityti.
Įsijungi paskaityti pakutinę žinutę, kai ji isijungia, ir visa neatsiranda ekrane, ji palenda ir visada pelytes ratuką reikia pasukti iį virsų, kad pamatyčiau atsakymo pradžią.
Ar bus tai visa sutvarkyta, ar taip ir liks?
Atrodo, lyg forumas lėtai marinamas... Kuo toliau, tuo daugiau klaidų išlenda. Vakar atsirado nauja problema, paspaudi varpelį, paspaudi peržiūrėti mini pranešimą ir tave numeta į forumo pradžią. Neaišku, kokią tavo žinutę palaikino ar ką pacitavo. Dar kas nors čia veikia be priekaištų?