Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

*Avatarą rodo, bet ne gif formato.
p.s. apvalus avataro rėmelis man vizualiai negražu blush2.gif

.gif formato taip pat rodo. Jeigu nerodo, įsikelkit iš naujo, turėtų padėti.

Padidinome temoje rodomus avararų rėmelius, dabar jie labiau pastebimi. 

*Jei matydavau, kad tas narys šiuo metu prisijungęs, tai parašiusi laiškelį, lukteldavau, kad iš karto galėčiau perskaityti atsakymą...
*Aš neradau, kad būtų atskirai Gautos žinutės Išsiųstos žinutės. Pas mane viskas viename kompote : )
Senoje versijoje yra Žinučių gaviklis--> Mano pokalbiai-->Inbox ir Sent items. Naujoje versijoje-->Žinučių gaviklis-->Mano pokalbiai.
O paspaudus Pranešimai nukelia į mano parašytas žinutes šiame forume.

Matote, senoje versijoje vienu metu galėjote parašyti tik vienam nariui. Naujoje versijoje - galite tą patį pranešimą išsiųsti keliems nariams iškart,t.y. visos žinutės yra tarsi privatūs pokalbiai. 

Taip, PRANEŠIMAI - tai Jūsų žinutės rašytos forumo temose. 

*Senoje versijoje yra bent jau man patogu: Asmeninis žinučių draugų/ blokuojamų siuntėjų sąrašas. Ten aš įsikeldavau narius, kad man būtų patogu rašyti kokias nors žinutes ar pvz išsiųsti prisijungimo slaptažodžius prie albumo ar pan... Nereikėjo prašyti jų patvirtinimo, kad galėčiau pasidaryti tą sąrašą ir jis galėjo būti nebūtinai DRAUGAI.

Supratau. Įtraukiau punktą - sukurti adresatų sąrašą. Kai jis bus įgyvendintas, informuosiu.  :4u: 

Atsakyti

Mobilioj naujoj versijoj nerodo i zinute ideto paveiksliuko, prisijungus kompiuteryje rodo.

Prašau, įkelkite nuorodą į tą žinutę su paveiksliuku. 

Atsakyti

Nueinu pažiūrėt į naują versiją, ar jau atsirado mano favoritai, ar dar ne. Aišku, kad dar ne.

Kai Mėgstamiausios/Sekamos temos bus perkeltos iš senos į naują, informuosiu šioje temoje. 

Užtat yra 3 pranešimai, kažkas kažką mano parašyta palaikino. Gerai. Atsiverčiu, ir ką matau? Kad tai seni palaikinimai smile.gifTas faktas, kad aš juos pažiūrėjau, nenunulina pranešimų skaičiaus biggrin.gifTai ką man dabar daryk, kiekvieną spaudyt? Tfū.

Taip, kol kas reikia spausti ŽYMĖTI VISUS PERSKAITYTAIS  arba IŠTRINTI PAŽYMĖTUS, jeigu ateityje jų neprireiks, bet tada reikia varnelėmis pažymėti trinamus pranešimus. 

miniukai.jpg

Kodėl bazės kūrėjai nenumatė, kad mini pranešimų peržiūrėjimas nuimtų pranešimo simbolį ir automatiškai pervestų į perskaitytus, nežinau. Tikrai sutvarkysime šį dalyką.

Atsakyti

Aha, sumačijo!

O klausykit, kas per š temų sekimas? matau, kad niekas man ten nieko automatu neperkels, taigi ieškau ir mėgunu kelti. Ką reiškia - sekti temą ir gauti pranešimus? Pamėginau gauti pranešimus, tai man užkišo pašto dėžutę. O kas bus, jeigu temą seksiu, o pranešimų negausiu? Tai ir forumą įsijungus nematysiu, ar temoje kas rašė, kaip kad dabar favorituose matosi? Koks variantas yra artimiausias dabartiniui?

Jeigu įkėlimo į SEKAMAS metu pažymėsite, kad norite gauti pranešimus apie sekamą temą, tai veiks panašiai, kaip PRENUMERATA senoje versijoje. Pranešimus, pasirinktu dažnumu, gausite į savo anketos registracijos el. pašto dėžutę.

sekimas.jpg

Jeigu nuimsite varnelę nuo GAUTI PRANEŠIMUS ir tik paspausite SEKTI ŠIĄ TEMĄ, tai visą informaciją apie temoje esančias naujas žinutes rasite VALDYMO SKYDAS -> MANO SEKAMAS TURINYS (Tai FAVORITES analogas).

KLAUSIMAS - ar būtų patogiau, jei automatiniuose nustatymuose nebūtų varnelės prie GAUTI PRANEŠIMUS, o norintys sekti (prenumeruoti) temą ją užsidėtų automatiškai? 

