Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

Uolma, pasirodo ne man vienai tokia nuomonė susidarė dėl naujos forumo versijos.... Gaila iš tikrųjų, kad dėl kažkokių naujų neaiškių inovacijų yra griaunama, tai kas daug metų kurta, saugota....

Atsakyti
Nepanikuojam kolkas. Norisi tikėti, kad blogiau nei turim, nepadarys. Esu šiame forume nuo pat pirmos versijos ( pasijungimo data profilyje neteisinga, nes užsiskaitė nuo vėlesnės versijos). Viskas vyko palaipsniui ir tik gerino viską. Labai tikiu, kad padarys dar geriau. Tik nematau prasmės, nes dabartinis buvo jau beveik idealus 4u.gif ( neskaitant kaikurių neskalndumų ir netikėtai atjungtų funkcijų). Svarbu, kad atstatytų visas seniau turėtas ir mėgtas funkcijas. Kad spalvos nebadytų akių, nes kaikurie žmonės žiūri į forumą ištisą dieną. Bet manau apgalvos viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 31 spalio 2016 - 06:27
Kodel senojoje vrsijoje nebeveikia Favorite ? Jau nebeveiks?
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 29, 00:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liepsnelee" data-cid="71164105" data-time="1477633350"><div><p>O kaip reikia cituoti žinutę į kitą temą?  hmm.gif</p><p>Ir ar yra galimybė matyti sąrašą temų, kuriose buvo lankytasi? </p></div></blockquote><p></p><p>Kol kas nėra tiesioginės galimybės pasirinktą žinutę pacituoti kitoje temoje. Tai padaryti galima tik nukopijavus cituojamą žinutę vienoje temoje ir įkeliant padarytą kopiją kitoje temoje. </p><p></p><p>Tokios galimybės nėra. Ji naudinga ir reikalinga? </p>

Cituojamas žinutes perkelti į kitą temą yra naudojama funkcija, labai gerai, kai tema jau uždaryta ir sukurta nauja, o norisi atsakyti į žinutes, likusias senojoje temoje.

QUOTE(Taurė @ 2016 10 31, 07:24)
Nepanikuojam kolkas. Norisi tikėti, kad blogiau nei turim, nepadarys. Esu šiame forume nuo pat pirmos versijos ( pasijungimo data profilyje neteisinga, nes užsiskaitė nuo vėlesnės versijos). Viskas vyko palaipsniui ir tik gerino viską. Labai tikiu, kad padarys dar geriau. Tik nematau prasmės, nes dabartinis buvo jau beveik idealus  4u.gif  ( neskaitant kaikurių neskalndumų ir netikėtai atjungtų funkcijų). Svarbu, kad atstatytų visas seniau turėtas ir mėgtas funkcijas. Kad spalvos nebadytų akių, nes kaikurie žmonės žiūri į forumą ištisą dieną. Bet manau apgalvos viską.

Forume ir aš seniai, viskas jau įprasta ir žinoma, vos ne užsimerkus gali suspaudyti ir patekti ten, kur reikia. Toks įspūdis, kad nori kaip galima greičiau atskratyti jau esamais nariais. Nepabėgo kai reklamų prikėlė tiek, kad dažnai jos per visą ekraną strikčioja, tai sugalvojo naują versiją, gal tai padės praretinti narių gretas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 31 spalio 2016 - 08:26
QUOTE(Loreli @ 2016 10 31, 08:50)
Kodel senojoje vrsijoje nebeveikia Favorite ? Jau nebeveiks?
Manau, nebe...
Pasirinkta galinga "šluota" iššluot visas/-us į "naują versiją". Kaip gi kitaip priversi "senas bambekles" taikytis prie naujovių. biggrin.gif
Prie naujovių jau beveik prisitaikiau, todėl drąsiai pareiškiu: nauja versija - nieko gero.
Atsakyti
Neseniai senoje versijoje sukurta, įsifavoritinta ir aktyvi tema. Naujoje versijoje jos nėra nei mano favorituose, nei paieška tokios neranda.
Papildyta:
man patinka senieji favoritai - viskas viename puslapyje. O dabar vartyk per penkis lapus visokius seniai nebeaktualius, kurių vis išmest neprisruošdavau biggrin.gif
Atsakyti

Favoritai ir sekamos temos tapo matomos naujoje versijoje. Jas rasite nuspaudus širdies ikoną meniu juostoje. Atsidarius puslapiui kairiajame meniu galite pasirinkti Sekamas (sekamos temos) arba Mėgstamas (favorites). 

