Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

:4u: Sveikinimai su nauja forumo versija :)

Manes neileidzia i tarpininkiu tema, nors slaptazodi zinau teisinga. Ir, berods matau parasyta nauja zinute. Gal kas galetu zvilgtelti? Aciu!

Nepavykus prisijungimui rašo, kad blogas slaptažodis?

Atsakyti

Nepavykus prisijungimui rašo, kad blogas slaptažodis?

Rašo, kad neturiu teisės peržiūrėti tą temą. 

Atsakyti

Sveiki. Ačiū už atsakymą į ankstesnes pastabas  :4u: 

Dar pastebėjimas - prisirenku citavimo vienam temos psl, pereinu į kitą ir dingsta visi citavimai :( labai negerai.... Senoje temoje galėjai pereit per 10psl ir pacituot skirtinguose psl ir visi citavimai būdavo, kai paspausdavai atsakyti. 

Atsakyti

Senoje versijoje slaptazodis geras, galiu keisti ir pan., o kai jungiuosi per nauja versija, raso, kad neteisingas slaptazodis, turiu jungtis per sena versija. Gal iseitu kazka padaryti? 

Atsakyti

Senoje versijoje slaptazodis geras, galiu keisti ir pan., o kai jungiuosi per nauja versija, raso, kad neteisingas slaptazodis, turiu jungtis per sena versija. Gal iseitu kazka padaryti? 

Jūsų atveju yra vienintelis kelias - pasikeiskite slaptažodį naujoje versijoje. Tik būtų gerai, kad jis nesutaptų su senosios versijos slaptažodžiu.

Ir tada naujoje versijoje junkitės pakeistuoju slaptažodžiu, o senoje - senuoju slaptažodžiu. 

Atsakyti

Tokiu atveju raso, kad neteisingas dabartinis slaptazodis. 

Atsakyti

Tokiu atveju raso, kad neteisingas dabartinis slaptazodis. 

Pamiršau parašyti, kad slaptažodį keiskite per SLAPTAŽODŽIO PRIMINIMĄ. T.y. atsijunkite nuo anketos naujoje versijoje ir prisijungimo laukelyje paspauskite AŠ PAMIRŠAU SAVO SLAPTAŽODĮ. Tada sekite instrukcijas ir į el. pašto adresą gausite naująjį slaptažodį. Juo ir junkitės naujoje versijoje. 

Tiesa, o Jūsų anketos registracijos el. pašto adresas naudojamas ir aktyvus?

Atsakyti

Ne, tuo pastu nesinaudoju. Norejau pakeisti i naudojama pasta, bet neleido, kadangi pries kokius 10 metu buvo sukurtas kitas acountas. 

Atsakyti

Ne, tuo pastu nesinaudoju. Norejau pakeisti i naudojama pasta, bet neleido, kadangi pries kokius 10 metu buvo sukurtas kitas acountas. 

Parašykite man asmeninėje žinutėje į kokį el. pašto adresą norite pasikeisti dabartinį. 

Atsakyti
Naujoje versijoje rodo mano sena nika ir avatara.Ir jei las is naujos versijos mane cituoja irgi rodo senaji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voruta: 03 lapkričio 2016 - 19:49

Naujoje versijoje rodo mano sena nika ir avatara.Ir jei las is naujos versijos mane cituoja irgi rodo senaji

Tuoj pažiūrėsiu.

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 11 03, 19:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Areida" data-cid="71181055" data-time="1478195354"><div><p>Naujoje versijoje rodo mano sena nika ir avatara.Ir jei las is naujos versijos mane cituoja irgi rodo senaji</p></div></blockquote><p></p><p>Tuoj pažiūrėsiu.</p>

Danar ir senojoje bersijoje atsirado senas nikas !kas cia darosi?
Atsakyti