*Avatarą rodo, bet ne gif formato.
p.s. apvalus avataro rėmelis man vizualiai negražu
.gif formato taip pat rodo. Jeigu nerodo, įsikelkit iš naujo, turėtų padėti.
Padidinome temoje rodomus avararų rėmelius, dabar jie labiau pastebimi.
*Jei matydavau, kad tas narys šiuo metu prisijungęs, tai parašiusi laiškelį, lukteldavau, kad iš karto galėčiau perskaityti atsakymą...
*Aš neradau, kad būtų atskirai Gautos žinutės Išsiųstos žinutės. Pas mane viskas viename kompote : )
Senoje versijoje yra Žinučių gaviklis--> Mano pokalbiai-->Inbox ir Sent items. Naujoje versijoje-->Žinučių gaviklis-->Mano pokalbiai.
O paspaudus Pranešimai nukelia į mano parašytas žinutes šiame forume.
Matote, senoje versijoje vienu metu galėjote parašyti tik vienam nariui. Naujoje versijoje - galite tą patį pranešimą išsiųsti keliems nariams iškart,t.y. visos žinutės yra tarsi privatūs pokalbiai.
Taip, PRANEŠIMAI - tai Jūsų žinutės rašytos forumo temose.
*Senoje versijoje yra bent jau man patogu: Asmeninis žinučių draugų/ blokuojamų siuntėjų sąrašas. Ten aš įsikeldavau narius, kad man būtų patogu rašyti kokias nors žinutes ar pvz išsiųsti prisijungimo slaptažodžius prie albumo ar pan... Nereikėjo prašyti jų patvirtinimo, kad galėčiau pasidaryti tą sąrašą ir jis galėjo būti nebūtinai DRAUGAI.
Supratau. Įtraukiau punktą - sukurti adresatų sąrašą. Kai jis bus įgyvendintas, informuosiu.