Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

sakykit, o kaip man nueit į tą naują versiją???
pradžioj kai buvo tik smalsu buvau įlindus, paspaudus ant mygtuko viršuj nauja versija. o dabar kad abespaudžiu, sumirksi ir tiek, nepajungia...

Ar ne FireFox naršykle naudojatės? Ši naršyklė blokuoja persijungimo mygtuką, dabar programuotojas dirba prie šios problemos pašalinimo. 

Kol kas prie naujos versijos galite jungtis per tiesioginę nuorodą- http://www.supermama...ation/test.html

(Ši nuoroda veikia tik tada, kai esate senoje versijoje)

Atsakyti

Dar vienas klausimas: pridėjus 2 citatas,o vėliau persigalvojus rašyti - vienos citatos jau neįmanoma panaikinti, ar aš nemoku? :hmm:​ 

Galima paprasčiausiai ištrinti nereikalingą. Jei pažymi citatą ir du kartus paspaudi Backspace  mygtuką ištrina visą citatą.

Taip, trinant citatą reikia ištrinti ne tik tekstą, bet ir trinamos žinutės "rėmus", nes kitaip lieka pacituota žinutė tik be teksto (pilkas fonas). Dėkui Kerpenai už puikų paaiškinimą, kaip tai padaryti.  :4u: 

Na čia pavyko, bet kitoje temoje rašant pats tekstas išsitrynė, o pilkas fonas liko ir jo niekaip neišėjo panaikinti  :hmm:​ 

Galvosim, kaip supaprastinti tai, nes dabar neretai sudėtinga iškart ištrinti visą cituojamą žinutę. 

Atsakyti

Man dar toks klausimas - dabar atsirado funkcija "patinka" prie žinutės. Tai gal planuojate padaryti galimybę, kad galėčiau pamatyti, tai ką paspaudžiau, kaip patinkantį? Na kaip būna tarkim nuotraukų  albumuose ar mezgėjų puslapyje Ravelry - kur gali pamatyti viską, ką pasižymėjai širdute. Kadangi Facebook'o neturiu, tai nežinau, gal ten like funkcija turi kitokią prasmę ir čia padaryta pagal ją.

Bet kai nueinu į  "mano mėgstamas ir sekamas turinys", matau, kad yra suskirstymas "pagal turinio tipą: visas, sekamas, mėgstamas". Tai čia ir tikėčiausia, kad būtų paspaudus "sekamas" matyčiau sekamas temas, o paspaudus "mėgstamas", matyčiau tai, ką pažymėjau "patinka", bet dabar sekamas temas rodo "mėgstamas", o "sekamas" yra iš vis tuščias. 

Pasižymėjau, kad reikia galimybės peržiūrėti pranešimus, kuriuose paspaudžiau Patinka, ir kokie mano pranešimai buvo paspausti, kaip Patinkantys. 

Ne visai taip. Mėgstamos temos - tai temos, kurias sekate forume (paspaudėte širdutę temos viršuje). Sekamos temos - tai temos, kurias sekate ir gaunate pranešimus į savo registracijos el. pašto dėžutę (atitikmuo Prenumeruojamos temos senoje versijoje). 

Atsakyti
Ar forumas bus padarytas kompaktiškesnis ir "ištemptas" į laisvą, neužimtą plotį? O gal liks taip kaip dabar - užims mažiau nei 1/2 lango pločio, o laisvoje vietoje tik fonas (kaip šiuo metu snaigių fonas)? hmm.gif
Atsakyti

Padarėme, kad šypsenėlių skaičių nebūtų ribojamas.   :)​ 

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

Labai ilgai ir sunkiai mobilioje versijoje krauna "Mano sekamas turinys", dažnai tik iš kokio trečio karto arba visai neužkrauna :( kažkaip iš pradžių lyg nekliuvo, viskas buvo gerai, bet dabar tai labai nepatogu.

Atsakyti
Kada pagaliau bus galima išsiregistruoti iš forumo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 12 22, 11:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="71299602" data-time="1481914094"><div><p>sakykit, o kaip man nueit į tą naują versiją???
pradžioj kai buvo tik smalsu buvau įlindus, paspaudus ant mygtuko viršuj nauja versija. o dabar kad abespaudžiu, sumirksi ir tiek, nepajungia...</p></div></blockquote><p></p><p>Ar ne FireFox naršykle naudojatės? Ši naršyklė blokuoja persijungimo mygtuką, dabar programuotojas dirba prie šios problemos pašalinimo. </p><p></p><p>Kol kas prie naujos versijos galite jungtis per tiesioginę nuorodą- <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.supermama.lt/custom/migration/test.html'>http://www.supermama.lt/custom/migration/test.html</a></p><p><em>(Ši nuoroda veikia tik tada, kai esate senoje versijoje)</em></p>

taip, firefox, kitų nemėgstu. pabandysiu iš šito linko, ačiū.
Atsakyti
Kol egzistuoja dvi forumo versijos, tol išregistravimas neįmanomas. Tačiau ieškome būdo, kaip tai padaryti neišjungiant senosios forumo versijos ir nedarant daug darbo ir laiko resursų reikalaujančių pakeitimų.
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2017 01 03, 13:09)
Kol egzistuoja dvi forumo versijos, tol išregistravimas neįmanomas. Tačiau ieškome būdo, kaip tai padaryti neišjungiant senosios forumo versijos ir nedarant daug darbo ir laiko resursų reikalaujančių pakeitimų.

Rašiau jums į AŽ, bet turbūt perpildyta AŽ, nes gavau tokį atsakymą:

Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas.

Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta
Atsakyti

Oi bėda su tom 2 versijomis. Einu į senąją versiją valyti pranešimų, nes naujoje pranešimų gaviklis apytuštis. 

Atsakyti

Oi bėda su tom 2 versijomis. Einu į senąją versiją valyti pranešimų, nes naujoje pranešimų gaviklis apytuštis. 

Ponia Svajune, o kada zadate palikti VIENA versija, kad nesimakaluot tarp dvieju? aciu

Atsakyti