Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

Danar ir senojoje bersijoje atsirado senas nikas !kas cia darosi?

Parodykit, kur? Nes dabar tiek, senoje, tiek naujoje matau naująjį slapyvardį.  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 11 03, 20:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Areida" data-cid="71181097" data-time="1478196581"><div><p>Danar ir senojoje bersijoje atsirado senas nikas !kas cia darosi?</p></div></blockquote><p></p><p>Parodykit, kur? Nes dabar tiek, senoje, tiek naujoje matau naująjį slapyvardį.  hmm.gif </p>

Jusu citatoje(kur mane cituojate) pvz sena rodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voruta: 03 lapkričio 2016 - 20:44

Jusu citatoje(kur mane cituojate) pvz sena rodo biggrin.gif

O dabar visur tinkamai rodo? 

Ten buvo mano klaida - susimaišiau ir senąjį nicką palaikiau nauju. :unsure:  Atsiprašau  :4u: 

Atsakyti

Prie sekamų temų neteisingai rodo, kada paskutinė žinutė buvo parašyta  :unsure:

Ir nerodo paveiksliukų dabar nei naujoj, nei senoj versijoj..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 04 lapkričio 2016 - 10:41

Prie sekamų temų neteisingai rodo, kada paskutinė žinutė buvo parašyta  :unsure:

Ir nerodo paveiksliukų dabar nei naujoj, nei senoj versijoj..

Taip, kad yra problemų su datom, pastebėjom. Sutvarkysim.

Dabar dirbame, kad forume įkeltos nuorodos būtų aktyvios, tai paveiksliukai lakinai nebus rodomi. Atsiprašome už nepatogumus  :4u: 

Atsakyti
Pagaliau pavyko prisijungti!!!!!!!!
Ryte prie forumo prisijungiau gal is kokio 50 karto,pastoviai raso,kad slaptazodis neteisingas...
Taip raso visa diena ,neleidzia prisijungti ,nei naujoje ,nei senoje versijoje. Sysyk kazkaip netycia leido prisijungti.Dabar kaip suprantu jei atsijungsiu ,tai vel galesiu 100 kart bandyt laime prisijungiant,nes pabandzius per kita narsykle prisijungti ,vel raso,kad neteisingas slaptazodis.
unsure.gif
Atsakyti

Naujoje versijoje atsidarius sekamą temą, ją atidaro nuo pat pradžių arba nuo paskutinio psl.viršaus, o ne nuo paskutinės skaitytos vietos. Labai nepatogu, nes tada privalai iš naujo žiūrėti visą psl.arba ieškoti to paskutinio parašyto komentaro.

Taip pat neatsidaro komentare parašyta internetinė nuoroda.

Ar aš ką ne taip darau?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo famille: 05 lapkričio 2016 - 13:43
Sveiki, į paštą ateina pranešimai, kaip suprantu iš naujos versijos, bet paspaudus nuorodą, meta tik bendrą sąrašą senos versijos ir pati tema neatsidaro, reikia pačiai ieškoti.
Atsakyti

Naujoje versijoje atsidarius sekamą temą, ją atidaro nuo pat pradžių arba nuo paskutinio psl.viršaus, o ne nuo paskutinės skaitytos vietos.

Ar aš ką ne taip darau?

Irankių juostoje paspaudus ant širdelės atsidaro sekamų temų sąrašas. Dešinėje pusėje paspaudus ant rodykles atsiranda trys laukai - parašė pirmąjį pranešimą, parašė .pirmąjį neskaityta pranešimą,..parašė paskutinįjį pranešimą :mirksiukas:

Atsakyti
Sveiki,

Nauja versija kažkoks nesusipratimas. Taip, atsinaujinti gal ir reikėtų, bet tik ne tokiu būdu, kur viskas apsunkinta kelis kartus, kur neliko jokio SM savitumo, įeini - ir toks jausmas, kad esi Vinted puslapyje, ar kokiam dar kitam forumiūkštyje...
Nežinau, lieku kol kas senoje versijoje tikintis, kad dar ji ilgai veiks ir neteks pabėgti su visam iš SM.
Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo famille: 07 lapkričio 2016 - 18:07

Irankių juostoje paspaudus ant širdelės atsidaro sekamų temų sąrašas. Dešinėje pusėje paspaudus ant rodykles atsiranda trys laukai - parašė pirmąjį pranešimą, parašė .pirmąjį neskaityta pranešimą,..parašė paskutinįjį pranešimą :mirksiukas:

Ačiū :)

Atsakyti