Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

kai paspaudi širdutę ir atsidaro visos sekamos temos, trūksta datos, kada buvo parašyta dalyvio paskutine žinute. 

Ir dar, kai paspaudi prie šiukslinės rodyklę, ten ir reikia parašyti datą, kada parašė paskutinį pranešimą.  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 10 gruodžio 2016 - 17:08

mano nuomone avatarai puikūs,geriau,nei atsibodęs senas variantas

Atsakyti

Mano nuomone avatarai puikūs,geriau,nei atsibodęs senas variantas,o jei apskritimai primena kitą forumą,tai gal turi būti pvz. trikampiai,kad nieko neprimintų?

ir nauja versija,kaip ir viskas,kas nauja,yra puiki,tereikia tik pabandyti priprasti,o ne laikytis įsikibus senienų (atsiprašau,bet man primena "seni laikai buvo geresni,anie pinigai buvo gražesni,ana valdžia buvo geresnė ir žiemos tada būdavo baltesnės :D )

galimybė pasikeisti fono spalvą turėtų būti individuali,nes mažiausiai kenkia regai juodos raidės baltame fone,todėl norintiems juodo ar miegamojo apmušalų spalvos,ar dar kokio kitokio fono turėtų būti visa paletė-prašom,rinkitės.

Džiugina,kad naujoje versijoje foto įkėlimas į žinutę žymiai paprastesnis.

Aš už pokyčius ir naują versiją !

Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka

Atsakyti
Pasakė naujokė, kuri nespėjo net kojų apšilti senoje versijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 12 11, 11:13)

good.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2016 12 09, 18:54)
Tad labai tikiuosi, kad kitą savaitę pavyks išspręsti šias problemas tarp versijų. 

Ir jau uždarysit senąją versiją???? Bus tikrai labai labai gaila, bet ką padarysi, kai senųjų narių balsai į dangų neeina schmoll.gif
Atsakyti

Na aš nuo pat pirmos dienos įsijungiau naująją versiją ir prie senos nebegrįžau - viskas man aišku ir patogu (aišku tas atėjo su laiku :D ), juo labiau, kad Svajūnė labai viską nuosekliai ir aiškiai išaiškina  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2016 12 15, 10:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71286588" data-time="1481447620"><div><p>Pasakė naujokė, kuri nespėjo net kojų apšilti senoje versijoje vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na aš nuo pat pirmos dienos įsijungiau naująją versiją ir prie senos nebegrįžau - viskas man aišku ir patogu (aišku tas atėjo su laiku biggrin.gif ), juo labiau, kad <strong>Svajūnė </strong>labai viską nuosekliai ir aiškiai išaiškina <strong> 4u.gif</strong><strong> </strong></p>

Būna žmonių, kurie mėgsta plušėti, vargti, derintis. Bet juk ne visi tokie. Nelabai įsivaizduoju kam jums to reikėjo, kad sėdėjote naujoje versijoje jau tada, kai ji buvo dar vis pertvarkoma smile.gif
Atsakyti

Na aš nuo pat pirmos dienos įsijungiau naująją versiją ir prie senos nebegrįžau - viskas man aišku ir patogu (aišku tas atėjo su laiku :D ), juo labiau, kad Svajūnė labai viską nuosekliai ir aiškiai išaiškina  :4u: 

:sutinku: 

tikrai naujoji versija kasdien vis tobulėja ir šiuo metu nebematau prie ko prikibti prie praktiškai  :) 

mane tik stebina, kad tikrai žmonės nesuvokia, dėl kokių priežasčių atsisakoma senosios versijos ir taip priešiškai nusiteikę prieš naujoves, kad net nepabando jų prisijaukinti..

Atsakyti

Nelabai įsivaizduoju kam jums to reikėjo, kad sėdėjote naujoje versijoje jau tada, kai ji buvo dar vis pertvarkoma smile.gif

Bet jei visi būtų pasilikę senojoje versijoje, kol ta naujoji bus sukurta, tai nebūtų nei kam pastabų išreikšt kas negerai, tuo labiau, kad į jas atsižvelgiama. O pabaigus kurti, jei kas ir nepatiks, gal jau sunkiau bus taisyti ir tada teks taikytis su tuo nepatogumu.

Iš trūkumų - dar nėra nuorodų su savais pavadinimais - na, kaip senojoje versijoje buvo, kad įkeli nuorodą, tada tekstą kokį nori, kad matytų forume, o paspaudus ant to teksto paskui atidaro nuorodos puslapį. Arba aš nežinau kur ieškoti.

