Sveiki, noriu paklausti ar atsidarines įkeltos nuorodos? Nes žiauriai nepatogu.
1.Prisijungsiu prie tų kurios sako, kad dešinėje pusėje esanti skiltis "Šiuo metu diskutuojame" nereikalingas. Ne tik todėl, kad nerūpi tai ką kiti kažkur ten diskutuoja, bet ir dėl to, kad jei parašau įrašą tikslingai į kokią nors temą, nenorėčiau, kad įrašas būtų išpublikuotas visiems tuo metu esantiems puslapyje
P.S.Jei skiltis liks, gal bent kokį saugiklį galima būtų įdėt, kad nerodytų mano įrašų toje skiltyje. (pvz. kur nors nustatymuose su varnelės uždėjimu - nuėmimu)
SuperMama sm.jpg
-----------
Pritariu
Kurioje versijoje? Naujoje versijoje, kiek testavome, veikia. Prašau, vėl parašykite, konkrečiai ko ieškote ir kur.
Ir naujoje, ir bandžiau dar senoje versijoje. Tarkim nuėjus į skelbimų temą, pūkiniai rūbai, noriu surasti skelbimus, kur parduodamos ZARA striukės. Matau, kad yra tokių skelbimų, bet noriu išbandyti paiešką, gal bus ir daugiau pardavinėjančių tos firmos striukę. Taigi, atsidarius tą temą, spaudžiu paieška, pasirenku "ši tema" įrašau ZARA, man rašo, kad nerasta jokių rezultatų.... Ir taip su bet kokiu žodžiu
Ir naujoje, ir bandžiau dar senoje versijoje. Tarkim nuėjus į skelbimų temą, pūkiniai rūbai, noriu surasti skelbimus, kur parduodamos ZARA striukės. Matau, kad yra tokių skelbimų, bet noriu išbandyti paiešką, gal bus ir daugiau pardavinėjančių tos firmos striukę. Taigi, atsidarius tą temą, spaudžiu paieška, pasirenku "ši tema" įrašau ZARA, man rašo, kad nerasta jokių rezultatų.... Ir taip su bet kokiu žodžiu
JAU VEIKIA. Ačiū
Kol kas nėra tiesioginės galimybės pasirinktą žinutę pacituoti kitoje temoje. Tai padaryti galima tik nukopijavus cituojamą žinutę vienoje temoje ir įkeliant padarytą kopiją kitoje temoje.
Tokios galimybės nėra. Ji naudinga ir reikalinga?
Taip, tokios galimybės būtų labai reikalingos
Aciu uz viska, susitvarke
Sveiki, nieko nesuprantu, kartais atsidaro normaliai tema, o kita karta tik pirmas puslapis, labi nepatogu, nes vėl turi eiti papildomai į paskutinį puslapį.
Bandau antra diena naudotis naujaja versija, lyg jau perprantu viska ir imu apsiprasti. Labai nepatinka ta balta spalva, bet jeigu ja bus galima pakeisti tuomet butu neblogai. Man truktu pasirinkimo is seno forumo "perziureti naujas zinutes" arba neradau dar tokio mygtuko
Dar pastebejau, kad parasa kartais neteisingai rodo, datos veluoja(bent nestumo).
Pritariu daugumai, kad tas laukas sone apie siuo metu diskutuojamas temas nereikalingas. O iki pilnos laimes truksta veikianciu t.y. aktyviu nuorodu
Pritariu.tikrai pazadu nesinaudosiu naujaja forumo versija.....gaila,kad yra griaunama tai, kas daug metų kurta ir visiems labai tiko ir patiko...o jei norit kazka naujo kurti sekmes,kurkit.bet nelieskit jokiu favoritu ir pan.prasome atstatyti favoritu funkcija...
Papildyta:
Pritariu.tikrai pazadu nesinaudosiu naujaja forumo versija.....gaila,kad yra griaunama tai, kas daug metų kurta ir visiems labai tiko ir patiko...o jei norit kazka naujo kurti sekmes,kurkit.bet nelieskit jokiu favoritu ir pan.prasome atstatyti favoritu funkcija...
Didesnės nesąmonės kaip ši nauja versija, neradau nei vienam forume. Kurios klasės mokinys tai kūrė. Manau dauguma išeis į FB susikūrę grupes, jei bus uždaryta senoji versija. Favoritų temų nėra. Tikrai nesiruošiu sėdėt ir per begalę temų ieškot savo kelių mėgstamų temų, kuriose bendrauju ir seku. Esu SM beveik nuo pradžių įsikurimo, bet jeigu taip, teks su liūdesiu palikti. Kuo maišė senoji versija, kurioje viską vos ne mintinai žinojai, kaip ir kur ko ieškoti.