Atsakyti

<p>
Naujojoje versijoje neleidžia prisijungti.Rašo, kad vartotojo vardas arba slaptažodis neteisingas. Senojoje versijoje prisijungiu be problemų. Kai išjungs senąją, jaučiu liksiu už borto. unsure.gif</p>
Kaip minėjau, slaptažodžio nepamenu.

KLAUSIMAS - ar Jūsų anketos registracijos el. pašto dėžutė aktyvi ir naudojama?

Jei taip, tai pasikeiskite slaptažodį. 

Junkitės į naują versiją ir pasikeiskite slaptažodį joje. 

pasw.jpg

Jei negalite naudotis anketos registracijos el. pašto dėžute, parašykite el. adresu: vaida@supermama.lt 

Atsakyti

ne, vis dar neveikia, rodo tą pačią klaidą.
Jūsų pašto dėžutė perpildyta

Pasitikrinkite, ar dabar galite prisijungti naujoje versijoje. 

Atsakyti

QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 22, 00:34)
Iš naujos versijos į SENĄ versiją grįšite
O iš senos versijos, paspaudus "Nauja forumo versija", šiandien niekur neperkelia. ax.gif

Beje, taip pat manau, jog skiltis "Šiuo metu diskutuojama" nereikalinga.

Manęs jau trečią dieną neįleidžia į naują versiją, paspaudžiu, bet niekas nevyksta.

Manęs irgi neįleidžia į naują versiją per Firefox naršyklę - pradžioje leido. Dabar tiesiog nereaguoja mygtukas.

Opera naršyklėje šios problemos nebeturėtų būti. Mozilla Firefox naršyklėje - tvarkoma. 

Papildyta:
Jeigu nepavyksta pereiti į NAUJĄ versiją paspaudus mygtuką (jis po paspaudimo dingsta, o į naują versiją neperkeliama), galite pabandyt jungtis per tiesioginę nuorodą:

NAUJA VERSIJA (nuoroda)
Atsakyti

1.Prisijungsiu prie tų kurios sako, kad dešinėje pusėje esanti skiltis "Šiuo metu diskutuojame" nereikalingas. Ne tik todėl, kad nerūpi tai ką kiti kažkur ten diskutuoja, bet ir dėl to, kad jei parašau įrašą tikslingai į kokią nors temą, nenorėčiau, kad įrašas būtų išpublikuotas visiems tuo metu esantiems puslapyje :D

P.S.Jei skiltis liks, gal bent kokį saugiklį galima būtų įdėt, kad nerodytų mano  įrašų toje skiltyje. (pvz. kur nors nustatymuose su varnelės uždėjimu - nuėmimu)
:hmm:
attachicon.gifSuperMama sm.jpg

-----------
2.  Naujoje versijoje  po avataru nebėra nuorodėlės "apdovanojimai". Sugrįš tas dalykėlis?  Šiaip savimeilei pasiglostyt  :D  :rolleyes:  .
P.S. Senas avatarų formatas labiau patiko , nei nuo Vinted nukopinti skrituliukai :rolleyes:

1. Dėkoju už pasiūlymą. Aptarsime, ar įmanomas toks dalykas.

2. Pasistengsim sugrąžinti.  :) 

Atsakyti

O favoritai tik man nesutvarkyti dar ar visiems? Nes as vis dar nematau favoritu savo sekamam turiny, o girdejau kazka, kad kitiems jau sutvarkyta. :hmm:

Dar neperkelti. Parašysiu šioje temoje, kai bus perkelta.

Sutvarkyta tai, kad paspaudus ant pagrindiniame puslapyje esančių SEKAMI skyrelio temos (jame kol kas rodo tas temas, kurias pradėjote sekti NAUJOJE versijoje) būtume nukelti ne į pirmą, o į PASKUTINĘ skaitytą tos temos žinutę. 

sekti1.jpg

Atsakyti

O ji veikia?

Nes suvedus žodį, kuris tikrai yra, rašo, kad nėra rezultatų.

PAIEŠKĄ sutvarkėme.  :4u: 

Atsakyti

Prašau, įkelkite nuorodą į tą žinutę su paveiksliuku. 

Dabar jau rodo, tai nebeieskosiu.

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 25, 17:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liepsnelee" data-cid="71144281" data-time="1477063037"><div><p>O ji veikia?</p><p>Nes suvedus žodį, kuris tikrai yra, rašo, kad nėra rezultatų.</p></div></blockquote><p></p><p>PAIEŠKĄ sutvarkėme.  4u.gif </p>

Vis tiek nepavyksta surasti unsure.gif
Atsakyti