Dar žinau, kad kai kam iš telefonų naujoji versija neveikia, bet ne visiems.

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 12 15, 10:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ERVInga" data-cid="71295944" data-time="1481790799"><div><p>Na aš nuo pat pirmos dienos įsijungiau naująją versiją ir prie senos nebegrįžau - viskas man aišku ir patogu (aišku tas atėjo su laiku biggrin.gif ), juo labiau, kad <strong>Svajūnė </strong>labai viską nuosekliai ir aiškiai išaiškina <strong> 4u.gif</strong><strong> </strong></p></div></blockquote><p></p><p> drinks_cheers.gif </p><p>tikrai naujoji versija kasdien vis tobulėja ir šiuo metu nebematau prie ko prikibti prie praktiškai  smile.gif </p><p>mane tik stebina, kad tikrai žmonės nesuvokia, dėl kokių priežasčių atsisakoma senosios versijos ir taip priešiškai nusiteikę prieš naujoves, kad net nepabando jų prisijaukinti..</p>

O kam viską taip kardinaliai keisti ir būti klonais kitų forumų? SM buvo kaip seni geri namai, į kuriuos jauku sugrįžti. Ir kai iš namų išvaroma prievarta - labai jau sunku jaukintis priverstinai primestus namus, nebebūna jie mieli. Tada renkiesi alternatyvas, tuo labiau, kad pasiūla dabar iš tiesų yra.
Atsakyti
sakykit, o kaip man nueit į tą naują versiją???
pradžioj kai buvo tik smalsu buvau įlindus, paspaudus ant mygtuko viršuj nauja versija. o dabar kad abespaudžiu, sumirksi ir tiek, nepajungia...
Atsakyti

1. Naujoje versijoje nerandu įrankių juostoje Nariai, kaip surasti SM narį ?
2. Nerandu dar ir Peržiūrėti visas naujas žinutes forume (ne savo, o forume ir ne atskirose temose).

Įrankių juostoje yra Forumas. Pagalba. Sena versija. Paieška
3. Bandžiau naujoje versijoje peržiūrėti naujus atsakymus per Mano sekamas turinys. Atsidarė mano sekamos (favorites) temos, bet negaliu suprasti kada paskutinė žinutė parašyta, rašo narės vardą, kuri parašė paskutinę žinutę, o datą rašo, kada sukurta tema, koks man įdomumas kada ta tema sukurta, man norisi matyti dar neatidarius temos, kada narė parašė paskutinę žinutę (žiūr. paveiksliuką).
3. Senoje temoje buvo labai aiškus Favorites temų suskirstymas į du langus:
Viršutinis langas: Naujos žinutės jūsų Favorites temose
Apatinis langas: Jūsų Favorites temose naujų žinučių nėra
Įkeliu pvz, kaip viskas yra kompaktiška ir patogu dabartinėje versijoje ir kaip viskas ištempta ir trūksta info naujoje versijoje.
211f2815fd7a7e949e0c523b06683592787.jpg
924b0b28ec722250b2a1c95c5675cd5b971.jpg

Ačiū 4u.gif

:sutinku:

tikrai naujoji versija kasdien vis tobulėja ir šiuo metu nebematau prie ko prikibti prie praktiškai  :)

mane tik stebina, kad tikrai žmonės nesuvokia, dėl kokių priežasčių atsisakoma senosios versijos ir taip priešiškai nusiteikę prieš naujoves, kad net nepabando jų prisijaukinti..

Kai aš atėjau į forumą, man irgi buvo neaiškumų ir bendrai su forumiečių pagalba greit viską perpratau, kadangi dabartinė forumo versija tikrai patogi ir paprasta (bent jau man).

Dėl naujos versijos:

Jei viskas jums taip aišku, tai atsakykite prašau į mano anksčiau užduotus klausimus (žiūr. viršuje).

Dar pridėsiu savo pastebėjimą:

- dabartinėje versijoje norėdama cituoti, aš cituojamą žinutę galėdavau iškirpti ir įkelti atsakymo lange kur noriu, naujoje versijoje  to nesugebu.

Senoje versijoje man neatsidaro tema Nauja forumo versija, tad turėjau eiti į Naują versiją, kad galėčiau perskaityti ir parašyti..

Per visą temos psl tas ilgiausias važiavimas su pele žemyn.., nu ką aš žinau...gal taip turi būti :)

p.s. bandžiau ir Ctrl - paspausti, galvojau, gal patrumpės, truputį patrumpėjo, ale tada ir iš šonų susiaurėjo :D

:4u:

Atsakyti