Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

Jei senoje temoje buvo galima nueiti į įkeltą nuorodą, tai dabar tai paprastas sakinys beliko...    :huh2:

Naujoje versijoje jūsų įkelta nuoroda man neaktyvi,

Labai nepatogu, kad narių įdėtos nuorodos neaktyvios.

Sveiki, noriu paklausti ar atsidarines įkeltos nuorodos? Nes žiauriai nepatogu. 

Taip pat neatsidaro komentare parašyta internetinė nuoroda.

Ar aš ką ne taip darau?

Sutvarkėme nuorodas - dabar jos aktyvios. 

Kol kas išorinės nuorodos (t.y. nuorodos į kitus internetinius puslapius) atsidaro naujame naršyklės lange, o vidinės nuorodos (t.y. nuorodos vedančios į supermama.lt forumus) - tame pačiame naršyklės lange. 

Man tai atrodo nelabai patogu ir norisi, kad vidinės nuorodos taip pat atsidarytų naujame lange. Kokia Jūsų nuomonė tuo klausimu?

Taip pat sutvarkysime, kad nuorodas būtų galima įkelti su antrašte. Kol kas tokios toks įkėlimas naujoje versijoje neveikia.

Atsakyti

Sutvarkėme nuorodas - dabar jos aktyvios. 

Kol kas išorinės nuorodos (t.y. nuorodos į kitus internetinius puslapius) atsidaro naujame naršyklės lange, o vidinės nuorodos (t.y. nuorodos vedančios į supermama.lt forumus) - tame pačiame naršyklės lange. 

Man tai atrodo nelabai patogu ir norisi, kad vidinės nuorodos taip pat atsidarytų naujame lange. Kokia Jūsų nuomonė tuo klausimu?

Taip pat sutvarkysime, kad nuorodas būtų galima įkelti su antrašte. Kol kas tokios toks įkėlimas naujoje versijoje neveikia.

Pritariu kad būtų patogiau jei vidinės nuorodos taip pat atsidarytų naujame lange  :mirksiukas:

Atsakyti

O kaip atšaukti sekamą temą?  :hmm: 

Atsakyti

O kaip atšaukti sekamą temą?  :hmm:

Taip pat, kaip ir pradėti sekti - paspausti širdutę su žodžiu "sekti", kai atidaryta tema.

O nuorodos geriausia, kad atsidarinėtų ne kitame lange, o kitoje kortelėje. Vidinės dar nieko, jei ir tame pačiame, bet paveikslėliai, kai didinasi, tai tikrai, būtų gerai, kad irgi kitoje kortelėje atsidarytų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 lapkričio 2016 - 13:22

O nuorodos geriausia, kad atsidarinėtų ne kitame lange, o kitoje kortelėje. Vidinės dar nieko, jei ir tame pačiame, bet paveikslėliai, kai didinasi, tai tikrai, būtų gerai, kad irgi kitoje kortelėje atsidarytų.

Taip padarysime ir su nuotraukomis -jos taip pat atsidarys ne tame pačiame, o naujame skirtuke. 

Atsakyti

Paspaudus mano sekamas turinys, atsidaro naujas skirtukas, paspaudus paskutine neskaityta zinute atsidaro vel naujas skirtukas. mobilioje versijoje :) kiekvienas paspaudimas - naujas skirtukas. Gal klaida? Tai galvoju parasysiu, gal dar niekas apie tai nerase :)

Atsakyti

Paspaudus atsakyti vel naujas skirtukas :)

Atsakyti

Paspaudus mano sekamas turinys, atsidaro naujas skirtukas, paspaudus paskutine neskaityta zinute atsidaro vel naujas skirtukas. mobilioje versijoje :) kiekvienas paspaudimas - naujas skirtukas. Gal klaida? Tai galvoju parasysiu, gal dar niekas apie tai nerase :)

Paspaudus atsakyti vel naujas skirtukas :)

Tvarkom vidinių nuorodų atsidarymą naujame skirtuke ir gavosi toks nepageidautinas rezultatas. Laikini sutrikimai ir nepatogumai.  :4u: 

Atsakyti

Liuks!

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 11 09, 16:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kerpena" data-cid="71198896" data-time="1478690409"><div><p></p><p> O nuorodos geriausia, kad atsidarinėtų ne kitame lange, o kitoje kortelėje. Vidinės dar nieko, jei ir tame pačiame, bet paveikslėliai, kai didinasi, tai tikrai, būtų gerai, kad irgi kitoje kortelėje atsidarytų.
</p></div></blockquote><p></p><p>Taip padarysime ir su nuotraukomis -jos taip pat atsidarys ne tame pačiame, o naujame skirtuke. </p>

Čia kokios nuotraukos? Forumiečių įkeltos ne forume matysis, o atskirame lange? huh.gif
Atsakyti

Čia kokios nuotraukos? Forumiečių įkeltos ne forume matysis, o atskirame lange? huh.gif

Nuotraukos matosi žinutėje, tik jos yra sumažintos, kad neištampytų temos lapo, kaip neretai pasitaiko senoje forumo versijoje. Iki šiol buvo, kad  paspaudus ant nuotraukos, originalus jos dydis atsidarydavo tame pačiame naršyklės lange ir tekdavo spausti ATGAL, norint grįžti į temą. Padarėme, kad nuotrauka, ją paspaudus,originaliu dydžiu atsidarytų naujame skirtuke. 

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 11 09, 18:26)
Nuotraukos matosi žinutėje, tik jos yra sumažintos, kad neištampytų temos lapo
Štai čia - gera mintis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2016 11 09, 18:26)
Nuotraukos matosi žinutėje, tik jos yra sumažintos, kad neištampytų temos lapo
Štai čia - gera mintis. 4u.gif
Atsakyti