Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja forumo versija

QUOTE(Noa @ 2016 10 23, 14:18)
Aš irgi už seną versiją.
Aktyvių narių mažėjo dėl 2 dalykų:
1. Iššokančių reklamų, kuriomis buvo piktnaudžiaujama, ir kurios visus siaubingai užkniso, taigi liko tik tie, kurie įsijungė add Block ar kažką panašaus.
2. Dėl dažnai pasitaikančio permoderavimo, kai moderatoriai tiek įsijaučia, kad už kiekvieną žodį pro šalį visus kelia į bendraminčius. Tiems, kas temoje, gal ir nieko, bet nauji nariai neberanda apie tai temos ir pokalbis nebesimezga. Pvz. kaip buvo iškelya labai aktyvi tema apie "Trollbeads", o pasyvi "Pandora" (analogiškų papuošalų, tik kitos frmos) liko? Daug tokių pavyzdžių mačiau. Ir nenuostabu, kad trollbeadsininkai išėjo į FB, o tikrai buvo aktyvūs ir žmonių irgi nemažai. Ir nauji nariai, kurie norėjo ta tema kalbėtis, aišku, irgi ėjo į FB.

Tuo tarpu senojo forumo formatas buvo gerokai patogesnis už kitų analogiškų. Todėl jis ir buvo toks populiarus.

Nueinu pažiūrėt į naują versiją, ar jau atsirado mano favoritai, ar dar ne. Aišku, kad dar ne.  Užtat yra 3 pranešimai, kažkas kažką mano parašyta palaikino. Gerai. Atsiverčiu, ir ką matau? Kad tai seni palaikinimai smile.gif Tas faktas, kad aš juos pažiūrėjau, nenunulina pranešimų skaičiaus biggrin.gif Tai ką man dabar daryk, kiekvieną spaudyt? Tfū.

Moderavimas čia iš viso siaubingas, kas juos atrenka? Vienus čiaupia dėl paprasto pašiepimo, o kiti purvais taškosi, visą kurio nors nario giminę viešai keikia ir nieko, kaba baisiausi pažeidimai ir tipo niekas nemato biggrin.gif Tai slėptųsi su tokiais moderatoriais po lapais, kol dar jų yra smile.gif

Rimtai būtinai turi VISUS laikus atskirai turi paspausti ir pažiūrėt, kitaip nedings? Taigi čia grynas bandymas nario laiką eikvoti, kad kuo daugiau ištupėtum forume rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 23, 14:18)
Tai ką man dabar daryk, kiekvieną spaudyt? Tfū.

Spausti didelį žalią mygtuką "Žymėti visus perskaitytais".
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 23, 17:29)
Spausti didelį žalią mygtuką "Žymėti visus perskaitytais".
[right][snapback]71149587[/snapback][/right]

Aha, sumačijo!

O klausykit, kas per š temų sekimas? matau, kad niekas man ten nieko automatu neperkels, taigi ieškau ir mėgunu kelti. Ką reiškia - sekti temą ir gauti pranešimus? Pamėginau gauti pranešimus, tai man užkišo pašto dėžutę. O kas bus, jeigu temą seksiu, o pranešimų negausiu? Tai ir forumą įsijungus nematysiu, ar temoje kas rašė, kaip kad dabar favorituose matosi? Koks variantas yra artimiausias dabartiniui?
Atsakyti
<p>
Naujojoje versijoje neleidžia prisijungti.Rašo, kad vartotojo vardas arba slaptažodis neteisingas. Senojoje versijoje prisijungiu be problemų. Kai išjungs senąją, jaučiu liksiu už borto. unsure.gif</p>
Kaip minėjau, slaptažodžio nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 spalio 2016 - 20:34
Mobilioj versijoj nerodo apklausų.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 10 23, 21:15)
Aha, sumačijo!

O klausykit, kas per š temų sekimas? matau, kad niekas man ten nieko automatu neperkels, taigi ieškau ir mėgunu kelti. Ką reiškia - sekti temą ir gauti pranešimus? Pamėginau gauti pranešimus, tai man užkišo pašto dėžutę. O kas bus, jeigu temą seksiu, o pranešimų negausiu? Tai ir forumą įsijungus nematysiu, ar temoje kas rašė, kaip kad dabar favorituose matosi? Koks variantas yra artimiausias dabartiniui?

Sekti temą - tai kaip įtraukti į favorites (išjungus ta oranžinį skelbimą, pagrindiniam puslapyje rodo "Sekami"). Aš nustačiau, kad siųstų pranešimus kas savaitę (paspaudus širdutę, duoda pasirinkti). Tai nžn, ar praėjus savaitei visą krūvą atsiųs, ar kaip ten bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 spalio 2016 - 22:38
Man neleidžia naudotis nauja versija protest.gif

Kai paspaudžiu "Nauja versija" - rodo:

ATSIPRAŠOME, TAČIAU JŪS NETURITE TEISĖS ATLIKTI ŠIO VEIKSMO!

[#1000]
Jūs negalite peržiūrėti šio forumo.
Atsakyti

Man neleidžia naudotis nauja versija protest.gif

[#1000]
Jūs negalite peržiūrėti šio forumo.

Aš Jums parašiau asmeninę žinutę. 

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2016 10 24, 15:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="s2002m" data-cid="71151585" data-time="1477299569"><div><p>Man neleidžia naudotis nauja versija user posted image

[#1000]
Jūs negalite peržiūrėti šio forumo.</p></div></blockquote><p></p><p>Aš Jums parašiau asmeninę žinutę. </p>

ne, vis dar neveikia, rodo tą pačią klaidą.
Jūsų pašto dėžutė perpildyta
Atsakyti
Manęs jau trečią dieną neįleidžia į naują versiją, paspaudžiu, bet niekas nevyksta.
Atsakyti

Manęs jau trečią dieną neįleidžia į naują versiją, paspaudžiu, bet niekas nevyksta.

Parašiau Jums asmeninę žinutę. Pažiūrėkite, prašau.  :4u: 

Atsakyti

Sveiki, senoji versija man buvo geriau :)

Atsakyti
Manęs irgi neįleidžia į naują versiją per Firefox naršyklę - pradžioje leido. Dabar tiesiog nereaguoja mygtukas.
Atsakyti