Šiuo metu yra sutrikusi Mėgstamo (favorites) turinio funkcija ir laikinai temų priskirti prie mėgstamų nepavyksta abiejuose versijoje. Favoritai bus sutvarkyti tiek naujoje tiek ir senoje versijoje šią savaitę. 

Atsakyti
QUOTE(supermama.lt @ 2016 10 31, 23:59)
<p>Favoritai ir sekamos temos tapo matomos naujoje versijoje. Jas rasite nuspaudus širdies ikoną meniu juostoje. Atsidarius puslapiui kairiajame meniu galite pasirinkti Sekamas (sekamos temos) arba Mėgstamas (favorites). </p><p></p><p>Šiuo metu yra sutrikusi Mėgstamo (favorites) turinio funkcija ir laikinai temų priskirti prie mėgstamų nepavyksta abiejuose versijoje. Favoritai bus sutvarkyti tiek naujoje tiek ir senoje versijoje šią savaitę. </p><div>
</div>

ooo, nu gerai... patikėsiu ir palauksiu notworthy.gif
Atsakyti
O kaip suprasti tai, kad neseniai sukurta tema yra senojoje versijoje, bet naujoje jos nėra? Nei favorituose, nors čia ji pas mane favorituose yra? Ir kitoj temoj pateikta nuoroda į ją senoj versijoj gražiausiai perkelia, o naujoj - neveikia?
Atsakyti
QUOTE(supermama.lt @ 2016 10 31, 23:59)
<p>Favoritai ir sekamos temos tapo matomos naujoje versijoje. Jas rasite nuspaudus širdies ikoną meniu juostoje. Atsidarius puslapiui kairiajame meniu galite pasirinkti Sekamas (sekamos temos) arba Mėgstamas (favorites). </p><p></p><p>Šiuo metu yra sutrikusi Mėgstamo (favorites) turinio funkcija ir laikinai temų priskirti prie mėgstamų nepavyksta abiejuose versijoje. Favoritai bus sutvarkyti tiek naujoje tiek ir senoje versijoje šią savaitę. </p><div>
</div>

Ačiū, laukiam favoritų senojoje versijoje...ir pažadu, kad nesinaudosiu sukurta inovacija.....
Atsakyti
Jau kelis kartus šioje temoje buvo rašyta, kad ne šiaip iš oro buvo priimtas sprendimas sukurti tą kitą versiją. Čia nebuvo/nėra pasirinkimo: anksčiau ar vėliau senoji forumo versija išnyks/pasikeis nepriklausomai nuo supermama.lt kolektyvo, čia platformos gamintojas taip nusprendė, kad ji jau paseno ir laikas su ja atsisveikinti.

Man irgi ta naujoji ne prie širdies, bet tikiuosi užteks kantrybės sulaukti jau ne beta versijos, tsakant, forumo "su rūbais", su maloniu ir nežalojančiu akių fonu, nes jis tiek vargina akis, kad tyrinėti naujovių net nesinori.

Tikrai labai sunku ir gaila priverstinai atsisveikinti su tuo kas patinka, na, bet yra kaip yra, teks prisitaikyti arba išnykti kaip tie dinozaurai.

Bet kuriuo atveju ačiū komandai, kad dirba, įsiklauso į visų čia išsakytas pastabas, stengiasi, o tai ir yra senos geros supermamos išskirtinumas, tikiuosi, ta atmosfera išliks ir naujuose namuose 4u.gif
Atsakyti

:4u: Sveikinimai su nauja forumo versija :)

Manes neileidzia i tarpininkiu tema, nors slaptazodi zinau teisinga. Ir, berods matau parasyta nauja zinute. Gal kas galetu zvilgtelti? Aciu!

Atsakyti