O klausykit, kas per š temų sekimas? matau, kad niekas man ten nieko automatu neperkels, taigi ieškau ir mėgunu kelti. Ką reiškia - sekti temą ir gauti pranešimus? Pamėginau gauti pranešimus, tai man užkišo pašto dėžutę. O kas bus, jeigu temą seksiu, o pranešimų negausiu? Tai ir forumą įsijungus nematysiu, ar temoje kas rašė, kaip kad dabar favorituose matosi? Koks variantas yra artimiausias dabartiniui?</p></div></blockquote><p></p><p>Jeigu įkėlimo į SEKAMAS metu pažymėsite, kad norite gauti pranešimus apie sekamą temą, tai veiks panašiai, kaip PRENUMERATA senoje versijoje. Pranešimus, pasirinktu dažnumu, gausite į savo anketos registracijos el. pašto dėžutę.</p><p></p><p>
</p><p>Jeigu nuimsite varnelę nuo GAUTI PRANEŠIMUS ir tik paspausite SEKTI ŠIĄ TEMĄ, tai visą informaciją apie temoje esančias naujas žinutes rasite VALDYMO SKYDAS -> MANO SEKAMAS TURINYS (Tai FAVORITES analogas).</p><p></p><p><strong>KLAUSIMAS </strong>- ar būtų patogiau, jei automatiniuose nustatymuose nebūtų varnelės prie GAUTI PRANEŠIMUS, o norintys sekti (prenumeruoti) temą ją užsidėtų automatiškai? </p>
Sveiki. Dėl prenumeratos, tai man patogiau būtų pačiai užsidėti, nes tik kelias temas prenumeruoju, o daugelį seku favoriuose ir nenoriu gaut pranešimų.
Pritariu, kad deš. pusėj esantis langas su diskusijom keistas ir nenaudingas.
Ir man niekaip nepacituoja žinutės, kai spaudžiu Atsakyti. Jei spaudžiu ciuoti, o paskui atsakinėju, tai ok. Bet jei noriu tik į vieną komentarą atsakyti, nebūna cotatos mano žinutėje.
1. Norint neišėjus iš vienos temos "nušokti" į kitą temą, atidarant naują naršyklės kortelę, tokios galimybės nėra...
t.y. nėra pasirinkimo, "atverti naujoje kortelėje" (arba paspaudus pelės ratuką, neatidaro tos kitos temos.)
[attachment=236454:nėra pasirinkimo.jpg]
Sename forumo variante toks šokinėjimas įmanomas
--
Sename forume, temų pavadinimai yra ryškūs, o pavadinimo papildymai mažiau krintantys į akis.
Naujame, dėl tamsesnės spalvos, į akis labiau krinta tie papildymai nei pagrindinis temos pavadinimas.
Sveiki,
Aš irgi jungiuosi prie visų tų, kurie sako, kad reikėtų išmesti tą skiltį "šiuo metu diskutuojame". Ji niekam nereikalinga, ir užima daug vietos. Geriau jau vietoje to padaryti platesnė pačią diskusijų juostą, nes dabar ji tokia siaura ir dažnai paveikslėliai taip prastai matyti, ypač šioje temoje, kur įkelta paveikslėliai paaiškinantys forumo visokius dalykus.
MANO SEKAMAME TURINYJE nepatogiai padaryta tas temų rodymas, turi kiekvieną atsidarinėti spaudžiant tą rodyklę, kad galėtum nueiti įpaskutinę neperskaitytą žinutę. Geriau, kad kaip senoje versijoje rodyti iš karto kas parašė paskutinę žinutę, o prieš temą galėtų būti tas žalias kringelis, kaip ir pačiame forume, kurį paspaudus būtų galima nueiti į pirmą neperskaitytą žinutę.
Dar jei temą pažymiu, kaip sekamą, tai forume prie jos vietoj žalio kringelio rodo raktą ir iš ten jau nebegaliu nueiti pirmą neskaitytą žinutę.
Dar vienas nepatogus dalykas. Tarkim atsidarau dominančią temą, nueidama iš sekamo turinio, o tada kažką kitą veikiu palikus temą atidarytą. Po kiek laiko paspaudžiu mygtuką atnaujinti, ar F5 ir tada naujos parašytos žinutės atsiranda, bet puslapį visada permeta į tą žinutę kurią pirmą kartą atsidariau. Jei atsinaujinu kelis kartus jau būnu perskaičius dalį žinučių ir pavažiavusi žemyn, o kai atsinaujinu vėl nukelia aukštyn, tada turiu važiuot ir ieškoti iki kur buvau perskaičius. Senoje versijoje visada atnaujinus likdavau ten iki kur buvau perskaičius, tik žemiau atsirasdavo naujos žinutės.
Taip pat nauja ir nepatogu, kad pvz, kai yra įdėta padidinama nuotrauka, ją paspaudus, atsidaro tame pačiame lange, vietoj SM, (matyt tas pats bus ir kai veiks nuorodos) anksčiau visada atsidarydavo nauja kortelė ir taip buvo daug patogiau. Paskui pažiūrėjus tą nuotrauką išjungiu, o tada ieškau, kur ta SM dingo.
"Siuo metu diskutuojame" rodo zinutes ir is UMD.
Kartais nerodo papildytu zinuciu, matau tik kitiems nariams pacitavus.
Perverčiau paskutinius kelis lapus, tai vienos problemos, viskas blogai ir t.t.
Kol kas labai aktyviai nesinaudojau nauja versija, bet kiek teko, tai patinka.
Tad labai sveikinu su atsinaujinimu ir spaudžiu "like" senoji buvo labai pabodus.
Tu problemu daugiau tada, kai viena puse naudojasi sena versija, kita puse naujaja.
As atejau pasidziaugti, jau perkelti favoritai i sekamas temas. Aciu
O kaip reikia cituoti žinutę į kitą temą?
Ir ar yra galimybė matyti sąrašą temų, kuriose buvo lankytasi?
O man senoje versijoje dingo įdėta į Favorites tema, nors naujoje versijoje yra, bandžiau iš naujo įtraukti, rašo, kad įtraukta, o Favorites neatsiranda.
Kol įmanoma bandau naudotis sena versija, nes daug greičiau viską joje randu
Kodel man naujoje versijoje rodo tik tris temas sekamas? Sekamu temu yra daugiau Ir dar paspaudus naujausi nerodo nauju zinuciu.
Kol įmanoma bandau naudotis sena versija, nes daug greičiau viską joje randu
Nesuprantu koks kvailys galėjo sugalvot tą naują versiją? Nebent norima, kad visi nariai išsilakstytų...