2. Nerandu dar ir Peržiūrėti naujas žinutes.
3. Bandžiau naujoje versijoje peržiūrėti naujus atsakymus per Mano sekamas turinys. Atsidarė mano sekamos (favorites) temos, bet negaliu suprasti kada paskutinė žinutė parašyta, rašo narės vardą, kuri parašė paskutinę žinutę, o datą rašo, kada sukurta tema, koks man įdomumas kada ta tema sukurta, man norisi matyti dar neatidarius temos, kada narė parašė paskutinę žinutę.
3. Senoje temoje buvo labai aiškus Favorites temų suskirstymas į du langus:
Viršutinis langas: Naujos žinutės jūsų Favorites temose
Apatinis langas: Jūsų Favorites temose naujų žinučių nėra
Įkeliu pvz, kaip viskas yra kompaktiška ir patogu dabartinėje versijoje ir kaip viskas ištempta naujoje versijoje.
Senoje versijoje nepavyko cituoti dviejų žinučių iš karto, tad teko kopijuoti po vieną : )
Išskleidimą per rodyklę pasirinkome dėl didesnių galimybių. Senoje versijoje galima buvo patekti tik į paskutinį skaitytą pranešimą. Naujoje versijoje galima rinktis eiti į pirmą, paskutinę skaitytą ar paskutinę temos žinutę, galima neįeinant į temą pažymėti ją, kaip skaitytą.
Temų simboliai turi 3 spalvas: žalią, raudoną/oranžinė ir mėlyną. Mėlyna spalva žymimos perkeltos temos. Žalia - temos, kuriose yra neskaitytų pranešimų, o raudona/oranžinė - temos, kuriose nėra naujų pranešimų.
Aš nematau jokių temų simbolių, nei žalių, nei mėlynų, nei jokių kitų spalvų, vien pilkas ir baltas spalvas : )
Nesuprantu kuo skiriasi Sekamos temos nuo Mėgstamų temų?
Ačiū
Neišsisiunčia asmeninės žinutės, nes gaunu pati savo žinutes o ne narys kam buvo skirta...
O kada galiausia pasibaigs visi tvarkymai ir bus paleista viena versija?
O kaip suprasti tokį dalyką.Senoje versijoje rodo , kad gauta asmeninė žinutė, o naujoje nerodo.Arba rodo, kad yra viena asmeninė žinutė, o kur jinai - nerandu.
Tai bėda vienu metu veikiančių 2 versijų. Jei žinutė rašyta iš senosios versijos, pasitaiko, kad naujoje versijoje jos nerodo, o rodo tik informaciją, kad gauta nauja žinutė.
Šiuo metu tvarkome šią problemą.
Neišsisiunčia asmeninės žinutės, nes gaunu pati savo žinutes o ne narys kam buvo skirta...
Jūs kalbate apie senąją versiją? Žinutė išsisiunčia ir gavėjas ją gauna.
Išsiųstoji žinutė ir pas Jus rodoma prie gautų todėl, kad naujoje versijoje visos žinutės yra ne kaip atskiri vienetai, o kaip pokalbiai. Dėl tos priežasties senoje versijoje jas rodo, kaip atskirtus vienetus Gautuose, o naujoje - matysite vieną pokalbį su nariu, kuriame ir rodomos visas susirašinėjimas.
O kada galiausia pasibaigs visi tvarkymai ir bus paleista viena versija?
Kol kas tikslios datos tikrai nepasakysiu, labai jau daug visokių kintamųjų, kurie ją labai gali įtakoti. Bet kuriuo atveju, tikrai nebus taip, kad vieną dieną staiga bus išjungta senoji versija. Apie senosios versijos išjungimą informuosime visus narius iš anksto.
naudojuosi senaja versija, nes naujoji visiskai nepriimtina, nepatogi ir nejauki
ar tikrai nera jokiu sansu, kad naujoji versija NEBUS paleista? Nes kol kas nesutikau nei vieno zmogaus, kuriam ji patiktu ir butu patogi
kaip jau minejo ne viena nare- nematau, kad gautos naujos zinutes (neaktyvus "vokelis").
Taip pat vakar leido teksta uzzymeti skirtingomis spalvomis bei padaryti didesni srifta- siandien si funkcija jau nebeveikia senojoje versijoje
Sveiki, tikiuosi tik laikinai naujoji versija taip lėtai dirba? Senoji tikrai greičiau ir temas atidarydavo, ir langus.
kai paspaudi ant sirdutes ir pasirenki ka nori perziureti t.y. naujausius pranesimus, tada spaudi ant temos paskutinio psl. ir noretusi, kad atidarius ta paskutini puslapi, atsirastum prie naujausio posto. Kad jei postas parasytas jau apacioje, nereiketu dar stumtis i apacia ie ieskoti kur paskutinis paskelbtas postas. Na manau suprataote mano minti.
kai paspaudi ant sirdutes ir pasirenki ka nori perziureti t.y. naujausius pranesimus, tada spaudi ant temos paskutinio psl. ir noretusi, kad atidarius ta paskutini puslapi, atsirastum prie naujausio posto. Kad jei postas parasytas jau apacioje, nereiketu dar stumtis i apacia ie ieskoti kur paskutinis paskelbtas postas. Na manau suprataote mano minti.
Pasitikslinu. Atsidarote MĖGSTAMIAUSIAS temas (paspaudę Širdutę), pasirenkate temą, ją išskleidžiate ir spaudžiate ant X narys parašė paskutinįjį pranešimą, taip? Ir taip nepatenkate į paskutinį temos pranešimą?