Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

QUOTE(Svajūnė @ 2016 11 16, 13:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="fukse" data-cid="71217151" data-time="1479231430"><div><p> </p><p>Gaila, kad jau nebegaliu norimų temų įsidėti senoje versijoje (kol dar ji yra) į Favorites, turiu traukti į interneto adresyną, kad paskui nereiktų temos ieškoti po visą SM.</p><p></p></div></blockquote><p></p><p>Galite temas į Favorites įsitraukti ir senoje versijoje, tik dėl to, kad vienu metu veikia dvi forumo versijos, tą pačią temą įkelti į Favoritus reikia 2 kartus. Žinau, kad nepatogu, bet kitaip niekaip nepavyksta sutvarkyti, kad ji tuo pačiu metu įsikeltu abiejose versijose. </p>

Ačiū 4u.gif
Pagaliau pavyko įtraukti, bet naujoje versijoje kol suradau kur ta tema yra, nes Paieškos lange matomai reikia įrašyti tikslų pavadinimą, kai dabartinėje versijoje aš parašydavau pirmą temos žodį ir man išmesdavo visus galimus variantus.
Dabartinėje versijoje man buvo patogus punktas Peržiūrėti naujas žinutes, naujoje versijoje kažkaip to punkto man nepavyko rasti blush2.gif
Atsakyti

Rašau ne dejonę, o konkretų klausimą:

Kodėl naujoje versijoje negaliu atsidaryti temoje pateiktos nuorodos į parduotuvių sąrašą? Senoje versijoje viskas veikia.

Kol kas naujoje versijoje DIENORAŠČIŲ (BLOG`ų) nėra, todėl neveikia nuorodos vedančios į Dienoraščius/Blog`us. 

Atsakyti

Prašau, įkelkite nuorodą į tą žinutę temoje. 

Atsakymas dalyvės "linamog" 2016.11.15 20:49

http://www.supermama...otuvese/page-16

P.S. man neišeina įdėti temas į favorites senoje versijoje :(

Atsakyti
QUOTE(famille @ 2016 11 16, 20:25)
P.S. man neišeina įdėti temas į favorites senoje versijoje verysad.gif</p>

2 kartus reik paspausti, t.y. gaunasi , kad ikeliat ir istrinat tuomet tik isikelia i favoritus senojoje versijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 16, 20:35)
2 kartus reik paspausti, t.y. gaunasi , kad ikeliat ir istrinat tuomet tik isikelia i favoritus senojoje versijoje  4u.gif

Man taip nepavyko, įtraukti dabartinėje versijoje į Favorites temą pavyko tiktai tada, kai tą pačią temą įtraukiau į Favorites dabartinėje SM versijoje ir Įtraukiau į Sekamas temas Naujoje forumo versijoje ax.gif
Atsakyti

2 kartus reik paspausti, t.y. gaunasi , kad ikeliat ir istrinat tuomet tik isikelia i favoritus senojoje versijoje 4u.gif

Man taip nesigauna :( Jei senoje versijoje bandau įdėti temą į favorites - neįsideda ir Naujoje jos nebelieka. Tada nebeturiu NIEKUR :(

Atsakyti

Man taip nepavyko, įtraukti dabartinėje versijoje į Favorites temą pavyko tiktai tada, kai tą pačią temą įtraukiau į Favorites dabartinėje SM versijoje ir Įtraukiau į Sekamas temas Naujoje forumo versijoje ax.gif

Man taip nesigauna :(

Atsakyti
QUOTE(famille @ 2016 11 17, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="fukse" data-cid="71220356" data-time="1479321942"><div><p>Man taip nepavyko, įtraukti dabartinėje versijoje į Favorites temą pavyko tiktai tada, kai tą pačią temą įtraukiau į Favorites dabartinėje SM versijoje ir Įtraukiau į Sekamas temas Naujoje forumo versijoje vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man taip nesigauna verysad.gif</p>

2 kartus spaudziat ir neleidzia? itraukti ir tuomet pasalinti ir isitraukia butent tada kai paraso jog tema pasalinta. Pabandziau ir kitas temas taip ikelt, viskas veikia unsure.gif
Atsakyti

2 kartus spaudziat ir neleidzia? itraukti ir tuomet pasalinti ir isitraukia butent tada kai paraso jog tema pasalinta. Pabandziau ir kitas temas taip ikelt, viskas veikia unsure.gif

Man ne.

Atsakyti
sveiki,
kuriant nauja tema naujoj versijoj,uzdeda slaptazodi.kaip tai pakeisti?
tada tema sukuriau nuejusi i sena tema,dabar manes i nauja tema neileidzia smile.gif))
Atsakyti

Pavyko sutvarkyti problemą su temų įkėlimu į Favorites senoje versijoje. Dabar temos turi įsikelti, kaip anksčiau, vienu paspaudimu.

Atsakyti

sveiki,
kuriant nauja tema naujoj versijoj,uzdeda slaptazodi.kaip tai pakeisti?
tada tema sukuriau nuejusi i sena tema,dabar manes i nauja tema neileidzia smile.gif))

Parašykite kuriame skyrelyje ir temos pavadinimą. Kol kas galiu tik spėti, kad temą sukūrėte apsaugotą slaptažodžiu ir į ją galima patekti tik naujoje versijoje.

Atsakyti